Aşk İlişkileri Numarasının son hanesi aynı olanlar birbirine mesaj atıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Herkes numarasının son hanesini yazsın aynı olanlar birbirinize mesaj atsın güzel bir etkinlik bence😀 Güncellemeler+1 yıl Benim 5 Numarasının son hanesi aynı olanlar birbirine mesaj atıyor? Cevapla Mesaj Soruları Numara Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
can373737 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Hepimiz bence bana mesaj atacaksınız sadece gsm olarak üstumde 7 hat kayıtlı sabit hatlarida sayiyormuyuz😂 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Son dört rakamı 1903 olan yoktur herhalde sitede :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Onu nasıl denk getirdin😀 Yorumla Nükleerteori +1 yıl Özel sipariş numara :) Beşiktaş ile uyumlu olsun diye ;) Yorumla Soran +1 yıl Profil fotoğrafından bellii Yorumla Nükleerteori +1 yıl Tabii ki ;) Yorumla
alone__wolf__ak Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı. Valla ben atamam aga olay çıkar 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Numaranı değil son haneyi atıyosun Yorumla alone__wolf__ak +1 yıl Yine de olay çıkar 😂 Yorumla
kur1ay35 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl 55nerden geldi bu fikir :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yabancı bi yayıncı yapıyordu ve çok büyük katılım olmuştu baya eski bi olay hatta numara komşusu olayı falanda var Yorumla kur1ay35 +1 yıl demek sonu 5neden iki haneyi paylaşmıyorsunsadece 5 dersen ve dersem belli kişi ama 55 dersem 55 olanlar gelirbuda geniş bir yelpaze bence Yorumla Soran +1 yıl Tek haneden daha fazla vardır çift hane aynı olma ihtimali daha az Yorumla kur1ay35 +1 yıl burada da sen haklısın :) Yorumla
Empathetic95 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bunlar nasil etkinlikler hadi soyliyim bari 77 😅 0 3 Yorumla Empathetic95 +1 yıl Tek haneyse 7 oluyor o zaman 😆 Yorumla Soran +1 yıl Çift hane olsa da yedi olcaktı 😀 Yorumla Empathetic95 +1 yıl Yeppp zekisinnn 😆😅 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 0 ama mesajlaşma kısmını pas geçiyorum 1 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 6 numara güzel kızları bekliyorum 0 4 Yorumla burdaolmakistemiy +1 yıl 6 mııı 🥺🥺🥺 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Yime mi kaybettin aga be Yorumla burdaolmakistemiy +1 yıl Çok kız vardır benim gibi, çekiliyorum artık Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Hayırlısı be gülüm Yorumla
Papazınnpilavı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl O zaman sen bana mesaj atıyorsun 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Atın bakiyim 0 benimki😂 2 9 Yorumla Dildarbesi36 +1 yıl Valla benimkide hemde 00 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Dildarbesi36 sen evli degil misin🤔 Yorumla Dildarbesi36 +1 yıl Ne dersin Yorumla Dildarbesi36 +1 yıl Evliyim saklamıyorum ama sıkıntılıyım😑 Yorumla Dildarbesi36 +1 yıl Evlilik teklif etmiycem normal sohbet Yorumla Dildarbesi36 +1 yıl Ne diyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Dildarbesi36 evlilerle sohbet etmiyorum. Tanidiklar disinda tabii Yorumla Dildarbesi36 +1 yıl Peki tsk Yorumla Interstellar01 +1 yıl Benim de 0 sen at gizli😂 Yorumla
değişik111 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. 9 benim numara denk gelmez sanırım 😀😀 0 0 Yorumla
mutluyaşamsırrı Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl benimde 5 :) 1 1 Yorumla mutluyaşamsırrı +1 yıl artık yazarsın bana :) Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. 5👍👍 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben hala güvercin kullaniyorum 1 1 Yorumla Papazınnpilavı +1 yıl Kanka sende tüyleri say Yorumla
GençMatematikçi Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl burdan nah çekmek istiyorum mümkün mü aşdçaidça 0 0 Yorumla
DSCpluton Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bana kesin en spastik insanlar denk gelir 3 1 Yorumla Papazınnpilavı +1 yıl Numarayı söylesen de öğrensek Yorumla
AyşenurrAy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl 31... 0 2 Yorumla muratskate +1 yıl Jsjajdndjd Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Yorumla
Sessiz_insan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl 6... 2 2 Yorumla unalaydogd01 +1 yıl Benimde 7 Yorumla muratskate +1 yıl Benim 6 Yorumla
Asya1625 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı. Son rakam 2 1 1 Yorumla kanka35 +1 yıl 5762 benim Yorumla
Kediruhlukadın Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Üççç 0 1 Yorumla Yasamsızım +1 yıl Biri çıktı sonunda 😀 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ankara plakası :D 0 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. 1 benimki 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. 42.. 0 0 Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı. 99.. 0 1 Yorumla YakisikliAlihan +1 yıl Benimki de ayni ama maalesef ablam oluyorsunuz 😅😅 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Sıfır (0) 😅😂😂 0 0 Yorumla
_CookieWoman Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl ...5 0 1 Yorumla Papazınnpilavı +1 yıl Sende bana mesaj atıyorsun 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Hepimiz bence bana mesaj atacaksınız sadece gsm olarak üstumde 7 hat kayıtlı sabit hatlarida sayiyormuyuz😂
2 ama sohbet etmem galiba 😄
Son dört rakamı 1903 olan yoktur herhalde sitede :D
Onu nasıl denk getirdin😀
Özel sipariş numara :) Beşiktaş ile uyumlu olsun diye ;)
Profil fotoğrafından bellii
Tabii ki ;)
Benim ki de 5 ne tesaduf 🙂
Valla ben atamam aga olay çıkar 😂
Numaranı değil son haneyi atıyosun
Yine de olay çıkar 😂
55
nerden geldi bu fikir :)
Yabancı bi yayıncı yapıyordu ve çok büyük katılım olmuştu baya eski bi olay hatta numara komşusu olayı falanda var
demek sonu 5
neden iki haneyi paylaşmıyorsun
sadece 5 dersen ve dersem belli kişi ama 55 dersem 55 olanlar gelir
buda geniş bir yelpaze bence
Tek haneden daha fazla vardır çift hane aynı olma ihtimali daha az
burada da sen haklısın :)
Bunlar nasil etkinlikler hadi soyliyim bari 77 😅
Tek haneyse 7 oluyor o zaman 😆
Çift hane olsa da yedi olcaktı 😀
Yeppp zekisinnn 😆😅
0 ama mesajlaşma kısmını pas geçiyorum
6 numara güzel kızları bekliyorum