Erkek arkadaşım bana çok ilgili dikkatli beni mutlu etmek için çok şeyler ediyor. Ama çok kavgalar ediyoruz ve artık o kadar sabırsız ve sinirli oluyor ki bana kes sesini terbiyesiz psikopat tarzlı laflar ediyor ve bağırıyor. 3 gün önce kavgamız sırasında çok ağlıyordum anksiyetem nefesim kesilecek gibiydi. Bana yine öyle laflar ederek sinirle evine gitti.
hiç olmadığım kadar kırgınım ve değersiz hissediyorum. Bana beni ne kadar sevdiğini söyledi yine ilgi sevgi göstermeye başladı bir dahaki gün, ama onunla önceki gibi olamıyorum. Bunu ona anlattım son olay benim sana olan bakışımı değiştirdi seni seviyorum ama korkuyorum senden dedim. Çok üzüldü kırıldı ona değer vermediğimi söyledi ve kavga ettik yine de.
Seven bir erkek sevdiği kadına ağır laflar ya da hakaretler eder mi? Böyle laflara rağmen devam edip mutlu oldunuz mu?
hiç olmadığım kadar kırgınım ve değersiz hissediyorum. Bana beni ne kadar sevdiğini söyledi yine ilgi sevgi göstermeye başladı bir dahaki gün, ama onunla önceki gibi olamıyorum. Bunu ona anlattım son olay benim sana olan bakışımı değiştirdi seni seviyorum ama korkuyorum senden dedim. Çok üzüldü kırıldı ona değer vermediğimi söyledi ve kavga ettik yine de.
Seven bir erkek sevdiği kadına ağır laflar ya da hakaretler eder mi? Böyle laflara rağmen devam edip mutlu oldunuz mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer