AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
evlenmissin artık yakışmıyosuz desek boşayacakmısın adamı? ayrıca o adam sana çok fazla gözünü dört aç, kapıverirler...
Cok hoşsunuzz bence sen ondan daha guzel geldin gozume :)
Çekemeyen varsa öyle demistir çok tatlısiniz hatta maşallah :))
bence yakısıyorsunuz. Allah sizi cekemeyenlerin pis bakıslarından korusun.
gerçekten hiç birbirinize yakışmıyorsunuz ama Allah yazmış artık devam
bence yakışmıyorsunuz sen daha baby face lere yakışırsın ;))
yakışıyorsunuzda. tabi altıda görmek lazım. yüzünüz uyumlu bence.
Bu sen degilsin :) yeme bizi. Sende yakismadiklarini dusundugun icin soruyosun :)
anlamadim?
fazlasıyla yakışıyorsunuz. sadece eşin atletik vücutlu. kapalı bir bayan old. için fiziğin ön plana çıkmıyor pek foto öyle söylüyor.
kocan daha hoş geldi bana erkek olduğum halde :D siz birbirinizi seviyorsanız kimin yakıştırıp yakıştırmadığı önemli değildir :D
ego tatmini bu başka bişey değil.. evlenip gitmişsiniz işte. o seni beğeniyo , sende onu beğeniyosan bize ne.
sen milletin dediğine bakma kocanın görüşüne bak. bunu diyenlerde sizi kıskananlar kişiler söylüyordur
Bu soruyu daha oncede sormustun 2ay oldu evleneli demissin ama ben daha evvelinde gordugume eminim ve nedense fake demislerdi o zamanda :)
gayet güzelsiniz sen herkesi boşver be ablacım millet konuşur, Allah mutluluk versin :)
bence çok tatlısınız.
bazı arkadaşlar saçma sapan yorumlar atmış takmayın.
bu soruda moda oldu ha. gayet iyisiniz ikinizde kötü yorum yapanlar belli ki çekememezlikten yapmış.
O başındaki bez çok itici duruyor. Böyle tesettür olmaz.
Allah mutlu mesut etsin. gayet de yakışıyorsunuz tabiki
Millet çok düzgün, 0 kusursuz ya yorum yapıyolar bide. Yakışıyorsunuz canım allah mesut etsin.
Yakışmıyorsunuz desek ne olacak, boşanacak mısın? Bir de kocan bence kaşlarını almasın.
çok yakışıyorsunuz Allah ayırmasın kıskananlar da kıskandıkları için demiştir onları mutlulugumuzu, sakın üzme kendini
bence burada payalaşman sıkıntılı. insanlar yediremiyor. allah mutlu etsin. insanların ne dediğine bakma resimde paylaşma evli bir kadınsın
yakşıyorsunuz sen milleti boşver. bu arada sana kilolu diyenin aklına şaşayım. fıstık gibi hatunsun. kaç kilosun ki acaba?
Salakça yorumlara aldırma. Çok yakışıyorsunuz birbirinize.
Eniste karizmatik ama sen de tatlisin :) evlenmissin bitmis takilma millete :) Rabbim ayirmasin mutlu olun :)
ne kilolusu fıstık gibisin ikinizde çok yakışmışsınız Allah mutlu etsin :)))
kocan çok yakışıklı sana fazla bence:) yakışmamışsınız
Canım kocan yakışıklıysa sen de güzelsin bence Yok öyle bir Fark yani...
10 numara aşağı geliyosun çocuğa sen ama bu soruyu sorarak bu cvbı hakettın
Kocan senden memnun ki senle evlenmiş aynı şekilde sende ondan memnunsun gerisi boş
kıskanç ks kızları uçarak gelmiş, yakışıyorsunuz Allah bozmasın.
Gizliden yazıp resim koymakta başka başka kafalar heralde :-D
evlenmışssınız neyın derdındesınkı kım ne derse desın hayatına baksan
Allah daim etsin yakışıyorsunuz. çekemeyenler kıskanıyordur boşver sen. maşallah.
Rabbim sizi yakıştırmış, birbirinizin alınına yazılmışsanız fazla söze gerek yok. Bir yastıkta kocayın inşallah :D
ikinizde vasatsınız. kocanda yakışıklı değil öyle üzülme senden iyi diye.
bunu diyenler sizi kiskananlar... bosver patlasinlar :) ayrica çok guzelsin :)
damat enteresan bir tip hindistandan kaçmış gibi acayip buldum, popstar bayhan gibi poz vermiş :D
Yakışıyorsunuz tamamda burada paylaşmamalıydın kesinlikle
Oha, çok ama cok yaksııyorsunuz canım benım dıkakt et adamı almasınlar elınden masallah :)
Mutluluklar bir ömür boyu. bak ewliymişsin buralara takılma fazla..
Ablacım sen takılma burdakilere. Abimiz ve sen birbirinize çok yakışmışsınız. Allah mesud etsin.
Biz yakışmıyo desek ayrılcanmı anlamadım ki (: sen beğendikten sonra
Evlenmeşsin zaten yakışmıyorsunuz desem boşanacak mısın sanki? Neyin kafatası bu?
Dünyada güzellikleri eşit olanlar evlenmiyorki boşver milleti seviyosanız bitmiştir
Canım benim çok yakışıyosunuz da kaldır resimleri nazar degicek :)
ALLAH mutlu mesut etsin inşallah bir ömür boyu
Ayy çok tatlısınız bizim dediğmize o kadar bakmayın kedni mutluluğnuza bakın Allah ayırmasın süpersiniz :)
güzel bir çift olmuşsunuz allah mutluluğunuzu daim etsin.. sonuna kadar bir yastıkta olursunuz inşallah..
Guzelsin, kocan da yakısıklı. Yakışıyosunuz. Kilolu değilsin normalsin. Dikkat et alma ama. Maşallah demek istiyorum tatlısınız Allah ayırmasın :)
kilolu değilsin ama adam senden iyi
yakışıyonuz da ne yapacan dış görünümü allah huzur versin mesut etsin
Sen guzelsin o da yakisikli ama cocuk dogurunca sen cirkinlesirsin o da seni aldatir;))
Boydan fotoya yakın bitane koy ona göre değerlendirelim
Kocan yakışıklı sen güzelsin yakışıyorsunuz (Y)
bence cok hoş bir çiftsiniz. tanısmak isterdik sizinle
gayet yakışmışsınızda keşke bu fotoları buraya koymasaydın.
Çok yakışıyorsunuz allah mesut bahtiyar eylesin güzel kardeşim (çekemeyenlere kanma ;) )
Evet yakışıyorsunuz allah mesut etsin tanınızı bozmasın
ne güzel gözlerin var öyle
Ooooo kapmışın yakışıklıyı kız :)
ahahah :D