Acı anlatilinca eksilirmiş en çok caniniz neye yandı asla unutamayacağınız?
Benim; Sevdiğim adam bana çiçeklerinin güzelliğinden bahsedip bağrıma diken bastı hep ben daha çok seviyorum gözlerinin için ölürüm diyip beni yaşarken ölü yapıp gitti.
Evet yüreği güzel olanın acısı büyük olurmuş ya siz 🦋?
Benim; Sevdiğim adam bana çiçeklerinin güzelliğinden bahsedip bağrıma diken bastı hep ben daha çok seviyorum gözlerinin için ölürüm diyip beni yaşarken ölü yapıp gitti.
Evet yüreği güzel olanın acısı büyük olurmuş ya siz 🦋?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim canım en çok ona ilkime yanıyor bu hayatta gerçekten sevdiğim sadece bir kişi oldu o da beni bıraktı çok koştum peşinden olsun diye çok uğraştım ama olmadı resimleri halen telefonumda silemiyorum * unutmaktan korkuyorum onu ama muhtemelen bir daha göremeyeceğim birisi hayırlısı ya ne diyeyim
Üzüldüm al benden de o kadar Allah büyüktür kardeşim sabır 🤍
Ah be ben de bekliyorum ki sevgime değer verecek bı kadın bana geçmişimi unutturacak değer verebileceğim bi kadın acaba gelir mi bilmem
Umarım her şey gönlünce olur kardeşim Allah gönlüne göre versin inşallah 🥰
Umarım seninde öyle olur kardeşim Allah bizi de güldürür inşallah
Amin amin sağol kardeşim 🤍
🙏🙏
2 yıllık sevgilim benimle evlilik hayali kurdu ailesiyle tanıştırdı sürprizler yaptı hatta beni sevdiğini anlatırken gözleri dolardı her şeyi yapar aldatmaz derdim yine bir gece gelecek hayallerinden bahsederken bir kaç ay sonraki sözümüzden bahsediyordu ve o gecenin sabahında aldattığını öğrendim bu benim bütün acılarıma bedeldi
Ayy çok iyi biliyorum yıllarca aylarca kurduğun hayallerin bı günde nasıl yıkıldığını o acıyı çok ama çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun kardeşim ben üç aydır çekiyorum bnmkide beni terk etti bana güvenmediği için oysaki o kadar inanmıştım ki ona yaşama sebebim di yemin ederim ilk bı aydır perişan oldum deli oldum aklımı kaybedecem diye korkuyorum çok ama çok acı çok sanki dünyada bir tek o varmış gibi sadece onu istiyorum Allah hiçbir kıza yaşatmasın ben yaşadım kimse yaşamasin umarım Allah sanada sabır verir mutlu ol inşallah.🌼
gerçekten çok zor yaşarken ölüyorsun resmen ve hala o kızla birlikte ben giden yıllarıma mı üzüleyim 2 yılımı 2 aylık bir kız için bitirdiğine mi üzüleyim yoksa hala o kızla olmasına mı üzüleyim bilemiyorum Allah bize sabır versin bir saniye aklımdan çıkmıyor
Sen nasıl dayanıyorsun ben beni terk etti ama kimse yok hayatında evlenmek te istemediğini biliyorum ama bir gün başka kadınla olacak diye içim parçalanıyor ya sen nasıl böyle dayanıyorsun 😔
başka çarem yok o başkasıyla gününü gün ediyor bana söylediği yalanların haddi hesabı yok ben kendimi üzsem ne oluyor ki onun umrunda değil zaten sevse başkasına gitmezdi onu istemiyorum istemem de ama beni sevdiğini sandığım günleri çok özledim fotoğraflar mesajlar hepsi duruyor silemiyorum
Bırak sende biz kendimize değer vermezek onlar hiç vermez onu Allah'a havale ett yarım bıraktı aldattı yarı yolda bıraktı ona kar kalmaz sen hiç merak etme dünyada onlar tek yok daha iyileri çıkar karşımıza üzülme hak etmeyenlere sevgimizin en büyüğünü verdik ama sadık olmadı benim gitmek git başkasıyla ol demektir onlar bizi başlarına tercih etti o zaman bizde kalkıp yolumuza devam edecez Allah'a dua et sığın daha iyi olursun inşallah artık mutlu olursun 🙂
ahım var elbet bir gün ondan çıkacak ben Allaha havale ettim en mutlu olduğu anlarda ahımla sınansın inşallah ben artık Allah kurtardı diyorum çünkü evlenmeyi düşünüyorduk iyi ki gerçek yüzünü erkenden gördüm inşallah karşımıza bizi gerçekten seven insanlar çıkar
İnşallah kardeşim inşallah sen unutsanda Allah unutmaz herşeyin bir bedeli var.
Allah'a emanet ol mutlu kal 🦋
Sende Allaha emanet ol mutluluklar dilerim 🌸
Sağol kardeşim 🌼
Dertletlesmek istermisn