Okul
Aşk
Aile
Akraba
Ülkenin Kendisi
Para
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Beni insanlar ve ülke yordu. Bugün Taksime çıkarken erkek olsaydim kesin dolmuş şoförünü dövmüştüm. Mesleğini yapamıyorsan bırak asabi sinirli bir tip, asabiyetini gerginliğini bana yolculara yansıtmaya hakki yok. Enerji düşürüyor ve insanları yoruyor bu tip insanlar...
Belirsizlik bence veya Çaresizlik bilmiyorum belki bilmemesizlik.
Aslında yorulmuyorsun yani enerjin bitmiyordu bıkmış olup bırakmıyorsun. Duvara tosluyorsun esasında veya yere çakılıyorsun. Hayat yorucu değil aslında … insanlar yorulmanı istiyor hatta dünya yoran bir dünya olsun istiyor sanki.
yorulmasak mutsuz olmasak heyecanı kalmıyacak çok basit kalacak gibi hissediyor herkes sanki.
sıradanlıktan korkuyor sanki insanlar. Sıkıcı olmaktan, mutlu olmaktan, yorulmamaktan, mutlu sonlardan, reytingsiz bir hayat sürmekten korkuyor sanki insanlar.
Beni bu hayatta en çok insanlar ve hayatın kendisi yordu elbette. çünkü o kadar iki yüzlü boş insanlar var ki çevrede.. insanın mutsuzluğunu isteyen hak yiyen adaletsizlik yapan.. bir yandan da sağlıkla ilgili şeyler ve hayatın da zorlukları var.. ama yine de insan bir yerden sonra alışıyor bu ve bunun gibi şeylere bende sabrediyorum bu yüzden de şimdilik bakalım.
Aile beni her gün boğarcasına yoruyor. Bu bir. İkincisi kendim kendime düşmanım. Kendimi yok etmek için her şeyi deniyorum resmen. Kimlik problemlerim var, ben denilen şey beni çok yoruyor.
Cevap
34Cevap
Ailede zehirli bir ot varsa başka bişeye gerek kalmıyor..
Bu ülkede yaşamaktan yoruldum. Aydınların en büyük ızdırabı cahillerin inşa ettiği düzende yaşamak zorunda olmaktır.
Kadir Mısıroğluna hak vermeye başladım gerçi o Atatürk dönemi için söyledi ama ben bugün için söylüyorum.
YUNAN ASKERİ ÜLKEYE GİRSE SELÂM DURACAĞIM ARTIK. ŞU AN BAŞIMIZDAKİLERİN YAPTIĞI KÖTÜLÜĞÜ YUNAN GİRSE YAPAMAZ BİZE.
Hayatın kendisi yordu sağlık yordu sağlık herşeyden önemli sağlığın olmasın tamamen bittin demektir bir duam var şu para ve saçma sapan şeyler diyenler sağlığını kaybeder de bir daha düzelemez ondan sonra dünyanın kaç bucak olduğunu görsünler
Yine ben yordum. Hiç biri sebep değil. Hatalardan ders almayıp aynı hatayı belki yüzlerce kez tekrar ettim. Anladım ama kendimi çok yordum. Neyse tecrübe oldu:)
Orta doğu
Tedavi olmak istemeyen ruh hastası insanlar
Sevgiye iyice doyamamak
Hemen yargılayanlar
Irkçılar
Fikri olmadan zikri olanlar ( bynarcos dan alıntı)
Vallahi dayımdan yediğimiz kazık arada bir hatırlatıyor kendini😅
Onun dışında beni en çok yoran şey kader cidden yaşadıklarımı haketmiyorum. Bu yük bana fazla
Bencillik ve kibir yordu. Yazılan seçeneklerin hemen hepsinde var bu ikili, hangisinde daha çok barındıklarına karar veremedim maalesef.
Hepsi az-az yordu, en çok matematik yormuşdu, okulda, çok yıpranmışdım Universiteyi kazanmak için , sonunda kazandım.
Yukarida seceneklerin
Hepsi birgün bitiyor ya da kacip kurtulabiliyorsun
Aile
hic bir zaman kurumayan Bataklik
Bazı şeyleri anlamak istemeyip , bu anlamak istemediklerinin sonucu neden böyle oldu diye dert yanan insanoğlu.
İlk toslayan hangisiyle onunla başlar yorgunluk. Temel zayıf atılır. Üzerine ne binerse binsin eğreti durur, yıkılmaya gönüllü olur.
Aile diyelim.
Ülkenin kendisi. "Hepimizi satın almışlar hem de kendi paramızla"
Beni en çok değişen kültürel ve insani değerler yordu.
Sizi bu hayatta ne yormadı diye sorsan yalnızca yemek yemek ya da okumak derdim :D
Genel olarak yoran şeyler oldu en çok şudur diyemem ama hepsinin üstesinden geldim.
Kişisel olarak hiçbir sorunu olmayan bir adamım ama insanlar, ülke yordu be.
Okul ve aşkı çıkar geriye kalanların hepsi beni çok yordu
Benim için öyle en azından yordu yaa bulcaz dimi aşkı bulalım artık birinin bana aşkla bakmasını özledim
Paran olduğu taktirde buradaki hiçbir etken yorayamayacağı için cevap para mecburen hepsine katlandık yorulduk.
Hiçbirisi çünkü ben yorulmam hayat 😊
Ülkenin Kendisi
Okul yani üni psikolojimi bozdu
Ailem yordu en çok ama işte aile.)
Ülkenin ta kendisi
Ben en çok kendim gibi yaşayamamaktan yoruldum.
Ülkenin kendisi ve okul.
Herkes her şey
İnsanlar... İnsanlar... İnsanlar...
Merhametim suskunluk 😒
Hiçbiri biçilmiş kader yordu
Ama geçti
Para hariç hepsi yordu 😂
Aşk yordu verdiğimiz değer kadar değer görmedik
Yaşanılan hastalıkların çok ağır geçmesi yordu.
Kızların bana karşı tuhaf tavirlari
Ülkenin kendisi
İnsanlar gönül işleri düzenimi kuramamak…
Tr yoruyor bi de arkadaşım
Kendim yordum ya
bu hayatta en çok ben kendimi yordum
Bir çok şey yordu el birliği ile
Okul ve akraba
aile hayatımı bitirdi yaşlandım
Hayat ve ülke
Aile
aşk sanırım
Yalnızlık
Aile
Aşk, aile