Tüm kızlara demiyorum ama %70 75 lik bir kesimle cidden görüşülmüyor bir şey merak ediyoruz soracağız yanaşır yanaşmaz bir küçümsemeler bir tripler yani sorup soracağımıza pişman oluyoruz 😅
Insanız insan yani konuşmak bilgi alışverişi sosyallik bunlara muhtacız bu ne böyle
Insanız insan yani konuşmak bilgi alışverişi sosyallik bunlara muhtacız bu ne böyle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya kimi konuşur kimi konuşmak istemez. Kimse cevap vermek zorunda değil çünkü? Ayrıca % 85-90 niniz da abaza olduğu için bu gard alma olabilir
Bak şu son cümlen çok doğru bu konuda bende çok kızıyorum ama yani çevremdeki beyleri değiştirebiliyorum komple bir kültür, yapı gibi bir şey olmuş bu abazalık.
Abaza erkek evet çok var ama aynı şekilde veren yollu kız da çok var😉
Cidden öyle ama yoksa bizde sohbet muhabbet seviyoruz ama saçma sapan yok üzerinde ne var diyor birden daha hiç konuşmamışsın altımda olmak ister miydin yazıyor biri yalandan normal bir soru ile geliyor iki kelam edince çok fenayım yazıyor.. demek ki bayanlar aslında konuşmak isteyip cevap vermişler ki bu tecrübeyi edinmisler değil mi? O yüzden tersliyorlar bence
@Mizojinist03 Bir kadın erkeği rahatsız edemez fıtratsal olarak güç anlamında da, konu veren kız veren erkek değil işte kafan bu kadarına basıyor.
Tamam öyle şeyler yazanları direk engelleyin o zaman. Her mesaj atan da öyle şeyler mı yazacak sanki düzgün biri de denk gelir sen düzgünden
Duzgunsen *
@Mizojinist03 100 erkekten 95 i bu şekilde yani genel yuvarlanmayi konuşuyoruz
Kadın öyle birseyi teklif etse çoğu erkek hayır demez zaten ve baştan çıkarmak da suç. Hemen hakaret etme feminist olmak iyi bir şey değil suçlu olanı eleştir her zaman kendi cinsin bile olsa
@Mizojinist03 diyorum ya kafan basmıyor diye bir daha Diyorum... Ben feministliğin herşeyine karşı ve gicigim ben bizzat ahlak penceresinden bakıyorum olaya.
Kafam basmasa sadece kızları eleştirirdim senin amacın sadece karşı cinslere sallamak
Sadece erkekler ahlaksız dimi?
O kadar veren yollu kızlar varken aynı şekilde abazalar da var işte.
@Mizojinist03 yaptığım görüşe ilk yorumu ", veren, alan" şeklinde yapan sen olduğundan boş kıvırma bence. Büyük oranınız abaza. Buna Uygun bayanlarda var tabi ama uymayanlara da yavsıyorlar velhasıl ya kimse sizin mesajınıza cevap vermek zorunda falan değil
@Mizojinist03 he evet evet onları bulun
Ben değilim valla
Gençler şu şekilde tatlıya bağlıyabilir miyiz? Türkiye şartlarında keko abaza kadın erkek fazlalalığı erkeklerin belli bir kesiminin günde 50 şer kıza yazdığı ve kızlarında erkeklerinin alayını abaza olarak gördüğünü dolayısıyla bizim gibi kaliteli kendi yaşamına odaklı beyleri haksızca tersledikleri ve ikili insan ilişkilerimize olumsuz yansıdığını söylesem ikiniz içinde uygun olur mu?
@soran bunların burada abaza dediklerine bakma kanka. Sevgili oldukları serseri it puştların abaza sapık çok eşli sadakatsiz kadını obje gibi gördüklerini bile bile onlarla sevgili oluyorlar.
En tipsiz (tipsiz derken çirkin demiyorum) kıza bile günde 500 mesaj geliyor kardeşim egoları tavan normaldir