Aşk İlişkileri Çirkin erkek şansı diye bir şey var mı? Lena_598 Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Boyle bir seyin varligina inaniyor musunuz Güncellemeler+1 yıl Kesinlikle var Güncellemeler+1 yıl Etrafinizda boyle iliskiler var mi Çirkin erkek şansı diye bir şey var mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
osmancorapcı Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Ewt sanırım en büyük şansı bir türlu sevgili bulamamasi hep yalnız takılması ki bu tarife sanırım en çok uyan benim 😉 0 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Bazen armudun iyisini yiyenler var pardon şeftalinin 0 0 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cirkin erkek degilde genelde parali çirkin erkek şansı vardir 0 0 Yorumla
angar_ali Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Vardır. Etrafımda haketmeyen kim varsa hepsi güzel karılara sahip 0 0 Yorumla
Golgesizlik38 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 69% +1 yıl Valla bakiyorum, maymun gibi adamlar huri gibi kızları diziyor 0 0 Yorumla
Huzurkokulu1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Elbette var mesela sen çok güzelsin ama bize değil çirkine düşersin kesin 0 0 Yorumla
FurkanJ211 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Şimdi tüm şanssızlar kendini yakışıklı sanacak bak akım başlattın şu an 0 0 Yorumla
İsasagir1 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Yok öyle bir şey bence çirkinlerin uydurduğu bir yalan 0 1 Yorumla İsasagir1 +1 yıl Şans olsa sevgilim olur 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Çirkin erkek ya da kız değil de, paranın etkisini bir kenara bırakırsak kimin kiminle olacağı cidden bello değil. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kesinlikle var kızlar Nerde tipsiz onu beğeniyor 😀 0 1 Yorumla Lena_598 +1 yıl Vallaha hep aklimizda kalan cocuklar cekici degil Yorumla
BankerB Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Valla çirkin şansı var mı bilmem ama parası gerçekten çok şanslı oluyor 0 0 Yorumla
CaLLoSa Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl çirkin erkek demeyelimde şeytan tüyü vardır diyelim. hangi erkekte şeytan tüyü olduğu ise pek belli olmaz. onu erkeğin kendisi bilir. 0 0 Yorumla
luxisoo Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Cirkinim ama zekama. ve esprilerime guveniyorum yakisikli ve aptal olmaktansa. 0 0 Yorumla
birdelii7 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Paralı veya keko erkek şansı vardır insanlar genelde kendine zarar verecek olanı seçer 0 0 Yorumla
Mrtist34 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Kesinlikle var bütün güzel kızlar tipsiz kılıklarla beraber 🤦 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl var ama zengin farkıyla 0 2 Yorumla Lena_598 +1 yıl Kiza mi geliyor o para abi 🤣 Yorumla ElCuco +1 yıl kıza gelmiyor, kız parayı görünce kendi geliyor. Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ya parası var ya da ağzı iyi laf yapıyor 0 2 Yorumla Lena_598 +1 yıl Bazen ikisi de oluyor ama parasi olmasi bir sey katmiyor ki sanki kadina geciyor parasi Yorumla suskun_34 +1 yıl Her kadın için aynı şeyi diyemem paranın da etkisi olduğunu düşünüyorum Yorumla
berksinsi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. %100 var test edildi onaylandı. 0 0 Yorumla
rovingeye48 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bizdede var o cirkin namusu o sansi degil 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. alibeyköy dümeni hocam 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl çirkin erkek yoktur parası olmayan erkek vardır. 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yok mk, öyle olsa sap olmam 0 0 Yorumla
Minnakkadn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çirkinin dili var bence 0 3 Yorumla JaponMakineleri +1 yıl Bu ne saçmalık 🤔 Yorumla Minnakkadn +1 yıl @JaponMakineleri evett öyle özgüven hoş sohbet komiklik hep cirkinde Yorumla JaponMakineleri +1 yıl Ilk defa duydum😀 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Hayır sinsi sinsidir güzeli çirkini olmaz 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çevremde çirkin kimsede yokki bakıp söyleyim 😃 0 0 Yorumla
hakansalihoglu-06 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Zengin erkek şansı diye bir şeyler var. 0 0 Yorumla
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bilmem yaşamadığım şey hakkında yorum yapamam 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Hani nerde şansım o zaman? İnanmıyorum 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl kesinlikle inanıyorum..kendimden biliyorum :) 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. İnanırım çevremde bu tip insanlar var 0 0 Yorumla
lykia1 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Dışarda hep görüyorum var doğru 😂😂 0 1 Yorumla Lena_598 +1 yıl Bence de var Yorumla
Destandes Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Bende yok o sans 🥴 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. var bence yav 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Var denir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Ewt sanırım en büyük şansı bir türlu sevgili bulamamasi hep yalnız takılması ki bu tarife sanırım en çok uyan benim 😉
Bazen armudun iyisini yiyenler var pardon şeftalinin
Cirkin erkek degilde genelde parali çirkin erkek şansı vardir
Vardır. Etrafımda haketmeyen kim varsa hepsi güzel karılara sahip
Valla bakiyorum, maymun gibi adamlar huri gibi kızları diziyor
Elbette var mesela sen çok güzelsin ama bize değil çirkine düşersin kesin
Şimdi tüm şanssızlar kendini yakışıklı sanacak bak akım başlattın şu an
Yok öyle bir şey bence çirkinlerin uydurduğu bir yalan
Şans olsa sevgilim olur 😂😂😂
Çirkin erkek ya da kız değil de, paranın etkisini bir kenara bırakırsak kimin kiminle olacağı cidden bello değil.
Kesinlikle var kızlar Nerde tipsiz onu beğeniyor 😀
Vallaha hep aklimizda kalan cocuklar cekici degil
Valla çirkin şansı var mı bilmem ama parası gerçekten çok şanslı oluyor
çirkin erkek demeyelimde şeytan tüyü vardır diyelim. hangi erkekte şeytan tüyü olduğu ise pek belli olmaz. onu erkeğin kendisi bilir.
Cirkinim ama zekama. ve esprilerime guveniyorum yakisikli ve aptal olmaktansa.
Paralı veya keko erkek şansı vardır insanlar genelde kendine zarar verecek olanı seçer
Kesinlikle var bütün güzel kızlar tipsiz kılıklarla beraber 🤦
var ama zengin farkıyla
Kiza mi geliyor o para abi 🤣
kıza gelmiyor, kız parayı görünce kendi geliyor.
Ya parası var ya da ağzı iyi laf yapıyor
Bazen ikisi de oluyor ama parasi olmasi bir sey katmiyor ki sanki kadina geciyor parasi
Her kadın için aynı şeyi diyemem paranın da etkisi olduğunu düşünüyorum
%100 var test edildi onaylandı.
Bizdede var o cirkin namusu o sansi degil
Çirkin kadın şansı değil miydi o ya 😂
alibeyköy dümeni hocam
çirkin erkek yoktur parası olmayan erkek vardır.
Yok mk, öyle olsa sap olmam
Çirkinin dili var bence
Bu ne saçmalık 🤔
@JaponMakineleri evett öyle özgüven hoş sohbet komiklik hep cirkinde
Ilk defa duydum😀
Hayır öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Hayır sinsi sinsidir güzeli çirkini olmaz
Çevremde çirkin kimsede yokki bakıp söyleyim 😃
Zengin erkek şansı diye bir şeyler var.
İnanıyorum çok var dışarıda
Bilmem yaşamadığım şey hakkında yorum yapamam
Hani nerde şansım o zaman? İnanmıyorum
kesinlikle inanıyorum..
kendimden biliyorum :)
Bunu bende bilmiyorum var mı acaba🤔🤔
İnanırım çevremde bu tip insanlar var
Dışarda hep görüyorum var doğru 😂😂
Bence de var