Aşk İlişkileri Ülke kızının erkek-evlenmek dışında hayatında başka bir düşüncesi yok mu? çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 5 sorudan 4 ü kadınların erkekleri yatağa atma-evlenme üzerine kurduğu sorular Ülke kızının erkek-evlenmek dışında hayatında başka bir düşüncesi yok mu? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Ben bu hayatı yaşamaya gelmişim ve yaşadım. Bundan sonrası düzenli bir ilişkidir. Evlilik önemli bir şey tabi ama tek dert değil. 1 0 Yorumla
Клвдияивановна Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Herkesi aynı kefeye koymak yanlış yani Olan Var Olmayan var tabii ki 1 0 Yorumla
vitalife Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Yok. Bu yasa geldim baska gundemi olan kadin gormedim. Sacim, burnum, erkekler, alisveris. 2 kelam edebilecegin kadin cok az 1 0 Yorumla
Manyetik35 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl .. bir kadın kendini obje görmeyen erkek ister 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben bu hayatı yaşamaya gelmişim ve yaşadım. Bundan sonrası düzenli bir ilişkidir. Evlilik önemli bir şey tabi ama tek dert değil.
Herkesi aynı kefeye koymak yanlış yani Olan Var Olmayan var tabii ki
Yok. Bu yasa geldim baska gundemi olan kadin gormedim. Sacim, burnum, erkekler, alisveris. 2 kelam edebilecegin kadin cok az
Başka amaçları yokki knk
.. bir kadın kendini obje görmeyen erkek ister
Evlenmek istiyorda evleniyor kimseyi alakadar etmez ego zarar