Ya şimdi demeyin sen istek atarsan kolayca bulur falan diye dalga geçiceksiniz ama cidden öyle değil ben istek atarsam gözünde değerim düşer ve hesabımı nasıl buldun diye bir sürü sorguya çeker havalara girer o yüzden onun beni bulup istek atması lazım birbirimizi tanıyoruz aynı iş yerindeyiz ben ondan hoşlanıyorum oda benden galiba ama hesabımı bulsa en azından yazar bayram tatili girince araya yüzünüde göremiyorum özledim de taktik verin lütfen?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Onun yanında çay kahve falan içerken instagrami aç gormesini sağla bulacağı varsa bulur
Hmm mantıklı
Başka türlü olmaz zaten
Ya da ortak arkadaşınız varsa bulur belki
Yok ki ortak arkadaşımız
Vardiyalarımiz da artık bir değil of ya oda olmiycak
Bak istek at sonra isteği geri çek bildirim gidicek ama bastığında istek atmamış gibi olcak kafası kariscak istek de atmamış olcaksin görüp o istek atacak
Ama illaki yine anlar
İstek attığımı
Yok işte anlamaz istek atmamış olcaksin çünkü. Ama bekleme beklersen ancak beklersin başkaları gidip konuşur sen de izlersin sadece kötü olur
Hayat kısa hiçbir şey için bekleme
Ya zaten aynı iş yerindeyiz ki o bulsun beni o adım atsın istiyorum
Hem Bide istek atıp geri çekmişsin derse ne diycem
O bulsun o adım atsın açık konuşayım çok beklersin
Off tamam istek atcam ama nasıl buldun hesabımı derse ne diycem ona da bir fikir verebilir misin?
Gözünde değerim kalmiycak kesin ya çok korkuyorum Allah'ım
Ya sevgilisi varsa ya ben herşeyi yanlış anladıysam belki ben hoşlandığım için onun bana olan tavırlarını yanlış anliyosam ayy tam bı rezillik heleki sevgilisi varsa
Yok ya nolcak öyle ekledim dersin rezil falan da olmazsın yani çok da umursama biraz özgüvenli ol ipleri eline al adını biliyodum denk geldim ekleyeyim dersin ya niye gözünde değerin kalmasın çok da umurunda olmasın böyle şeyler yaa
İstek attım ama kabul etmedi of ya keşke de atmasaydim nasılda havalara girer şimdi beni arayıp bulmuş diye
Özgüven olmasına özgüven var daaa gurur çok aşırı var bende işte lanet olası gururum yok mu zaten istek attım şu an öyle duruyor
Bide kabul etmezse işte o zaman daha da adım atmam
Heh aynen öyle sen sana düşeni yaptın artık top onda o bişe yapmazsa sen de yapma ama hiç umrunda olmasin hiçbir şey dünyada başka erkek mi yok yoo illa var tek erkek oymuş gibi davranirsan havalanir tabi
Yok be zaten illa olucak diye bişey yok tabi ona takılmiyorum ben o gider başkası gelir tabiki ama sanki ben adım atmışim gibi oldu şimdi ne bilim istekte hala öyle duruyor kabul falanda etmedi
İlk adımı illa erkek atacak diye bir şey yok gerekirse kadın atacak gerekirse erkek bunda utanılacak bı şey yok ama hayırlısı ise olur zaten dert etme
Yok bence erkekler atmalı kadınlar kendini ağırdan satmali kadınlar adım atınca olmuyor
Çok sağol yinede ya çok teşekkür ederim isteği kabul etti şimdi biraz bekleteyim onu 😂 1 gün beklesin merak etsin
Buna katılmıyorum gerekirse erkek gerekirse kadın atacak erkek atsın adım diye beklersen çok beklersin kusura bakma da
Ama bak demiştim işte kadın adım atması onun ciddiyetini de gösterir ucuz olduğunu değil
Ya kadınlar attığı zaman gerçekten büyüsü bozuluyor olacağı varsada olmuyor o yüzden erkeklerin adım atması ilişkiyi ciddiye götürüyor bilmiyorum bu benim şahsi kendi düşüncem
Bak sende tam tersi kadınlar için düşünüyor mussun 😃
Ya bence kadınların atması da mütevazı oldugunu gerektiğinde gerekeni yapacak bı kadın havası veriyor erkeğin hiçbir şeyden haberi yoksa kadın sonsuza kadar erkeğin istek atmasını mi bekleyecek bence yanlış
Yani bilmiyorum ya ben büyüsünün bozulduğuna inanıyorum çok gördüm kadınların adım attipta o erkeklerin başka kızlara gittiğini çünkü cepte muamelesi yapılıyor o şekilde mantıklı olanı erkeğin adım atması geliyor bu sebeplerden ötürü bana
Ya bu da doğru ama bu tarz erkeklerden uzak durulmali zaten bi erkek yanındaki kadına böyle davranmamali yanlış
İşte keşke her erkek böyle düşünse ama senin gibileri o kadar nadir ki %40 falan böyle düşünen
Ama işte kadinlarda böyle düşünen erkeklere değer vermez ya böyle ortada bırakırlar
Ama hayır ya kadınlar da bu sayı çok nadir kadınlar gerçekten sevip değer veriyor erkekler hep cepte görüyor aldatıyor çok yani bilmiyorum karakter meselesi ya
Bilmiyorum bana öyle denk geldi demek ki bu konuda hiç şanslı değilim gerçekten seviyoruz ama karşılığını bulamıyoruz 🥺
Bende öyleyim valla sevip değer verdiğim için adım atmaya bu yüzden korkuyorum karşılık alamama korkusundan dolayı belkide
İşte umarım senin için doğru kisidir de karşılık alırsın
Ayy insAllah ya
Hmm hadi iyi geceler
kolay bir şey yap isim soyisim gibi mesela biliyorsa direkt bulur
Önceden bakmıştır ya şimdi bulamadığı için daha uğraşmaz heralde
Bulması için araması lazım senin hesabını aradığını varsayarak olmaz o iş
Aramiyodur demi
istese bulurdu sanki ya. adını falan biliyor mu?
Aynı iş yerindeyiz tabiki biliyor
bildiğim bir şey var ki. isteyen erkek ne yapar ne eder bulur :/
Dimi bencede haklısın
Ortak arkadaşlarını çoğalt
Onlarda yok ki
Ortak sayfaları beğen
Ne alaka
Valla öyle
Hesap ver
Olmaz
Neden?