Yaklaşık 1 yıldır biriyle muhabbet ediyorum. Aramızda flört ilişkisi yok ama arkadaşız ilişkisi de yok. Yalnızca sohbet ediyoruz gibi net bir isim koyamadım kendimce. Bu kişi benden hiç telefon numaramı istemedi. Birçok şeyini anlattı derdini de anlattı ama nedense telefonunu isteyeyim daha düzenli mesajlasalim ya da sesli konuşalım gibi isteği hiç olmadı. Nedenini anlayamadım biraz ilgi duyuyorum iyi biri ama boşuna kendi kendime de ilgimi çeksin istemem.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sen iste nolur ki küçülmezsin siradanlasmazsin emin ol aksine çok sevilen bi kadin olursun alışıla gelmiş hep erkek bi adım yok öyle hani kadınlar erkeklerden hep bi adım önde daha başarılı azimli gerçekten de öyleler ama konu aşk oldumu hep karşı
Ben aramızdaki ilişkinin boyutunu anlamadım. Yani flört desen değil arkadaşlık desen hiç sen benim arkadasimsin gibi bir muhabbet de olmadı. Flört olsa geçenlerde işyerinden bir kız buna açılmış ondan bahsetti yani flört olsa bahsetmezdi. Bana çok şey anlatti hayatıyla ilgili ama numara isteme ya da sesli konuşma seviyesine gelmedi hiç. O yüzden istemek konusunda cekincelerim var.
Bir erkek ancak aşık olduğu kadına derdini ailesini ve sırlarını anlatır
O kadar sırlarını anlatmadı ama duygusal şeylerini anlattı. Zaten duygusal biri de bende iyi dinlerim ondan kaynaklı. Aşk seviyesinde bir şey olamaz. Beni fiziken de davranışsal olarak da günlük yaşamda görmedi. Sadece yazdıklarımı biliyor.
Asık sana be kadin işte cesareti yok belliki ama için içini yiyor
Ya adam daha sesli muhabbet edelim demedi herhangi bir buluşuruz iması olmadı her şeyi bırak numarami bile istemedi. Forumda günde 2-3 mesaj ancak konuşuyoruz mektup mantığıyla düşünelim. Nasıl bana aşık olacak 🤣
Peki sana aşık değil o çocuktan olmaz sen başka bi yol çiz kendine
Ben aşk muhabbetinde değilim sadece hakkımda ne düşünüyor arkadaş olarak da kabul ediyordur ona da tamamim da tam olarak iletişimi adlandiramiyorum o garip geliyor bana. Arkadaş bile olsa erkekler numara ister diye düşünüyordum
Benim yaşım 35 ben daha hiç istemedim benim gibi çok erkek var o yüzden herkesi bir tutma
Aa neden istemediniz merak ettim
Kendimi basit görürüm diye çekindim ya konuşmalıyım ya da uygun bi anda öpmeliyim onun haricinde diğer yollar bana gore değil
Bi tek kadinlar basit görünür diye düşünür sanmıştım erkeklerin de öyle düşünmesi ilginç.
Bi yemeğe çıkarırım ilerliyen dakikalarda aslık da biliyomusun ben senden çok hoşlanıyorum benimle sevgili olurmusun çok yakisacagimizi düşünüyorum derim sonrasında telefonlar alınır yekten hayatta olmaz
Belki de hayatında biri vardır sahte hesap üzerinden konuşuyoe seninle
ben 5dk sonra istiyom böyle cocuklarda var demekki sdfgsdfgs
Sen de çok hızlısın ortasi yok mu bunun ya
benden hızlısı mezarda
Evli olabilir. Sevgilisi de olabilir. Hani 1 ay falan olsa anlarım ağırdan alıyo derim de 1 yıl olunca hiç normal gelmedi. Adı soyadı doğru mu emin misin? Her an her şey çıkabilir :D
konuştuğun kişinin erkek olup olmadığını teyit et istersen
Hahahh neden
ister çünkü
Burada da istemeyen erkekler varmış
hoş bende istemem :)
Neden
ciddiye binmeden
Niye istesin ki sen iste
Genelde erkekler ister o yüzden hiç istemeyi düşünmedim. Birkaç kez buradan sohbet zor oluyor gibi ima ettim ama yine hiç numaramı istemeyi düşünmedi
Bende de o isteme huyu hiç yoktur
Neden istemezsin mesela kız ima etse de istemez misin
Numaramı paylaşmak istemem işte
Sosyal medya yeter
He belki o da öyle düşünüyor. O yüzden de istemek istemiyorum açıkçası
Yani
Çok basit baska kızlar var
Onunla ilgili de muhabbet geçti geçen gün iş arkadaşı ilgisini belli etmiş ama onun aklına pek yatmadı. Başka kız olsa bana iş arkadaşım açıldı diye de anlatmazdi bence
Demekki seni kankası görüyor
Ya anlattı bende dedim ki düşün falan sonra kendisine uygun olmadığını dedi konu başka şeylerden açıldı. Devamı olmadı bilmiyorum şu an detaylarını ama bana genelde derdini anlatır belki de kancası görüyordur diyecem de öyle olsa daha kolay numaramı isterdi sanki
yakışıklıysa belki talibi çoktur
Öyle çok yakışıklı değil gibi. Orta boylu, saçları seyrelmiş talibi çok var mi bilmiyorum da aşırı yakışıklı biri de degil sanki
orta boylu derken 180 altı mı? hımm evet o zaman olmayabilir
180 altıdır. Boyunu demedi ama 170-175 arasıdır muhtemelen. Zeki maaşı falan iyi belki o yönden ilgi çekiyordur bilemiyorum. Bi ara isyerindeki kız arkadaşının açıldığından bahsetmişti
hımm boş ver o zaman sen herkesi ekarte et.. istiyorsan al yani, ver telefon numaranı de açık ol
Uzakta yaşıyor yurtdisi planları falan var. Bende emin değilim aramızdaki iletişimin boyutundan. Yani ne arkadaş ne flört tam net bir şey aklımda oluşmadı. Sen benim arkadaşımsın da demedi seni beğeniyorum da demedi. Kafamda bir şey oluşmadı. O yüzden gereksiz yere çabalamak da sacma olur.
anladım canım hayırlısı o zaman
Teşekkürler 🙂
Ilk defa mi birinden hoslaniyorsun
Hoşlanti konusunda emin değilim ama bir erkek 2 yıl geçmiş o kadar sohbet etmis yine de kankasi bile olsa neden numara istemez anlamadım
1*
Seninle ciddi düşünmüyor
Yaş kaç senin
Ciddi düşünmeyi bırak ne tam arkadaşız ne flörtüz sadece muhabbet ediyoruz ben bir şey anlamadım🤣 24 yaşındayım
Çalışıyor musun?
Öğrenciyim
Hmm gjzllden cjjjjkkksam gljjjrrr mjjjsn
orada misin?
Ben burada aktif değilim gizliden çıkamam maalesef iyi geceler
Sen cikmayacan ben cikacam sen gelirsin ben de cok aktif degilim biraz konuşalım
Neden konuşalım anlamadım
Sen gizli kalacan ben cikacam sadece
Olur mu
Gerek yok teşekkürler
Lutfen kirma beni bu kadar konustuk
sen niye istemedin
İma ettim buradan konuşmak zor gibisinden ama yine de numara konusuna gitmedi muhabbet bende istemek istemedim. Erkekler bu konuda daha girişken ister diye düşündüm
inat etme sen iste işte ya
Yanlış anlar falan hiç o topa girmek istemiyorum 🤣
o zaman böyle devam edeceksiniz :D
Ya bu çocukla flört değiliz arkadaş değiliz ben anlamadım. Başka bir kızdan bahsetti buna açılmış falan flört olsak bahsedemez. Arkadaş olsak hiç kanka arkadasimsin gibi bir muhabbet de yapmadı. Şimdi numara istesem diyecem ki
havada bırakmışsınız işte. hazırsan iste. değilsen bekle
Başka planları var hayatıyla ilgili sanırım birisi olsun istemiyor hayatında. Yurtdisina gitmek istiyor tek takılayım sonrasına bakayım diyor belki bilmiyorum
kolay beklemeler
Beklemiyorum derin hislerim de yok sadece kafasındaki imajim nedir ya da beni ne diye düşünüyor aklında onu anlamıyorum. Arkadaş bile olsa ben tam arkadaş miyiz anlamiyorum. Sanırım flortten ziyade arkadaş olmak istiyorum bu çocukla tam anlamıyla. Çünkü flortluk zaman geçti 1 yıl olmuş, artık olsa olsa arkadaş olur.
arkadaş ol sen de. iste yine de ne olcak ne düşüncek
Nasıl isticem ki numaranı mı ver dicem 🤣
aynen öyle
Asla böyle bir şey yazamam ya🤣 Su ana kadar istememisim artık hiç isteyemem yani
o da senin bileceğin iş kral