21 yaşımdayım hiç sevgilim olmadı tipimin gideri var nerde eksik yapıyorum sizce?
Herkesin sevgilisi var ben ortada kaldım 😔
Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Herkesin sevgilisi var ben ortada kaldım 😔
Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Merhaba yaşım 25 ve ilişkim yok. Geç kaldığımı düşünmüyor ve ilişkiye ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Neden böyle bir düşünceye kapıldığının cevabı yine sorunun içinde. Çevrene bakınca herkesin yaptığı ve sahip olduğu şeyin sende olamaması seni endişelendiriyor hatta kendini sorgulamana sebep oluyor. İnsanlar ile olan etkileşimini arttırarak ilişki kurma sürecini hızlandırabilir ve ihtimalini yükseltebilirsin.
Gel gelelim tipinin gideri olması konusuna. Yakışıklılığın veya güzelliğin bir ortalaması yoktur çünkü her insan yaşamı boyunca hoşlandığı şeyleri birleştirerek kafasında ideal bir eş adayı fiziği oluşturur buna göre hoşlantı duyacağı kişileri ona hayali ideal eşe benzer özelliklerde seçer. Kimisi kıvırcık saç, kimisi yeşil göz, kimisi uzun boy. Bu nedenle diyebiliriz ki senin tipinin gideri yok sadece senin tipinden hoşlanacak tarzda bir insanla daha karşılaşmamışsındır. Kendini bu sürü psikolojisinden çıkarmalısın. Bol şans.
Cevap
1Cevap
Daha 21 sin. Yaşın küçük kendini geliştir ders çalış. Sevgili zamanla olur. Şimdikilerin de amacı anca sevgili. Kendimi geliştiriyim hiç yok.
Geç değil, acelesi yok
O zaman çevre wdinmen lazım
sosyal hayatın yok
Resmin yokki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?