Hayatinizdaki en değer verdiğiniz kişiyi çıkartmanız gerekirse bunu nasıl yaparsiniz?

Hayatımda onun bundan çok haberi olmasa da fazlasıyla değerli birisi var. Olay şöyle başlıyor. Ben bu kişiyi 3 senedir tanıyorum ve hiçbir etkileşimde bulunmuyorum. Sonra bı cesaretle ona mesaj atmaya karar veriyorum ve ilk başta tipini, hayattaki yerini sevmeye başlıyorum ama tanistikca kibarlığını, insanlığını, nazikligini, dürüstlüğüne aşık oluyorum. Bana daha konuşma ilerlemeden eski sevgilisini unutamadığını beni yara bandı olarak kullanmak istemediğini açıkça dile getiriyor. Gerekirse konuşmayı sonlandırmak istediğini söylüyor. Ben ise onu kaybetmek istemediğimden olsa gerek buna karşı çıkıyorum ve hislerimin aslında anlık olduğunu arkadaş kalmamızda sakınca olmadığını söylüyorum. Her ne kadar ona yavaş yavaş daha da aşık olsam da bu bana zarar veriyor onunla asla birlikte olamayacağımı biliyorum. Imkansız olduğunu da biliyorum. Içimdeki bu sevginin onun eski sevgilisini unutturmasina yetmeyeceğini de biliyorum. Yavaş yavaş bitiyorum ne yapmam lazım?
Hayatinizdaki en değer verdiğiniz kişiyi çıkartmanız gerekirse bunu nasıl yaparsiniz?