Allah icin yardim edin dogru mu yaptim?

zamaninda erkek arkadasim vardi. Ama surekli bana hakaret kufur eden kotu davranan tek tarafli cabaliyodum. Sonra whatsappta surekli online olmaya basladi. Tarih resim vs. Attiramiyodum son zamanlarda. yaziyodu hemen siliyodu. Sonra bi kizla konustgnu ogrendim. Ayrildim. 5 ay konusmadik affetmedim. Sonra canım gibi kalbimd yenik dustim yazdi bana bende konusmaya basladim ama beni gizleme dedim yoksa olmaz dedim. Bana dediki whatsapp haric seni her yere koyarim. İs yerindekilere sosyal hayatim yok dedim falan dedi. Ve ben is wp grublarini gordum hepsi sevgilisiyle resim koymus profile. Tamam dedim tarih at. Oda yanina gelince konusurz bunlari dedi. Bende ne alaka tarih atcan alt tarafi dedim. Dediki 1 yil onceki tarihinizi atmam bugunu aticam. İyi at dedim atti. Ama durumunda bi tane soz vardi. Yazınin yanina tarih atti. Ynina emoji kalp falan hic bisey koymadi. O yaziyida silmedi. Dedim mezar taşi gibi ne yaziyosun kalp koy oda gitti al o zaman dedi kırık kalp koydu yanina. Dedim dalga mi geciyosun. Sonra aman siliyorum hepsini senin kuruntularinla omur boyu ugrasamam dedi. Beni hala whatsapta saklama derdinde bende bitsin daha da yazmam dedi oda aynen pisman oldum yazdgma dedi. Dogru yaptm mi. Bi kere aldatti cnku onuda inkar ediyo zaten. Sans vereyim dedim ondada whatsapa resmimizi attiramiyorum ya. Normalde her yer benim resmim olurddu onceden olsa.
Allah icin yardim edin dogru mu yaptim?