Eski sevgilimin çıplak fotoğraflarını ailesine göndereceğim. Acaba olay polise kadar uzar mı?

Onu çok sevmiştim. Resmen deli gibi aşıktım. Geçtiğimiz martın sonlarında benden derslerine yoğunluk vermek istediği için ayrıldı. O kadar yalvardım ve o kadar dil döktüm ki daha önce gururumu hiç bu kadar ayaklar altına almamıştım sanırım. Peki bunun karşılığı ne oldu? İki gün önce sevgilisi olduğunu öğrendim. Bunu öğrendiğim gün de ona çok pis küfürler ettim. Ama hâlâ içim soğumadı. Yurtta kaldığı için başka bir şehirde ailesiyse de İstanbul'da. Yani yollasam direkt ailesinden birinin eline geçer, ilk onun eline geçip yok edebilmesine imkan yok. Benim onda hiçbir çıplak fotoğrafım da yok aynısını bana asla yapamaz da. Bu yüzden ne olursa olsun onu ailesine rezil ederek intikamımı almak istiyorum. Çünkü bana ihanet etti. Yalan söyledi. Yalancılar ve pislikler başlarına gelen her şeyi hak ederler bence. Ama polisle uğraşmak istemiyorum. Başım polislerle derde girer mi sizce? Bundan pek emin olamadığım için yapsam mı yapmasam mı diye ikilemdeyim.
Eski sevgilimin çıplak fotoğraflarını ailesine göndereceğim. Acaba olay polise kadar uzar mı?