- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKardeş böyle maalesef ülkemizin çoğu kızı/kadını;
Artık o seven, aşık olan kızlar yok. Annelerimiz gibi cefakar vefalı hanımefendiler yok. O gezme senin, bu cafe benim, aman sabahlar olmasın diyen ve nerde sabah orada akşam nesil….
İşine geldiği gibi devam ediyorlar. Çıkarları olduğu sürece, okul bitene kadar masraflarını karşılatacak, daha üst modeli bulana kadar, gönlünü hoş edebilecek başka birini bulana kadar insanın yanındalar. Metres usülü sevgililer, başka şeyler de derdim de neyse…
O yüzden ülkemiz kızlarına/kadınlarına (Bunlar içinde nadir de olsa iyi niyetli hanımefendiler tabiki müstesna) çok da değer vermeye gerek yok; hak ettikleri şekilde davranmak en iyisi…11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız aslında. Bu bana güzel bir ders, iyi bir tecrübe oldu. Çok canım yanıyor, bırakıp gitmesi rüya gibi geliyor ama biliyorum bir gün her şey geçecek
En İyi Cevaplar
+1 yılDeğmeyecek kişilerin peşinden koşmayın. Burada madem bir suçun yok, oyun oynadığını düşünüyorsun niye hala peşindesin? İnsanda azıcık gurur denen bir şey olur. Atıyorum bunlar bana yazılsa daha bakmam, yazmam bile. Kendinizi şunlara karşı küçük düşürmeyin. Yazdığı cümlelerde cabası zaten. Oyun oynadım, bitti gibi bırak üzülme bile. Kendi hayatına odaklanmayı, unutmayı dene. Çok kafaya takma, çalış kafaya takmamayı yoksa delirirsin. Unutmayı dene, aklına getirmemeye çalış. Senin için rahatsa sal gitsin derim ben.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver insanlar değişiyor dün tanıdiğın insan yarın bambaşka biri olabilir o ilk tanıdığin ilk sevdiğin elif değil baksana üslubuna seni sevmese bile bu şekilde konusması nornal değil insan gibi iletişim bile kuramıyor başkasını bulmuştur şuanki sevgilisi seni ögrenmesin diye kaba saba konuşmu göndermiş seni sende yazma ona baska kız mı yok 4 yıl geldi geçtı geri kalan hayatıni o 4 yıldan ayrı tut yani çocukken gençken birini seversin o insan değişir artık bunu kabullen önüne bak selam dahi verilmeyecek bir kız
213 Yorumla
Soran+1 yılÇok pişmanım biliyor musun mesaj attığım için. Düşünüyorum mesela şu an, ne gerek vardı diyorum. Kendi kendimi rezil ettim. Ama yazmasam içimde kalacaktı. Son defa şansımı denemek istedim. Artık yazamam her yerden engelledi beni. Kendi bilir. Umarım kazandığı adam beni kaybettiğine değer. Bugün kaybeden belki ben oldum ama yarın bu adamın ona ne yaşayacağını kimse bilemez. Hakkımı helal etmiyorum
- +1 yıl
Bence aksine çok sey kazandin oyle birinden kurtuldun oyle birine su bile vermeyeceksin dengesiz bırak yuzde yuz baskasi var. Yazman bencede iyi olmuş elindne gelen her seyi yaptın kafan rahat eder daha kolay unutursun ya 4 yıllik sevgilin tabikide yazarsin istediğini soylersin sanki hiçbir şey yaşamamissiniz bir yabancıymişsin gibi yapmasi tuhaf asıl sen elinden geleni yaptın olmadi şimdi yapman gereken acabalari keşkeleri birak bir kenara sil on ait ne varsa sil at unutursun biraz kendini toparlayınca mantıklı düşununde sükredersin ayrildığına takıntı yapma yok 4 sene yok ilk aşk bilmem ne diye çocukken bir sey yasamıssin acı tatli bir anı de geç
Soran+1 yılBelki ileride evlendiğim zaman adını bile hatırlamicam. Yüzünü bile unutucam. Ben yurtta büyüdüm. Annem babam yok. Biraz sevgiye aç biriyim. O sahte ilgisi, seviyor gibi yapması sahte sevgisi benim gözümü kör etti. O yüzden takıntı haline getirdim onu. Bu günlerde geçer inşallah 😊
- +1 yıl
Evet bu yuzden çok benimsemişsin onu oysaki sevilecek biri değil. kimse zaten bu kafadaki bir kıza katlanmaz boş ver iyi insanaarda var üzülme. Hakkınida helal et ben birinden nefret etsem bile hakkimi helal ederim ne bu dunyada ne ahirette bir. daha karsilaşmak istemem hiçbir şekilde gözüme gorükmesin yani sende affet geç kin bile duyma ona Hayatta her zaman daha iyisi vardır ben hep ona inanırim bir seyi çok isteriz olmaz daha iyisi olur sende öyle düşün bazen hissettiğimiz her sey olur iyi ya da kötü evrenin çekim yasası gibi düşün iyi düşun iyi olsun
- +1 yıl
kimse oyle bir kjza tahamül etmez bir gün yine gelir o zaman sen ona yüz verme ama boyle soyledim diye onuda bekleme acı cekmesini pisman masinida bekleme hicbir sey dusunme
Soran+1 yılÇok iyi geldi ya yorumların. Kendimi daha iyi hissettim ☺️ En güzel yorumu sen yaptın bu kadar yorum içerisinden çok teşekkür ederim. Kalbim böyle ferahladı kendimi çok daha iyi hissediyorum ☺️
- +1 yıl
Rica ederim ona duyduğun sevgi değil bunu zamanla sende anlayacaksın zaten umarım mutlu olursun iyi insanlarla karşılaşırsın
Soran+1 yılSanırım sadece takıntı yaptım ben :(
İnşallah sende iyi insanlarla karşılaş 😊- +1 yıl
Ben bos yorum mu yaptım aşk olsun 😂
Özür dilerim kirdiysam yanlıs anladın ama sanırim
Soran+1 yılBen öyle demedim ki. Neden boş yorum yapasın
- +1 yıl
guncellemede diyor
Soran+1 yılHayır ya lafım sana değil ben o güncellemeyi sen daha yorum yapmadan önce yapmıştım 😂
- +1 yıl
zamana bakmamişim anladım bende seni kirdım mi yanlış bir sey mi soyledim diye merak ettim
Biten bir ilişkide ısrarcı olmanın bir anlamı yok. Mesajları okudum ama karşındaki kişinin verdiği cevaplar çok saygısız ve seviyesiz bence. Sevmeseydin, yapmasaydın, etmeseydin, zorla mı yaptırdım... İğrenç. Gurur kırıcı, incitici. Bence kendine saygın olsun kardeşim, kapat bu konuyu, bir daha bu kadının adını bile ağzına alma.
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kardeşim ama yazmasam içimde kalacaktı. Son defa yazmak istedim. Umarım mutlu olmaz hiç bir zaman. Yarı yolda bırakan giden, umut veren kimse mutlu olmasın ya
Soran+1 yılUmarım karşıma dünyalar iyisi bir kız çıkar, bu günler geçer gider sadece anı olarak kalır. Çok teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBiz kızlar sevgilimizden zarar görsek bile kötü konusamayiz fazla. Mutlaka bir şey oldu.
13 Yorumla- +1 yıl
Genellemenin kralı yalnız
Soran+1 yılBir şey yapmadım arkadaşım. İlla karşı tarafı savunmak zorunda değilsiniz. Yaptı ama şundan yapmıştır mantığını bırakın. Bir şey yapsam kız söyler o söylemese burada ben söylerim
- +1 yıl
Bu karşı tarafı savunmak değil. Arkadaş doğru söylüyor kadınlar sineye çeker. Ama bu devam ederse işte böyle içlerinden canavar çıkar.. Kadın milleti iyidir hoştur ama çok acımasız olur..
+1 yılAbi böyle kızlar var mı gerçekten bu nasıl vurdum duymazlık okuyunca burdan ben bile sinir oldum bununla konuşup egosunu yükseltme bundan bi halt olmaz
İnanmasaydın güvenmeseydin ne demek ya o zaman niye 4 yıl senle sevgili oldu ne dengesiz bi tip119 Yorumla
Soran+1 yılBak burada böyle bir yorum yapan tek kız sen oldun. Hatalı olan benmişim gibi yorum yapmış diğer kızlar nedense. 😊
- +1 yıl
boş ver bu kızı cidden seven insan böyle yapmaz onun ki kuru hevesten ibaretmiş
Soran+1 yıl4 yılımı verdim en çok ona üzülüyorum. Sürekli sabah akşam beni bırakma diyen insan, sensiz yapamam diyen insan bir sürü vaadler veren insan bugün rahatsız etme defol diyor o zoruma gidiyor. Keşke sevmeseydim
- +1 yıl
Giden 4 yıl olsun boş ver onun gerçek yüzünü görmüş oldun
- +1 yıl
Böyle terslemesi de çok ergence, istemiyorum'u daha yumuşak bi cümleyle söyleyebilirdi defol git falan yanlış
Soran+1 yılEngelledi zaten her yerden beni 😊 Artık ulaşamam
- +1 yıl
Engellememiş olsaydı bile yazma boş ver
Soran+1 yılPişman olur mu peki bir gün
- +1 yıl
Hayır olmaz
Ne demişler birinin seni sevdiğini onun sözlerinden değil yaptıklarından anlarsın. Onun sana bulunduğu vaatlerin hepsi yalanmış. Sen üslubunu bozmadan düşünce ve hislerini dile getirmişsin. O ise zorba tavırlarla seni terslemiş ve kalp kırmış. Böyle bir insan için ne üzülmeye değer, ne de kafaya takmaya. O senin sevgini haketmiyor. Daha da fazla gösterip yazmaya da hiç gerek yok. Kimisi onu sevenin kıymetini hiç bilmiyor. O da seviyormuş gibi durmuş yıllarca aha ışte ilişkilerdeki insanların gerçek yüzü.
210 Yorumla
Soran+1 yılKızların oh iyi olmuş vs demelerine ne demeli yorumlarda? Herkes onu haklı beni suçlu görmüş. Anlamıyorum insanları. Acaba bu soruyu soran bir kadın olsaydı, kızlar yine böyle yorumlar yapar mıydı. 😊
Son defa içimde kalmasın diye yazdım artık yazmam. Elbet geçer bu acı. Umarım bir gün onuda böyle yarı yolda bırakırlar- +1 yıl
Neden öyle demişler biliyor musun?
Bu kadar seni istemeyen birine hala yazıyor olduğun için.
Ama ben seni anlıyorum sevmek insanın aklını alıyor gerçekten.
Üslubundan dolayı da sana tebriklerimi iletiyorum.
Yine de sen, seni sevmeyenle hislerini paylaşarak aklında kalacağına bunu söyleyerek iyi yapmışsın.
Bir daha da aklında soru işareti kalmaz. bu konuda.😊
Soran+1 yılSon defa şansımı denemek istedim. Olur ya belki bu defa farklı davranır diye. İlk elini tuttuğum insandı. İlk sarıldığım insandı o. Bilmiyorum ilk defa birine böyle inandım. Yeri geldi kendim dağıldım paramparça oldum ama onu hiç üzmedim. Eğer terkedilmeyi hakedecek bir şey yapsam yazmaya yüzüm olmazdı. Şunu yaptım hakettim derdim. Ben sadece sevdim ve inandım. her şey anlamsız geliyor. Uyuyorum sırf düşünmemek için rüyalar görüyorum. Rüyada geldiğini görüyorum bazende hiç gitmediğini. Uyanınca gerçeklerle yüzleşiyorum. Aldatmış olsam, kırmış olsam, zarar vermiş olsam, kötü bir adam olsam anlardım ama ben kötü biri değilim. Gerçekten değilim. Hakkettiğim bu değildi benim o üzüyor beni
Soran+1 yılÇok haklısın. O kadar güzel yorumluyorsun ki. Gerçekten yorumun ile farkını ortaya koydun diğer hemcinslerinden 😊
Soran+1 yılBen teşekkür ederim. her şey gönlünüzce olsun ☺️
+1 yılBitmiş olabilir, istemiyo olabilir ama bu hakaretler nedir? Kimse kimseye bu şekilde hakaret edemez benim bile sinirim bozuldu. Ayrıca benimde uzun bir ilişkim vardı bir kez olsun sıkıldığımı düşünmedim. Bu sıkıldım ayrılalım diyenler hangi kafayı yaşıyor anlamak güç
41 Yorumla
Soran+1 yılAğzına sağlık kardeşim. Gerçekten diğer yorumlar öyle kötü ki, sanki şiddet uyguladım veya kıza kötülük yaptım da terkedilmeyi hakettim gibi. Kitabın ortasından konuştun. Yüreğine sağlık
+1 yılKızdaki bu nasıl egodur nasıl bir vicdansızlıktır ki duygusuz ki yazdığı şeylere bak allah aşkına.
Hiç mi sende duygu yok kızım da karşındakine bu tür ego tatmin edici şeyler yazmış.
Valla sana olan duyguları düşünceleri hepsi yalanmış. Üslubunu bozmadan hislerini dile getirmişsin sen sadece. Hanımefendi ise duygusuz davranmış resmen. Böyle duygusuz insana bir daha yazma sen.311 Yorumla
Soran+1 yılAklı başında olan, empati yapabilen, taraf tutmayan, karşıda ki insanı anlamaya çalışan insanlar nasılda kendini belli ediyor bu sitede. Sen ve senin gibilerinin olması mutlu etti bunda aptal yorumdan sonra. Teşekkür ederim hocam
- +1 yıl
O aklı başında olmayıp da yorum yapan insanlar okumadan yorum yapıyorlar çokta takılma sen o yorumlara.
Soran+1 yılÇok kırıcılar. O kadar kötüyken birde yaptıkları yorumlar daha çok üzdü beni. Siz ve bir kaç kız arkadaş güzel yorum yaptı sadece empati kurarak. Çoğunluk oh iyi olmuş tarzında yorumlar yaptı. Sanki onlara bir zararım olmuş gibi. Resmen bir insanın acısına seviniyorlar. Nasıl bir psikoloji içindelerse artık
- +1 yıl
Psikolojik danışman ve rehberlik öğretmeniyim. Öyle yazan duygusuz insanların psikolojilerini az buz anlayabiliyorum..
Soran+1 yılMemnun oldum hocam. Bir kitapta okuduğum söz aklıma geldi. Bir insan size kötü davranıyor ise ruh hali kötüdür, kendini kötü hissediyordur. Değersizlik duygusundan dolayı size değersiz hissettirir diyordu. Doğruluğu var mı bunun 😊
- +1 yıl
Borderline kişilik bozukluğu olan insanların en temel özellikleri değişkenlikleri ve duygusal kararsızlıklarıdır.
Kısaca kısmen de olsa az çok doğruluk payı vardır.
Soran+1 yılBu kız arkadaşım da borderline hastasıydı, ilaç kullanıyordu. Nokta atışı yaptınız 👍😂
- +1 yıl
Tahmin etmiştim👍🏻
- +1 yıl
Bir an önce iyileşmen dileğiyle..
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim hocam. İnşallah iyi olucam ya 🤷🏾♂️😊
- +1 yıl
Rica ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi tek yapman gereken sadece sevgini kalbine gömmek. Seni seveni zehir de olsa yut seni sevmeyeni bal da olsa unut diye boşuna dememişler. Karşı taraf biraz saygısızlık yapmış bana göre. 4 yılını birlikte geçirdiği ve sevmese bile biraz daha kibar davranabilirdi. Senin için üzüldüm ama inan boş ver, bu cümlelere bakarsak bundan ne köy olur ne kasaba.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Yorum yapan diğer kızlar nedense karşı tarafı haklı görmüş. Rahatsız etme kızı, bu gayet normal vs demişler. Neden benim açımdan bakmamışlar. Aynı soruyu soran bir kadın olsa o erkeğe bela yağardı. Adaleti yok ya insanların
- +1 yıl
Aslında senin yaklaşımın kötü değil sadece sevdiğin için yazmışsın ama hemcinslerin tarafından aşırı takıntı yapılıp da öldürülen, şiddet gören kadın sayısı çok bu nedenle hemcinslerim biraz üstüne gelmiş olabilir.
Peşinden gitmeyi bırak çok ezik bi görüntü oluşturuyor ayrıca nedenini belirtmiş sıkıldım diyo uzun süreli ilişkilerde heyecan falan kalmayabiliyor bu yüzden insanlar sıkılıp ayrılabiliyor boş ver yoluna bak her şeyde bi hayır var derler dahaa iyisi hayırlısı çıkacaktır karşına sen hiç merak etme ayrica buyuk ihtimal kız başkasını bulmuştur eğer pişman olsun istiyorsan falan da atıyorum karşılaşırsanız görmezden gel hep mutlu ol üzgün üzgün storyler falan paylaşma sanki hiç sevgili olmamışsınız gibi eskisinden çok daha mutlu ol
11 Yorumla
Soran+1 yılBiri sizin hayatınıza girse, 4 veya 5 senenizi verseniz, sonra sebep yokken gitse, rahatsız etme istemiyorum seni dese bir daha kime inanırdınız ki. Ben bu saatten sonra kime inanıcam
+1 yılYorumlara bakıyorumda kızların geneli sıkılmış duygusu bitmiş yoluna bak yazma artık felan demiş. Ulan siz ne aşşağılık varlıklarsınız aynı şeyi erkek bi kıza yapsa gelip burada ağlasa erkekler böyle erkekler şöyle hepiniz böylesiniz kahrolun diye diye yeri göğü inletirsiniz ama şimdi adamın 4 yılını mikip atan genel ev işçisi karakterinde bir kızı gayet normal birşeymiş gibi savunuyorsunuz burada yazık iki yüzlü kokuşmuşlar sizi alayınız ölün aw
25 Yorumla
Soran+1 yılAğzına sağlık kardeşim. Noktasından virgülüne haklısın, cansın sen
- +1 yıl
Kardeşim hepsini s. k istisnasız hiçbirine acıma sana ne yapıldıysa nasıl davranıldıysa tüm kızlara öyle davran hak ediyorlar haksızlık karşısında seni destekleyecekleri yerde bu kızı haklı gösterecekler nerdeyse aynı bokun lacivertleri
Soran+1 yılYorumlarda hala bana tepki yağıyor bak oku yazılanları. Neden yazıyorsun gayet normal istememesi diyorlar. Aynısı başlarına gelse koppek gibi havlarlar
- +1 yıl
Kardeşim kardeşimmm taviz verme akıllı ol aç gözünü haklıya haklı doğruya doğru diyemeyecek kadar karaktersizler işte gör taviz verme
Soran+1 yılBundan sonra hepsiyle görüşürüz. 👍
+1 yılBütün hayal ve umutlarını alıp git kardeşim. Bu kızdan sana yar olmaz. Aklında böyle bir tümör varken, bütün vücuda yayılır. Kanserden ölmek yerine, ferah bir nefes al ve ayrıl bu limandan.
10 YorumlaÜzüldüm adına ama O seni hak etmemiş
Birinin güvenini kırmak ve yarı yolda bırakmak çok can yakar ve baya sürer acısı ama bu acıyı yaşatanın umrunda değilsin o kesin başkasıyla birlikte gününü gün ediyordur🤷🏻♀️ Artık kendi yoluna yani önüne bakmalısın. Arkada kalan şeylerde hiç bir şey arama çünkü orada sana faydalı hiç bir şey yok!20 YorumlaSiz 4 yılınızı bir insanla geçirmemişsiniz maalesef. Hemen gidip bir şükür namazı kılın. Böyle odunumsu bir kadınla evlilik nasıl işkence olurdu bir düşünün. Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun amin. 🌷
11 Yorumla
Soran+1 yılDünya da beni sevebilecek onca kadın varken, böylesine gönül verip ısrarcı olmakla hata yaptım. Mutlu olacağını sanmıyorum. Bu bana böyle davrandı ya, başkasına yapamaz tekmeyi anında vururlar. Herkes benim gibi bu kadar lafa karşı saygısını koruyacak kadar, kendini bozmayacak kadar adam değil. Yaşattıklarını yaşaması dileklerimle.
+1 yılKızın yazdıkları tavrı gerçekten inanılmaz incitici. İnsan nefret bile etse o 4 yılın hatırına üzmeden kırmadan sonlandirir ama sen de hata daha büyük bence. Bu kadar lafın üstüne yok beni niye bıraktın yok seviyordum vs gururunu iyice ayak altına almışsın o da üstüne çıkıp birkaç kez tepinmis. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü başka kimse yapamaz a iyi bir örnek.. seni nasıl hatırlayacak drsin?
21 Yorumla
Soran+1 yıl:( Haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Kötü yazmış ayrılmanın da adabı olur bu kadar sinirlendiğine göre olmuştur bir şey. Yine de kendine bu lafları ettirme bence, varsa bir sorun söyle yoksa da saçmalama de bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılEngelledi abla her yerden. Bir daha ulaşmam kendisine. Gittiği yerlerde mutlu olur umarım. Neyi kazandı bilmiyorum ama umarım beni kaybettiğine değer
+1 yılSana böyle saygısızlık yapan biri için üzülmeye değmez... Hayatında herşeye yeniden başla. İnan bana her şey daha çok güzel olacak. Hayatta karma denen bir şey var. Ne malum yarın onu kimse terketmeyecek? Onun için üzülmeye bile değmez. Umarım karşına seni çok seven, sana değer verecek biri çıkar🙂
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel dileklerin için ☺️
+1 yılBen bu kadın modunu bilirim... Zamanında bu kadın senin saçmalıklarını sineye çekmiş.. Ama sen bu saçmalıklarına devam etmişsin. Sonra kadın dolmuş taşmış son noktayı koymuş... Ne dersen de bir kadın kafada bitirirse çok acımasız olur. Bu şekilde yazar. Ben normal karşıladım. Sen haketmissin... Yoksa 4 seneden sonra neden böyle yazsın. Ohh olmuş sana!
04 Yorumla
Soran+1 yılHaha😄
- +1 yıl
😄😄 solculuktan sagciliga geçersin bu yoruma
Soran+1 yılBu bir ideoloji, futbol takımı değil 😄
- +1 yıl
😄😄😄 aman yesinler ideolojini. Bı kızın ayaklarına kapanmadigin kalmış. Laa solcular böyle mi olur. Dik olur dik😆
Bak dostum eğer o kız seni sebepsiz yere Terk ettiyse hiçbir zaman başkalarıyla mutlu olmayacaktır çünkü karakter değişmez Eğer sen kendine karşı dürüstsen kendinden eminsen hatalı değilsen o kız Her kötü insanla karşılaştığında onun aklına sen geleceksin emin ol dostum. benim canım yanıyor demişsin Bunun sebebi kız seni terk etmiş halen onu hayatın merkezinde tutman ve halen ona mesaj atman bu durum onu çok yüceltir seni de aşağı doğru çeker ve değerini düşürür bu sefer kendini çok değersiz yalnız hissedersin hep böyle acı çekersin boğulursun karanlıkta sana hakaret ediyorsa ve hatta küfür ediyorsa Sakın ola ki ona küfür etme Her zaman saygılı ol Çünkü o seni Aşağıya çekmeye çalışıyor senin kötü olmanı istiyor ve bundan sonra onunla tamamen iletişimini kes ve hiçbir zaman iletişime geçme onu unutmayacaksın Tabii biliyorum zor bir süreç olacak biliyorum yüreğinde bir yara bıraktı ama o yara iyileşecek sen de değerlisin kendini üzme hayatına devam et:)
10 YorumlaSeninle böyle saygısizca konuşan biri için üzülme..
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kardeşim
+1 yılBir kez söylüyorum sezgilerim güçlü tecrübem sıkı. Sakın suçu kendinde arama. Başka birisi var net. O kadar güzel yazmışsın ki sabırla kendi yaşadışı aşkı gördüm dostum anlıyorum seni acını ama büyük ihtimal ya aldatıldın ya da o aşamaya gelecekti. Sindir bunu.
00 YorumlaOrtada haksızsın diye bi durum yok seni 4 yıl kullandıktan sonra bir anda yok saymış yaptığı saygısızlık ama 4 yıl boyunca da kiminle çıktığını nasıl tanımamışsın garibime giden o. Bu durumda açıklama yapılmasını istemişsin çok doğal ama uzatırsan bu sefer kötü duruma düşersin böyle biriyle daha fazla vakit harcama zaten tavsiyem tamamiyle hayatından çıkarman.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılmesajın içeriğini son derece çirkin ve saygısızca, ilişkiler başlayıp bitebilir ama saygı her zaman olmali.. sebepsiz yere ayrılmalar takındığı yüksek ego ve ve ona harcadığınız zamana değmeyen dört yıl, burdan gördüğüm ve hissettim su ki bu insan sevmeyi bırak vicdan olarak bile kendini sorgulaması gerkeren biri nedensiz sebepsizce gittiği halde bu kadar tavır takinamsi zaten sevilecek bir tarafı olmadığını belli ediyor, her kez kendine yakışanı yapar bu hayatta.. üzmeyin kendinizi 🙏
00 Yorumla
+1 yılBro yanlış yapmıssın ama anlıyorum seni
Hangimiz yapmıyoruz ki
Fsnerede yanlıs yaptım demişssin
Fazla anlayıslı ve iyi davranmıssın mesajlaşmalara bakarak
bundan daha büyük kabahat mi olur
İnsan özellikle de kadınlar kendini mahvedeni sever brom00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim çok zor. Senin için anlıyorum. Ama yapacak bir şey yok. Çok çok 6 ay aşk acısı çekecek ama sonunda bu dertten kurtulacaksın. Ayrılmak için sebep yok demek sebep olduğunu gösteriyor. Muhtemelen başkası var. Burnu sürtülünce aklı başına gelir. Fake hesap açıp yazmışsın bir de ama değmez. Trol değilse tabi.
00 Yorumla
+1 yılYa senin hakkın da bir şey duydu kinlendi ya da kendiyle ilgili bir durum var seni kendinden uzaklaştırmak zorunda hissediyor kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya benim hakkımda duyabileceği bir şey yok işinde gücünde çevresi olmayan öyle kendi halinde biriyim. Kendi bilir
- +1 yıl
Bir insan bunca zaman birlikte olduğu birine bir anda olumsuz şekilde değişiyorsa mutlaka bir iş vardır o durumda
Sen bunu iyice bir araştır öğrenmeye bak
Kizin arkadaş çevresine bir sor
+1 yılKızın numarasını sil ve hiç olmamış gibi yaşamaya çalış. Bak hakaret yedikçe onu derdin bunu derdin demişsin kıza kendine gel değer mi buna? Yokuşu 4 yıl birlikte çıkmışsınız düzlüğe varınca bırak ben yürürüm demiş, bu insana laf anlatılır mı?
24 Yorumla
Soran+1 yılUnutamıyorum onu sürekli izliyorum neler yapıyor diye çok üzülüyorum böyle olmasına. Ben ilk defa sevdim ilk defa bu kadar inandım. Bir zararım olmadı böyle sebepsiz gitmesi canımı yakıyor beni bırakma diyordu hep nasıl gitti
- +1 yıl
Bak hâlâ öyle diyordu böyle diyordu nasıl oldu diyosun güzel kardeşim olan olmuş. Herkes aynı laflarla başlıyor ilişkiye zaten ama bu bitmeyeceği anlamına gelmiyor. Böyle yapışıp kalırsan sonun gerçekten savcıya ifade vermek olur.
Soran+1 yılPeki bu yaptığı yanına mı kalacak
- +1 yıl
Ne yapmış? Bitiremez mi ilişkisini mecbur mu sürdürmeye? Sen 4 sene verdiysen o da verdi onunki 1 buçuk yıla mı tekabül ediyor? Evlilikler bile bitiyor sen neyden bahsediyorsun aklına saçma sapan şeyler sokma. Her ilişkinin başlaması kadar bitmesi de normal bunu kabullen hayatına bak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılElif iti zengin birini bulunca, senin değerin kafasında sıfırlanmış gibi duruyor😕
Ayrıca 4 sene sevmeseydin inanmasaydın ne demektir, aşağılık cümleler kurmuş hep 🙃
Yeni sevgilisi onu hor kullanıp sokağa sümkürdüğü zaman koşa koşa sana dönecektir 🤣 zira morale ihtiyacı olacaktır 😉02 Yorumla
Soran+1 yılGelişine güzel bir tekme atıcam eğer gelirse bence gelmesin
Cevap sahibi+1 yılBu arada senin hoş bir sevgili bulman lazım. Sonra elif itinin kudurmasını izle 😳
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgisiz insan konuşması tavrı bunlar
asla yazma iletişime geçme
tarihin sonsuzluğuna gönder gitsin11 Yorumla
Soran+1 yılTelefon numaramda dahil herşeyi değiştirdim. Artık o istese bile ben yokum. Bu masal burada bitti.
+1 yılBen böyle erkekten olduğum yerde soğurum, az gururlu olun biri size istemiyorum dedi mi çekilin gidin ne o öyle inatla seviyorum da istiyorum da demeler. Bu aciz duruma düşürür insanı. Giden insanı durduramazsın kabulleneceksin
15 Yorumla
Soran+1 yılTamam abla sen soğu
- +1 yıl
Kız ne yapıon
- +1 yıl
Evet en doğru benim ne hayatımda böylesi oldu ne ben böyle oldum biliyorum @birsolcu
- +1 yıl
Napıyım aynı furki sen @askeriimühendiss
- +1 yıl
eh idare eder bende gördüm bi selam çakayım dedim
+1 yılKanka biraz çirkinleşseydin duyguları tersine dönerdi. Görünen o ki kızı fazla şımartmışsın, argo tabiriyle söylemek isterdim ama siteye saygım var. Biraz kendine değer vermelisin, kendini herkese karşı böyle alttan bakıyorsan bu hayatta işin çok zor
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın benim kafa yapımın değişmesi lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimi senin yerine koyarak okudum mesajları o senden bi günde sogumamis arkadas. Ya yeni biriyle tanisti ya ailevi sorunlari var ve iliskinizi de kaldiramayip ayrilmis. Fazla ustelemesen iyi olur senin acindan. Baya cirkinlesmis msjda cunku. Bi insan gercekten hicbisey hissetmedigi birini rahatlikla kirabilir. Sevdigine yapamaz bunu. Sevilmedigin kapida surunme derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar güzel şeyleri asla hak etmezler hak etmediği için zaten şu laf hep çıkmıştır seversen dikilirsin zikersen sevilirsin bende aynı senin gibiydim kardeşim sonra bir baktım hak etmiyor lar şimdi hep zikiyorum o kadar sevenim varki tahmin bile edemezsin
00 Yorumla
+1 yılKardeşim yaptığın şey yanlış. Giden gitsin! O olmazsa olmazmış gibi davranmayı kes. Bu hayatta kimse vazgeçilmez ve unutulmaz değildir. Hayatından çıktıysa çıktı. Sen kendini toparla ve başka kişilerle tanışıp yoluna bak...
03 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum olmuyor çok seviyorum
- +1 yıl
Yapamıyorum diye bir şey yok. Unutmak zor değil ya da yokmuş gibi davranmakta. Kafanı başka şeylerle meşgul et. Kurtul bu ruh halinden.
Soran+1 yılİnşallah kardeşim 😊
+1 yılSenin sesiz kalman gerekiyor artık. Bu kıza bir gününü daha verme bence. Hak etmiyor. Belki de hayatında başkası var. Ama söyledikleri yinede ağır olmuş.
11 Yorumla
Soran+1 yılAllaha havale ediyorum
+1 yılSenden sıkılmış belli ama sana geri dönebilirmi belki kendini üzme üzüleceksin biliyorum ama çeki düzen ver kendine onunla birlikte çıktığın zamanlardan daha iyi görün bakım felan yap ona böyle yazarak anca kendini acındirirsin aynı süreçten geçiyoruz ikimizde asla karşındakinin üstüne gitme hatta şal onu o isterse sana geri döner zorla degil ama pişman olabilir 4 yıl boyunca anılarınız çok olmuştur onları hatırlayıp sana geri donebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılArtık dönemez telefon numaramı bile değiştirdim. Dönmesin, gereği kalmadı. Gittiği yerlerde mutlu olmaya baksın
Sana bi şey söyleyim mi ucuz kurtulmuşsun kızın konuşma tarzına bakılacak olursa fazla kaba ve düşüncesiz bi daha da yazma derim kendini çok üstün görüyo ve karşısındakini hiç düşünmeden incitebiliyorm Aranızda tam olarak ne yaşandı bilmiyorum ama 4 yılla kurtulmuşsun daha fazla vaktini bile alabilirdi üzülme ve kurtulduğuna şükret bence 😶
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes kendine yakışanı yapar kardeşim. Ben kendimi bozmam, bu saatten sonra onunla işimde olmaz. Kendi çöplüğünde olsun herkes.
+1 yılMesaj atarak sadece gururunu kabartırsın değmez gerek yok boş ver. Hiçbir şekilde yazma bırak başka insanlarla tanışsın her zarar gördüğü ilişkisin de seni arayacaktır emin olabilirsin. Yalnız bir gün döndüğünde de sakın affetme.
00 Yorumla
+1 yılBak vazgeç. Hayatına bak. Başka birini bul gerekirse o zaman pişman olur. Ya da hayatındaki kişi onun duygularıyla oynarsa. Ama sana tavsiyem hiç kimsenin karşısında kendini bu kadar küçültme
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kardeşim ama bilmiyorum son defa şansımı denemem istedim. Pişmanım biliyor musun yazdığım için. Onun egosunu tatmin ettim. Bir daha asla yazmam. Zaten her yerden engelledi beni instagram snap WhatsApp vs.
- +1 yıl
O engeller bak nasıl kalkacak zamanla. Sen yeterki bırak artık geçmişi umursama onu gercekren bitir
Soran+1 yılBurada yorum yapan kızlar hep oh olmuş iyi olmuş yazmışlar. Sanki onlara bir zararım oldu. Kötüydüm dahada kötü yaptılar
- +1 yıl
Sen kendinden emin ol gerisi önemsiz
+1 yılBelki senin bilmediğin ailevi bir durum vardır çünkü senin bir şey yaptığını söylememiş hani orada başka bir şey dese belki aldattın veya saygısız davrandın diye düşünürdüm.
04 Yorumla
Soran+1 yılMutluluklar bundan sonra ki hayatında. Ben çok çabaladım. Bazen vazgeçmek gerekiyor. Artık istese bile bulamaz beni.
- +1 yıl
Geçmiş olsun her ayrılık zordur ne diyelim bir an önce iyileşmen dileğiyle 🌸
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yılÇok saygısız davranmış üzülmeyi bir kenera bırak hayatına yeni bir yol seç geride kaldı artık acı çeksen de next yap değmez bu insan için daha iyilerini hak ediyorsun onun yaptığı terbiyesizlik kendine kalsın sen kendi hayatına çeki düzen ver dostum
00 Yorumla
+1 yılAga bunu nasıl yapıyorsunuz ya? Bitirip giden kıza nasıl yazabilirsin bir de Nasılsın 😊 yazmak... Bu kadar alçaltmayın kendinizi ya, dünyanın sonu değil o kadın olmazsa olmaz değil.
02 Yorumla
Soran+1 yıl4 senemiz geçti beraber. Bir sürü yaşanmışlık var. Unutamıyorsun öyle hemen hocam. Elimde olsa yazmazdım dayanamadım
- +1 yıl
Hacım gururlu ol biraz. 4 sene geçmiş olabilir de seni silen birini sen çoktan silmiş olacaksın. Şimdi tekrar o süreci yaşayacaksın. Daha mı iyi oldu, hem kendini de düşürdün. Sen ondan daha değerlisin oysa.
+1 yılUnut onu onca laftan sonra geri dönse bile sen dönme şutla gitsin ne yapılır pek bilmem sonuca hiç böyle bir ilişki yaşamadım ama kendi yaptıklarımdan söyleyeyim dışarı çık varsa araban ehliyetin çık otobana bas bütün her şeyi o yolda bırak gez dolaş doya doya istediğini yaşa yazabileceklerim bunlar
10 Yorumla
+1 yılöyle kızlar var nankör anlamazlar boş ver takma daha iyisini bulursun
22 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah kardeşim benim. Çok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılAsla ama asla böylesine basit insanlar için üzülme. Hayatına devam et, yanlış insanmış de geç. Ona değil verdiğin yıllara yan sadece, o yıllarda yapamadıklarını yap. Sevgi her şeyin ilacıdır, yanlış kişilere verme onu. Kendine ne katabilirsen kat. Hayatta keşfedilecek daha çok şey var. Karşına elbet birisi de çıkacaktır
00 YorumlaSevmek nedir bilmeyen birinden kurtulmuşsun senin sevgini ham etmiyor o bu yüzden üzülme kurtuldum diye sevin
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah inşallah karşıma çok güzel kalpli bir kız çıkarır. Çok yara aldım ben bu ilişkiden. 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle insanlarin peşinde köpek oluyorsunuz ya valla üzülüyorum ya bırak gitsin cehenneme kadar yolu var ne ugrasiyosun boşversene
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın hocam bıraktım artık
benime unutamadiğim eski sevgilim var. zamanında yazarak boşa çabalayarak hata yapmişim. havalanmış. şuanda sevgilisi var zaten. mutluluklar ne diyim
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru insanlar kolay kolay denk gelmiyor. İyi adamları kötü kadınlar, iyi kadınları kötü adamlar harcıyor..
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar birbirini ayrılırken tanır. Kurduğu cümleler onur kırıcı. Üzüldüm. Sanki sana bilenmiş gibi hissettirdi bana.
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes kendine yakışanı yapar
- +1 yıl
Haklısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDostum biz kadınlara 1 günde küsmedik benim de başımdan geçti böyle bir şey artık sadece köpeğim , ben ve aileme değer veriyorum gerisi isterse ölsün
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle oldu peki? 4 yılı çöpe atıp gitti sebepsizce. Bir zararım olmadı ona
- +1 yıl
İyi davrandıysan soğumuştur senden
+1 yılkadın milletine ne kadar deeğer verirsen o kadar sever
bun udövme yaptır bi dahada kadınlara kanma!01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkinizin dinamiğini bilemem ama birden bire 4 yıllık bir ilişkinin bu hale gelmesi normal değil. Gördüğüm kadarıyla ayrılık için bir sebep de belirtmiyor, sıkıldım diyor sadece. Hayatına yeni birisi girmiş bence ve senden daha cazip gelmiştir. Bazı insanlar böyledir..
00 Yorumla
+1 yılKendini bir şey sanıyor boş ver daha fazla bir yerini kaldırma şunun
15 Yorumla
Soran+1 yılNumaramı değiştirdim zaten artık işim olmaz o istese bile ulaşamaz bana😊
- +1 yıl
En doğrusu bu
Soran+1 yılBen bu zamanda adam gibi seven erkek göremiyorum çevremde. Çıkarsız, menfaatsiz seven yok. Çok pişman olacak bir gün. Herkes kendine yakışanı yapar minik :))
- +1 yıl
Kimse karşılığında bir şeyler almadan sevmiyor artık birbirini
Soran+1 yılAynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yapabileceğin hiçbir şey yok. Ama ben sana bir şey söyleyeyim, umduğunu bulamayınca muhtemelen geri döner. Sen o zamanki tavrını planla şimdiden. Ben olsam tekrar güvenmezdim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılolm, yaşınız bu kadar ufakken bir kızla 4 yıl geçirilir mi hiç
kendinize hiç mi saygınız yok11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılsevgi bitince geçen zamanın önemi kalmıyor ne yazık ki ve baya soğumuş anlaşılan zaten aşkın ömrü 4 yıldır ondan sonra ya sevgiye dönüşür ya nefrete
10 Yorumla
+1 yılBende az önce birine böyle şeyler yazdım çünkü sıkıyorsunuz artık
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Hiç değmez ciddi diyorum. Seni bir gram istemiyor. Bırak s*ktir olup gitsin, burada ben ayar oldum sen nasıl dayanıyorsun bu ukalalığa.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kardeşim kızın yazdıkları ortada kurtulmussun işte yorumlara bakma salla gitsin ADAM GİBİ SEVENLER SEREFSİZCE S... LİR olay bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnan seni Kadir gecesi doğurmuş.
Ukalâlığa bakar mısın?01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey yapamazsın başka bir ilişki bulman lazim
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılAçıkça söylemiş bitti diye neden ısrar ediyorsun?
Duygusu bitmiş, saplanma.01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ezikçe gitmişsin kıza ego tatmini yaptırmışsın boşu boşuna, başka kızmı yok agam?
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum
Soran+1 yılHaklısın
- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım