Ben bir hata yaptım eski sevgilimle ve bununla aynı zamanda konuştum ama eski sevgilim pis biriydi beni tehtid ediyordu korkudan yazıyordum bununla da hiçbir şey değildik ayrıydık küstük bunu seviyordum diğerine de mecburiyetten yazıyordum bu diğeri girmiş telefonuma hackerdi öğrenmiş buna söylemiş ortalık karıştı bu da kızdı falan sonra konuşmaya devam ettik arada kavgalar oldu aylar yıllar geçti son zamanlar soğuk yapıyordu isteksizlik falan numaramı silmeler bugünde beni oynattı kandırdı neden diye sorunca benim hâlâ o gün aklımda diyor o hareketleri yaptığın gün bittin gözümde sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmaların falan diyor lan o zaman ne diye konuşuyorsun arkadaş madem zoruna gidiyor hiç konuşma ne diye kıskanıyorsun ne diye imalı paylaşımlara kızıyorsun ne diye buluşmalara çağırıyorsun baştan konuşma o zaman kaç zaman geçmiş bir iki yıl olmuş şimdi ne alaka yani bu hareketler yeni mi aklına geldi aptal hayret bir şey ya çok saçma tamamen bahane bence üstünden o kadar zaman geçmiş şimdi mi dank etti gayet iyidin gayet unutmuştun yıllar aylar olmuş tamam ben haklıyım demiyorum da özür diledim o konu kapandı ben sana kendimi açıkladım sana ilgi gösterdim köpek oldum yeni mi aklına geldi daha önce ne diye konuştun beni kıskanıyor fotoğraf atıyorum kıskanıyor giyimime karışıyor bilmem ne sonrada sen benle ve başka çocukla ayni anda konuştun böyle saçmalık mı var öğrendiğin vakit hiç konuşmayacaktın o zaman yıllar olmuş o konuya geri dönmenin anlamı ne?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öğrenmesi gerekeni sen anlat olursa olur olmzz ise kafana takma sana erkek mi yok
Garip olan madem gururlusun bu kadar sorun ettin ne diye baştan konuştun
Bugune kadar hâlâ konuşuyordu bugun sorun olmuş o olay
Sacmaliga bakar misin bu ne ya
Belki bahane arıyor ama hayatınızdan birinin çıkması sizi üzmesin korkmayın umursama benim eşim şimdi beni terk etse umrumda olmaz beni istemeyeni hiç istemem
Umrumda değil zaten o çok pişman olacak
Ama geçti artık oyuncak değilim istediğinde gel istediğinde git
Arkadaşları istek atti bide hepsini engelledim bunuda engelledim dengesiz ya ne yaptigi belli degil
Ayenn öyle değişiklik iyidir Allah bilir yaşında gençtir koy totosuna gitsin hayatta kendnden önemli birşy olmasın
Ruh hastasi gitsin tedavi olsun ne yaptigi belli degil
Bunlar bizde yavşarız düşüncesi ile atmıştır
Dediğm gibi ufaktan da olsa canını sıkıyor mu çıkar gitsin kaybedecek bir şey yok
Bu aptal bence arkadaslarinin dolduruşuna geldi zaten
Onlar yanindaydi kandiriyolsr bu salagi
Bak seni aldatti o konusma falan diyolar ama bana yavsiyolar alttan alttan
Seven adam kimsenin ne dediğine bakmaz duymaz görmez bilmez
Bende onu anlatmaya çalışıyorum hatta aldattığına kendilerini inandırmışlar seni farklı görüp senden faydalanmaya çalışıyorlar
Kesinlikle bende oyle dusunuyorum
Ama çok pişman olacak o gorucem onu
Gecti ama bitti daha
Ayenn öyle kaybeden o olur burada sana kötü laf edenlere de bakma kötü söz sahibinindir
Pişman oldu arkadasi ulasti bana
Eee ne oldu durm ne
Baristikta
Bilmiyorum ya
Neyi bilmiyorsun tam olarak ne oldum anlatmak istermisn
Başka şehirde okumayı istiyor
Bende buna sicak bakmiyorum
Bırak okusun biri bir şey yapacak ise her türlü yapar
Evet ama benimle kalmak yerine gitmek istemesi saçma okuyan her yerde okur
Zorunda olsa anlarım ama bu tercih
Bende olsam bende giderim memlekette üniv okumak çok sıkıcı aile var herks var çocuk özgür olmak istyr
Çocuk özgür zaten
Karışanı yok
Farklı amaçlar için gidiyor belli
Yolu açık olsun
Ama farklı şehir farklı ortam farklı arkdş
Gitsin beni bırakacak ama bırakıp ortam arkadaş yapabilir sorun yok
Uzatmaları oynuyoruz zaten
Bırakacak olan her türlü bırakır
Ya şimdi aklı derste olan gerçekten okumaya gideni ben zaten desteklerim ondan ayrılmayı dahi düşünmem ama bu zaten derslere düşkün biri değil burdan kaçmak için giden biri ortam gezme tozma yani
E bunun için beni bırakanı napayım
Sende bırak takma kafana salla gitsin
Sende az yollu değilsin
Yollu olmakla alakası yok
Tam olarak bunla alakali
Yollu çok ağır bi kelime insanlari tanimadan kullanma sordugum bir soruyls buna karar veremezsin
Gayet açık her yollu aynı savunmayı yapıyor hep bir bahane
Adın mı çıktı yaş kaç
Ne ad çıkması
Neler yaptın geçmişte yap kaç bunlar arksşa öı
Senden ayrılmak istiyo bahane arıyo
Bencede ya
Bu ne saçmalık
Yeni mi aklina geldi yani
Keşke yapmasaydın
Evet ama yani yeni mi aklina geldi ne diye konustun o zaman
Aylar yillar gecmis
Konusunu aciyor