Din konusunda bi konuda bana yardımcı olur musunuz?

Benim sorum şu eski sevgilimn bana dönmesi yani barışmak ve hayırlı bi şekilde evlenmek istiyorum daha önceden 1 2 kere aramızda anlaşmazlık oldu ufak bi ayrılık o zamanlar hep dua ettim Rabbime önce senn rızanı almak sonrada hayrlı bi şekilde barışmak hep ya Vedüd ya cami veya ya Vedüdül kaviyul cami esmaalarıno okudum işşiz ve evde olduğum için boş vaktim çok hep ibadet ederdm sadece eski sevgilim için değil sonra biz barıştık ama 5 gün sonra pek ortada bi sebep yokken ayrılık oldu geçen hafta ya Vedüd Esmasını günlük ebced değernde fazla okunursa okuyan kişi tam tersi depresyona girer diye okudum bu çok kafamı karıştırdı nede olsa Allahn ismi neyse dünde İnstagramda keşfette takipçisi çok olan bi sayfa yine Ya vedud Esmasnı okumayın veya 20 kere ebced değeri kadar okuyun yazının devamında ise önce kendinizi sevin kimseye bu beni sevsin demeyin buraya kadar tamm mı sonra kızlar ilk adımı atmayın erkekler sizin ayağınıza gelmeli tekrar şu kişiyle barışayım diye dua etmeyin ozaman kişinn iradesine karışmak olur ve Caiz ve büyü falansr yazmış

Yani ben Allahm hayırlı bi şekilde onu bana beni ona hayırlı kıl Yarabbim diye dua ediyorum bu yanlış mı oluyo
Din konusunda bi konuda bana yardımcı olur musunuz?