Aşık olduğum, sevdiğim adamın ilgisi ve sevgisi bana yetmiyor. Daha fazla sevsin ve daha fazla ilgilensin istiyorum. Ne yapmalı?

Bir adam var. Bu adam benim sevgilim. Onu çok seviyorum. Onunla daha fazla görüşmek, daha fazla konuşmak, ona daha fazla dokunmak istiyorum. Onunla yaptığım hiçbir şey bana yetmiyor. Uzakta kaldığımızda da telefonla konuşmak veya mesajlaşmak istiyorum hep. Onu ayrı kaldığım her an çok özlüyorum. Onun ilgisi de sevgisi de yetmiyor bana. Daha fazlasını istiyorum hep. Bu, benim onu çok sevdiğimden kaynaklanıyor sanırım. Ayrıca ona bağlandım sanırım. İşin ilginç yanı beni kimse onun yanına yakıştırmıyor. Beni çok güzel, bakımlı bulduklarını onun ise pek yakışıklı ve karizmatik olmadığını söylüyorlar. Benim maddi durumumun, ailemin çok iyi olduğunu, onunkinin ise bana göre düşük kaldığını söylüyorlar ve ben bu çirkin düşüncelerini benimle paylaştıkları için onlara sürekli tepki koyuyorum ve sinir oluyorum. Ben bu adamı çok seviyorum. Onun beni sevmesini, bana dokunmasını da çok seviyorum. Onunla her şeyi yaşamayı seviyorum ve yaşamak istiyorum. Sizce ben aşık mı olmuşum? Bu ne kadar sürer böyle? O benimle az mı ilgileniyor yoksa normal ilgileniyor ama ben daha fazlasını mı istiyorum acaba? Çok sevdiğini ama sevgisini göstermeyi çok iyi beceremediğini söylüyor hep. Gösteriyor sevdiğini ama ben daha fazla gösterebilmesini istiyorum. Ne yapmak lazım?
Aşık olduğum, sevdiğim adamın ilgisi ve sevgisi bana yetmiyor. Daha fazla sevsin ve daha fazla ilgilensin istiyorum. Ne yapmalı?