#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Evet zaten öyle birine bakarım. Hayır gereği yok bunu bir güne sokmanın. Seviyorsan bunu illa o gün belli etmene gerek yok. Sadece o gün seviyorsun falan gibi anlamlara da gerek yok. Ayrıca günün tarihi ne? Neden olmuş onlara da bakmak lazım.
Seven sevdiğini olduğu gibi kabul eder. Gerçekten seven için bunlar kusur değildir. Bende sevdiğim kadının düşüncelerine saygı gösterir ve onu olduğu gibi kabul ederim.
14 Şubat 'ta hiç sevgilim olmadı ama bu sefer kinde dışarı çıkıp teklif edeceğim Bir gün de olsa sevgilim olsun
En İyi Görüş İçin Teşekkürler Ablacım 😇
@tauredkralicesi
14 Şubat’ı bende anlamsız buluyorum açıkcası. Sevgilim de benimle ortak düşüncede olduğu için problem yaşamıyorum. Asıl 14 Şubat’ı fazlaca önemseyen biriyle sıkıntı yaşardım ben.
Cevap
16Cevap
Sevgilimin olması yeterli sevgilim olduktan sonra 14 şubatın ya da diğer günlerin bir önemi yok <3
Her gün özel hissetiriyorsa olunur.. Kızlar Bir Adım Öne
14 Şubat tamam ama doğum gününe karşı olan bir insanla yapamam ben nerede kaldı daha bu hayatın heyecanı?
Sadece 14 Şubatta sevgi gösterip diğer tüm günler yok olanlarda var mesela.
Nasıl isterse öyle, benimle olana her gün 14 Şubat zaten.
Her günü 14 Şubat mutluluğuyla gecirtecekse neden olmasın. Yaşarım
bu kişiden kişiye değişir
bunu takan sadece ülke kızları!
Cidden yaşarım. Çünkü bende sevmiyorum hele ki 14 Şubatı... o yüzden çılgınlar gibi yaşarız... :) Yaşatırım...
odunsu hatun sevmiyorum , ne öyle askerlik arkadaşı gibi.
her türlü özel güne karşı olan ben.. ❤️❤️ tabi ki yaşarım
Gününe göre degişir bende 14 şubatı sevmem çünki
Yaşarım çünkü bende sevmem
Kesinlikle gereksiz hatta gereksiz ve ötesi
evlinelecek hatun 🍒❤️
Bende öyleyim zaten sorun olmaz 🤔
Saçma geldi bana.
Evet karşıyım
Evet haklı ben de katılıyorum
Hastasıyım
bana çok gereksiz geliyor
Belli olmaz