Mesajına az geç dön kusura bakma benim Instagram'da az sıkıntı var mesajlaşmak falan zor oluyor arada mesajlar gitmiyor de akıllı biriyse telini ister zaten djjdjd
Evlide olabilir? Artık erkekler istemiyor kızlar zaten veriyor :)
0
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet haklısın bende ilk öyle düşündüm ama ben dayanamadım sordum ona evlimisin diye gece cevap vermiyordu bana ama çalışıyormuş ondan sabah bana sedi istersen görüntülü ara evime bak istersen dedi bende tamam dediö inandım ozaman evli olmadığına
Tek ise yatak tamam yüzde 89 bekar sana bunun için kamara açıp evi gezdirdiyse önemlisin çünkü sunu diyebilirdi ister inan ister inanma diyip kestirip artabilirdi atmamis
bende 24 üm ya sevgili olarak konuşmuyoruz ben kendimi ağırdan aldım 5 gün oldu daha sonuçta ama aşırı hoşlandım 😂 şimdi bu numara vermeyecek gibi hissediyorum ya nasıl olacak
5 günde asırı hoşlanma ve tel ıstıosun tam tersini düşün Bı çocuk senden çok hoşlanıyor 3 günde senden tel istiyor sen demezmisin Bı dur? Sanaldan ı tanıştın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
5 günde de telefon numarası istenmez. 😃
E̸r̸k̸e̸k̸ p̸s̸i̸l̸k̸o̸l̸o̸j̸i̸s̸i̸ v̸e̸ E̸R̸K̸E̸K̸ o̸l̸a̸r̸a̸k̸ b̸u̸ d̸u̸r̸u̸m̸ h̸e̸r̸ e̸r̸k̸e̸k̸ i̸c̸i̸n̸ d̸e̸g̸i̸s̸i̸y̸o̸r̸. S̸a̸p̸i̸k̸l̸i̸k̸ o̸l̸a̸r̸a̸k̸ y̸a̸k̸l̸a̸s̸a̸n̸l̸a̸r̸ g̸i̸b̸i̸ g̸e̸r̸c̸e̸k̸t̸e̸n̸ c̸o̸k̸ b̸e̸g̸e̸n̸d̸i̸g̸i̸ b̸i̸r̸ t̸i̸p̸e̸ b̸e̸n̸z̸e̸t̸t̸i̸g̸i̸ i̸c̸i̸n̸d̸e̸ g̸o̸r̸u̸s̸m̸e̸k̸ i̸s̸t̸i̸c̸e̸k̸t̸i̸r̸
Sende eger vermek istiyorsan sürekli wp konularını aç falan sen yaparsın ya senin inanılmaz bir gücün ve sevgin var
hahahaha 😁ya nasıl açsam zaten gün içersinde hep yazmıyor yazınca aralıkla yazıyor çalıştığı için
Aaa bence başka konuştukları var falan diyormuşum
Ya bilmiyorum ama her erkek ister yani seninki anormal dhjwndbs kusura bakma amaaa
Mesajına az geç dön kusura bakma benim Instagram'da az sıkıntı var mesajlaşmak falan zor oluyor arada mesajlar gitmiyor de akıllı biriyse telini ister zaten djjdjd
5 günde istenmez bence. Ve sende isteyebilirsin. Ben hep istedim şimdiye kadar. Benden isteyen 1-2 kişi oldu sadece
Bence bu yüzden.
https://voca.ro/17G143g6Ewao
Evlide olabilir? Artık erkekler istemiyor kızlar zaten veriyor :)
evet haklısın bende ilk öyle düşündüm ama ben dayanamadım sordum ona evlimisin diye gece cevap vermiyordu bana ama çalışıyormuş ondan sabah bana sedi istersen görüntülü ara evime bak istersen dedi bende tamam dediö inandım ozaman evli olmadığına
Kac yasında belki suanda eşi şehir dışında ya da annesinde? Şuna baktı yatak odasına bak yatak tekmı çift mi :)
ya bana aynadan resim çekip attı tek kişilik
27 yaşında
Tek ise yatak tamam yüzde 89 bekar sana bunun için kamara açıp evi gezdirdiyse önemlisin çünkü sunu diyebilirdi ister inan ister inanma diyip kestirip artabilirdi atmamis
yok bana direk dedi ara görüntülü evimi gezdiriyim diye ben inandım ozaman artık ben sorunca oda şüphe etti benden😁
Hahhahha sen kaç yaşındasın ne tarz konusuuısun sevgili olarak mı
bende 24 üm ya sevgili olarak konuşmuyoruz ben kendimi ağırdan aldım 5 gün oldu daha sonuçta ama aşırı hoşlandım 😂 şimdi bu numara vermeyecek gibi hissediyorum ya nasıl olacak
5 günde asırı hoşlanma ve tel ıstıosun tam tersini düşün Bı çocuk senden çok hoşlanıyor 3 günde senden tel istiyor sen demezmisin Bı dur? Sanaldan ı tanıştın
evet sanaldan tanıştık 🙄ya şimdi diceksin ki sanaldan tanıştığın insana güvenme diye öyle diceksen almıyım
Yoooben sanaldan çok bayanla tanıştım insan kalite ise sanalin sıkıntısı yok bence
yanii zaten buluşmada belli olur az çok kendini belli eder
Aynı ilde misiniz buluşmaya erken karar verme tm
Sıcak kanlisin ama sanırım arkadaş ilişkilerin biraz zayıf sanıyorum
aynı ilde değiliz nerden cıkardın yahu zayıf olduğunu 😂
Hadı bakalım hislerim yanıt az benı ben ise gider :) sana bol şans :) konusmak istersen adresim bli 77 cgr 7777 :))
Numara ister abaza derler istemez neden derler bu erkekler ne yapsa suç
5 günde telefon mu olur, o istese bile verecek misin pes yani...
ne zor durumda olanlar var görmüyorsun 😀 @mavişim0101
Bananeeeeeeee 🙄
Ben 6 ayda almıştım kızın telefon numarasını ahahhd
ben 10 senede alacam 😅
Ben hiç istemedim istememde kızlar versin böylesi daha doğal ve akışkan oluyo ben kendimi zorba gibi hissederim
Telefon numarasını senden niye istesin ki
başka kimden isteyecek 😂😂
Bi insan kendi numarasını bilir bence. Abartma
Belkide hiç istemicek
öyle demeyin kalbim ağrıdı😂
Niye istemeden olmuyo mu 😂
olmuyor sanki gönül eğlendiriyor gibi hissediyorum ben
Zamana bırakmak gerek
Acele etme, bazen yıllar geçer hala bilmezsin🤷♀️
Sen iste değişiklik olsun
Burcun nedir senin?
@Efeegeliyim Aralık 14 doğumluyum hangisine denk geliyorsa bak