1 yılMetropol hayatı isterim ben köyde her zaman olmaz ayrıca sevgilim veya eşim yaşam tarzıma baskı yapamaz bir de şöyle bir şey var zaten benzer yaşam tarzına sahip olanlar birbirlerine daha fazla uyum hissederler en başta, bu nedenle köyde yaşamayı isteyen bir insanın metropolde yaşamayı seven biriyle bir araya gelebileceklerini düşünmüyorum.. Açıkçası cicim ayları geçip iki taraf ta hayata dönünce herkes için en öncelikli olarak sevdiği yaşam tarzı geliyor ve kimse benimsemediği bir hayata hatır için bile katlanamaz, zaten hiçbir insan buna değmez..
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılValla şu an şehir hayatından ciddi anlamda gına geldi. Bence zaten insanları köy hayatından koparan ve b. k varmış gibi şehirlerde toplayan sistem kökten yanlış. Her yerin eşit miktarda gelişmiş olması gerekirdi. Şimdi herkesin müstakil evi olabilirdi mesela öyle düşünelim. Sistem temelden yanlış. İnsanların hepsi daha kolay para kazanayım ya da daha az zahmet çekeyim diye diye şehirlere doluştu. Otomatikman yakında çökmeye zaten mahkum. Hayvancılık ve tarım olmadan bu kadar nüfus nereye kadar neyle beslenecek. Mantıklı düşünmek gerek. Eninde sonunda kaçınılmaz son olacak. Ben bağ evinde de zaman geçiriyorum bağda bahçede hayvanlarla içli dışlı olmak kadar keyif veren bir şey yok. İnsanların pisliğini çekmektense hayvanlarla uğraşmak çok daha güzel.
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Köy hayatının huzuru ve doğallığı güzel ama bunu gerçekten isteyip istemediğimi iyi düşünmem gerekir. Eğer sevdiğim insan için böyle bir karar alacaksam, hayat tarzımın ne kadar değişeceğini göz önünde bulundururum. Şehirde alıştığım bazı şeylerden vazgeçmek zor olabilir ama sevdiğim kişi mutlu olacaksa ve şartlar uygunsa, bunu değerlendirebilirim. Yine de tamamen köy hayatına adapte olabilir miyim, orası biraz soru işareti. Belki belirli bir düzen kurup hem şehirden kopmadan hem de doğayla iç içe bir hayat mümkün olabilir.
11 Yorumla- 1 yıl
Ben zaten köyde yaşayıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 266,3b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet ben kabul ederim tabi ki de önemli olan sevgilimin ya da eşimin rahat etmesi ve mutlu olmasıdır.. zaten benim yanım eşimin yanı o mutlu olsun yeterlidir.. asla sıkılmam köy hayatını da merak etmişimdir zaten her zaman
14 Yorumla- 1 yıl
Kıvırcık seni neymişsin sen 😂🙊
- 1 yıl
@27esmerim bende ne hünerler var abla 😂🙈
- 1 yıl
sdjsdj :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi şöyle ki normalde kabul etmem ama edebilirim de kişiye göre değişir gıtıfjfj
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Ben kabul ederim! 😅10 Yorumla Yok canım ben almayım, ananı götür derim. 🥳
21 Yorumla- 1 yıl
😂😂🙊
1 yılKonfor yoksa ben yapamam😕 sevgilim de zaten beni alıştığım konfordan koparmıyor🫠🧿
11 Yorumla- 1 yıl
Sjsj
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılKöy var köy var 👍
Muğla, Balıkesir, Antalya, mersin veya İzmir'in köyleri ile Tunceli, Igdır, Bayburtun köyleri aynı değil. Araba ile şehir hayatına 40~45 dk gidebilecek bir uzaklıkta olacaksa bana uyar. Egeli güzel kızlar hadi beni köyde yaşamaya ikna edin 😎😎
10 Yorumla
1 yılBizim köyde yaşamayı kabul ederse tabii ki kabul ederim. Benim zaten hayalim köye güzel bir ev yaptırıp içini zevkimce tasarlamak. Manyas Kuş Cenneti, çok güzel bir yer. Issız falan ama insanlardan uzak yaşamak istiyorum. Arabayla köyden şehir merkezine kısa sürede gidiliyor. Ve sağlık alanı düşünüyorum, Bandırma Devlet Hastanesine falan atanırsam bir de bu iş tamam. 😄
10 YorumlaKöy olucak ama evin içi dışı köy gibi olmayacaksa her açıdan rahat edeceğim ortam olucaksa seve seve kabul ederim, temiz hava doğal ortamlar insanın ömrünü uzatır, yanımda da sevdiğim adam varsa cennet olur orası
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şimdi bi problem var bende… Köy var, köyde evimde var… Kocam/sevgilim yok… Şu küçücük problemi çözünce hadi inşallah diyorum canım benim…
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılHayatta etmem.. İşim geregi 4 yıldır koy kasaba geziyorum. Beni hiçbir güç köyde yaşatamaz.. Büyük konuşmam 'normalde ama koy olmaz... Deniz kenarı.. ya da deniz üstünde yaşıcam:))
13 Yorumla- 1 yıl
Ama ben istiyorum demedim.. Yaşıcam dedim :))
Gizli Üye(25-29)1 yılBen zaten ormanda yaşıyorum gelsin kabul ediyorsaa 🤣 Ben kabul ediyorum. 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Zor gelir sjdj
Cevap sahibi1 yılMuhtemelen djdjdg
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHangi köy olduğuna göre değişir. Bakırköy, Kadıköy, Yeşilköy olabilir. Arnavutköy ve Hasköy olmaz. 🤣
18 Yorumla- 1 yıl
Sahil tarafı olsun ama. Meydan tarafını, İncirli tarafını sevmiyom.
- 1 yıl
@SwordOfDemocles birde tahtalı köy var ama onu dememişsin
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Bak bir de onuncu köy var. Sen o köydensin galiba :>
- 1 yıl
Birde Ortaköy var ama , bizim orayla bir ilgimiz yok
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Ben işte o köyün ortasındanım. :>
- 1 yıl
Biliyorum 😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Giderim vallahi Hele Muğla'nın Çanakkale'nin köyü olsun deniz görsün birde bahçesi olsun miss 🙂
13 Yorumla
1 yılLaylaylom galiba ona göre sevmeler 😭. Hopaşinanay galiba ona göre sevilmeler. Gören ne soylerr. Laylaylom yaşamam hayır 😄
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ulen 😂😂 yemaanı vermekle oluyor mu öyle 😂😂
25 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılTatil amacli isterdim ve çokta severim ama uzun vade yaşamak için hayır kabul etmem , hem köy işi çok zor oluyor birde biz kargaşaya gürültüye hareketlilige alışmışmışız köy hayatı beni sıkar o sakinlik bana göre değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi o herifin ne vaat ediğine göre bide potansiyelli ne hani yapabilirse ama bir anlık hevese kalkışmaya gerek yok köye yerleşmek için benim ona güvenmem lazım hani bu konularda bir bilgisi veya becerisi olmalı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEmekli olunca olabilir ama ben daha çok deniz kenarında yaşamayı düşünüyorum.
111 Yorumla- 1 yıl
Köy mü sahil kasabası mı? 😂
- 1 yıl
Evet, eksik dua edersin kabul olursa vay haline. Sibirya'da deniz kenarı bir yer çıkmasın sonra. 😂
- 1 yıl
E tabii, duana ekle ki bir hata olmasın. 😂
- 1 yıl
O zaman deniz kenarı olmasa da olur tabii 😂😂
- 1 yıl
Olmuşken hepsi olsun tabii, sen de haklısın. 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
1 yılKöyde doğdum, köyde büyüdüm, köyde yaşarım 😃
11 Yorumla- 1 yıl
Maşallah sjsj
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Karşımda ki insana bağlı da, bilemedim şimdi :D
110 Yorumla- 1 yıl
64.media.tumblr.com/.../...6nyaZjA1tilllc_500.gifv yok yaw ne yaşlısı atla bakam arkama yollara düşecez hadi :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılNorveç köyüyse ederim. Ama gidip de Çorum’da bir köy diyip tutturursa kendi gitsin ben de çocuğu birkaç gün ona gönderirim hava değişikliği olur ben de kafamı dinlemiş olurum.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/l8e2OWqZa0gTeklif eden Ferdi Tayfur'sa neden olmasın 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Köy hayatı ilk bakista güzel gibi ama benim meslek köy değil teknoloji gerektiriyor 😜 Hani köy evi var köy evi var. Hepsi ayni değil.
Hayvancilik yapamam ben. Hicbirinden de anlamam.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Büyük konuşmak gibi olmasın Benlik degil😅 hayatim boyunca şehirde yaşamasim köy şartlarına alisamam sanirim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. Yarı yarıya köyde geçiriyoruz seneyi. Kışın da kalalım dese yok demem. Severim köy hayatını ve alışkınım da sobayla, bahçeyle, ocakla uğraşmaya.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 1 yılKöyde yaşayamam ki 🙄
23 Yorumla- 1 yıl
O zaman o şehirde yaşasın benlen 🥹
1 yılAyrılma sebebi olabilir benim için çünkü ben gercekten köyde yasayamam psikolojim altüst olur imkansız
10 YorumlaÖğretmesi ve eğitilmem lazim. Sabrina sabrıma kalmis bir konu. Ama ben hic bir yoldan korkmam. Heleki yanimda sevdiklerim varsa.
10 YorumlaKöyde uzun vade yasayamam, şimdi he desem samimi olmaz. Ben neysem oyum, isim düzenim, var benim. Çok istiyor sa gelsin benimle yaşasın sjsn
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBen ederim ama benimki etmiyor yaşlanınca gidecekmiş emekli olunca 😒 ama asıl istediğim deniz kenarı yeşil olan bol manzara
10 Yorumla Köyde yaşamam asla.
Babamın evinin oldg yer cennet gbi yarı köy yarı şehir gbi nie evlenicm o zaman koyde yasicaksm eksik kalsn10 Yorumla
1 yılGiderim istediğim gibi bir evim olacaksa. Zaten o eski köyle kalmadı ki artık mahalleden bozma gibi hepsi. Ama köyde yaşayalım ben derim o demez mendebur seküler :D
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
1 yılBu devirde gel köyde yaşayalım diyen kız varsa hemen evlenebilirim 😀 hepsi manzaralı yüksek katlı lüks evde kalmak istiyor hatta böyle havuzlu falan olursa daha iyi tabi
10 Yorumla
1 yılEtmem bana göre değil hayatımda hiç köye gitmedim orada yapamam
13 Yorumla- 1 yıl
Ege köylerini tavsiye ederim. Birkaç gün tadına bak, asla vazgeçemezdin bence
- 1 yıl
İzmirliyim ben zaten egeliyim de köyden kasıt bademler, Birgi gibi mi onu bilmiyorum.
- 1 yıl
Yani tutupta Erzincan'da kocaman bi ahırı olan boş bi ovada ev değil canım! Ama badem ve zeytin ağaçları, bahçende salep ekiyorsun, istediğin çiçekler ve meyve ağaçların var bahçende! Deniz de, çarşı da yakın! Düşünsene, zaman akıp geçmiyor doya doya gün senin! Harika olmaz mıydı :)
1 yılŞimdi ki kızlar köye gider mi hiç hepsi Paris'te doğmuş gibi davranıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılKöy deyip geçme asıl olaylar aksiyonlar köyde yaşanır 😉
10 Yorumla
1 yılBen kabul ederim şehir hayatı insanın ömrünü kısaltıyor, kırsalda aşk başkadır ☺️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılÇiftlikte yaşarız tek atlarımızla birlikte. Ben severim öyle huzurlu ortamları
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKoylu cocuguyum zaten ama koyde yasamiyorum, sanirim yasamam da 😀
10 Yorumla şehrin konforuna alışmış biri olarak kabul etmezdim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılşu an için kabul ederim huzurlu geliyor kulağa ama bi zaman sonra ikimizde sıkılırız
10 Yorumla
1 yılOrada ekstra ağır işler olmayacaksa evet olabilir..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı. şu an bulunduğum ruh halimle giderim, sakinliğe ihtiyacım var..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır etmezdim… en az şuanki standartlarımı korumak isterim…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılİnsan sayısı daha azsa köyde yaşamak daha iyi. İnsanlardan iyice iğrenmeye başladım.
10 Yorumla
1 yılBuna değmeli o insan yoksa yapamam onunla kendinden ödün vermek ağır benim için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılköy var köy var bodrum tarzı bir yerde yaşayalım dese kabul ederdim ama normal köy de çok zor yaşayamazdım sanırım.
10 Yorumla
1 yılEderim. Şehirde yaşadıkta noldu. Biraz da köy hayatı yaşayalım🤗
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYanimda olsun yeter şehir köy kasaba uzay fark etmez hayatim 😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır bitanem köyde yaşamayacağız derim ayrılmam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. etmem sevmiom ben köy havası
212 YorumlaSeven insan sevdiği için herşeyi yapar. Ama hayat şartlarınıda ayarlamak gerekiyor köyde yaşamak için
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Giderim doğal hayatı seviyorum
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Dağda yapalım dese ona bile tamam derim 😅
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılHayır kaç kere bu fikri sundu fırça yedi 😃
11 Yorumla Hollanda köyleri gibiyse yaşarım.
16 YorumlaNe güzel doğal yaşam..
13 Yorumlaanasıyla yaşasın köyde gidemem hiç
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBen giderim hühahaha
14 Yorumla- 1 yıl
Kafam kulağım rahat olsun her şeyi kendimiz edelim dubleks ev küçük bir bahçe
1 yılBenim hayalim zaten kırsalda yaşamak. O yüzden kabul ederim.
10 Yorumla
1 yılBende köyde büyüdüm köy hayatını şehir hayatına göre daha çok seviyorum severek kabul ederim
10 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne