Aşk İlişkileri Zor bir soru sorayim size, Sevdiğiniz kiși birlikte yurtdıșında yașamak isterse kabul eder misiniz? Denizbogac Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevdiğiniz yurtdıșında yașıyor ve size böyle bir teklifle geldi cevabınız ne olur? Kızlar Bir Adım Öne Zor bir soru sorayim size, Sevdiğiniz kiși birlikte yurtdıșında yașamak isterse kabul eder misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Değecek birisi ise valla koşa koşa giderim. Benim için kolay bir soru oldu. 1 1 Yorumla Denizbogac +1 yıl Öyle olmalı ama iște herkes öyle düșünmüyor Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tabiki ederim. Tcde bulsam bile amacim ikimizi yurt dışına kaçırmak olurdu zaten ndndnd 1 6 Yorumla Denizbogac +1 yıl Valla ben teklif ettim kabul etmedi Yorumla Xenopeltisx +1 yıl Nere gidicektiniz? Yorumla Denizbogac +1 yıl Isvicre Yorumla Denizbogac +1 yıl Ailem bırakmaz beni diyor ya sen gel turkiyede yașayalim ya da gelmem diyor Yorumla Xenopeltisx +1 yıl Aman boş ver kendini kurtar dnkd çok sevseydi gelirdi mis gibi ülke valla kim yaşamaz istemez. Sen kendine odaklan bence artık Yorumla Denizbogac +1 yıl Bakalım nasip Yorumla
duygusalprofil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. kabul ederim, zor bir soru degil 1 1 Yorumla Denizbogac +1 yıl Senin icin olmayabilir Yorumla
Trabzonguldaklii Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Ben de bunu merak ediyorum. Sene sonuna kadar yurtdışına yerleşeceğim olur da hayatıma o zamana kadar biri girerse nolur😂 0 4 Yorumla Denizbogac +1 yıl Ogrenci olarak mi geleceksin Yorumla Trabzonguldaklii +1 yıl Sağlık çalışanı Yorumla Denizbogac +1 yıl Hakkinda hayirlisi vizesiz sakın gitmeyi düșünme Yorumla Trabzonguldaklii +1 yıl Yok yok kaçak filan uğraşamam. Teşekkürler Yorumla
Krst10 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Allaaaam nerde o günler 1 1 Yorumla Denizbogac +1 yıl 😁 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır etmem 0 1 Yorumla Denizbogac +1 yıl Benim sevgilimde etmedi zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Değecek birisi ise valla koşa koşa giderim. Benim için kolay bir soru oldu.
Öyle olmalı ama iște herkes öyle düșünmüyor
Tabiki ederim. Tcde bulsam bile amacim ikimizi yurt dışına kaçırmak olurdu zaten ndndnd
Valla ben teklif ettim kabul etmedi
Nere gidicektiniz?
Isvicre
Ailem bırakmaz beni diyor ya sen gel turkiyede yașayalim ya da gelmem diyor
Aman boş ver kendini kurtar dnkd çok sevseydi gelirdi mis gibi ülke valla kim yaşamaz istemez. Sen kendine odaklan bence artık
Bakalım nasip
kabul ederim, zor bir soru degil
Senin icin olmayabilir
Ben de bunu merak ediyorum. Sene sonuna kadar yurtdışına yerleşeceğim olur da hayatıma o zamana kadar biri girerse nolur😂
Ogrenci olarak mi geleceksin
Sağlık çalışanı
Hakkinda hayirlisi vizesiz sakın gitmeyi düșünme
Yok yok kaçak filan uğraşamam. Teşekkürler
Allaaaam nerde o günler
😁
Hayır etmem
Benim sevgilimde etmedi zaten