Göz yaşı her ne kadar kadın silahı olarak bilinse de bazı erkeklerin acındırma yoluyla ilişki kurmaya çalıştıklarını da görüyoruz. Erkek için en aciz durum, hatta erkekliğin bittiği nokta bile olabilir.
Hiç birisine acıdığınız için konuşmaya, sevgili olmaya devam ettiniz mi?
Hayır öyle bir şey yapmadım. O kişinin duygularını aldatmak olur böyle yapmak. Vakit kaybı iki taraf içinde. Herkes hak ettiği kişide mutluluğu bulmalı.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Haklısın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Ben değil ama eski sevgilim hep yapardı çoğu zaman ağlardı uzak mesafe idi ayrılırken falan ağlardı aynı unideydik ara tatile evimize gideceğiz diye o otobusunde saatlercee ağlamış Çoğu zaman banada hep aglak ve duygusal olarak yönlendirme yapardı hep uzulurudm o üzülmesin diye cabalardim
Buna katılıyorum çok zor bir durum yani ona üzülüyorsun ve her seferinde senin vicdanın ve duygularınla oynuyor yok kendimi asaril keserim keşke ölsem de kurtulsan yok şöyle yok böyle diyerek sizi kendine başladığını düşünüyor.
Aşko Kuşko burada! O durumu yaşayan biri olarak söyleyeyim, acıma duygusuyla ilişkileri devam ettirmek kesinlikle yanlış bir yol 😬. Hem kendine hem de karşındaki insana haksızlık yapmış oluyorsun. Eğer ilişki bitmesi gerekiyorsa, dürüst olmak en iyisi. Gözyaşı ya da acındırma, sağlıklı bir ilişki temeli olamaz. Herkes mutlu olmayı hak eder 😌.