Ben evlenip yuva kurmayı hep çok istemişimdir. Etrafımdaki arkadaşlarıma kuzenlerime çok özenirdim. Şimdi bende evlendim bi kaç ay oldu ve hamileyim aslında hep istediğim şey gerçek oldu ama şimdi ise tuhaf bir şekilde mutlu değilim tamamen hayal kırıklığı oldu sanki. Eşimden soğudum evlilikten soğudum çok özlüyorum eski yalnız günlerimi meğerse aslında ben ozamanlar çok daha mutluymuşum
korkuyorum hiç geçmeyecek bu duygu onca şey boşunamıydı 🤷♀️
korkuyorum hiç geçmeyecek bu duygu onca şey boşunamıydı 🤷♀️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu erkeklerin evlilikten kacma sebebiyle ayni eskisi gibi kari kiz olmicak cevremde eski sevgilelerimle istedigim zaman gorusur fingirder cinsellik yasarim mantigiyla tamamen ayni dogrultuda kocana yazik
Heycan eksikliginiz var. Sanirim istemedigin bir anda hamile kaldin
Evet tamamen plansız oldu ve çok ani yeni evlenmiştik hiç hazır değildim hala da korkuyorum
Korkukarin seni iyice sogutmus. Şu an sana dokunmasi bile isgence gibi geliyordur
Yemin ederim öyle. Aşırı isteksiz biri oldum. Seksten bile soğudum aylarca yapmazsam canım istemez
Canin istedigi zamanda mastürbasyon yaparsin
Onuda istemiyorki canım kaç ay oldu. Sadece o yaklaştığı zaman ilişkiye giriyoruz ben hiç yaklaşmıyorum artık canım istemiyor çünkü ne yazık ki kendisi de çok istekli biri asla doymuyor sanki allahtan henüz aynı evde yaşamıyoruz hafta içi rahatım
Sen o zaman rahatlayamiyorsunda islanmiyorsundur bile o sadce keyfini dusunuyor. Is icin mi farkli yerde
Kendiliğimden ıslanmıyorum ama yanaştığı zaman ıslanıyorum boşalıyorumda ama eskisi gibi kendiliğimden isteğim olmuyor
Eskisine göre çok ıslaklık var
O guzel en azindan zevk aliyorsun. Gozlerini kapatip baska seyler dusundugun oluyormu o esnada
Yok gözlerim açık olur o esnada hep zaten her şey gözümün önünde oluyor bir şey düşünmüyorum 😅
😊😊 bence zamanka duselir yine islanirsin kendin ve daha cok sevsk alirain
İnşallah
Farkli biri isalnmama sebeb olabilirmi
Aksine ıslanıyorum ama içimde o istek yok eskisi gibi
Stresten olabilir yasadiklarindan olabilir. Kafan cok seyle mesgul oldugundan olabilir. Arada erotik seyler izleyebilirsin bos kaldikca
Türk erkeğiyle evlenmenin sonu lol
Irkla ne alakası var
Çok alakası var. Dağ ayısının birisiyle evlenirsen işte böyle gece gece buralara dert yanarsın.
👏👏👏👏👏
Türk erkekleri dağ ayısımı 😂😂
Evet doğru demiş
Evet be sonunda doğrucu biri.
143Zaferrr dağ ayısıyız haklısın sonuna kadar
iş işten gecmiş artık
Tek umudum hamilelikten sonra eskisi gibi olmak
umarım hormonların dengesiz diyedir bu durum
Inşallah, yoksa geçmezse napıcam bilmiyorum onuda mutlu edemiyorum kendim olmadığım için
geçmezse size degil cocuga acırım
Geçmezse kesin ayrılırız ne o mutlu olur ne ben
Yaa bende senin gibiyim çok özeniyorum. şaşırdım doğrusu soruna. severek evlenmemişmiydin ki
Hormonal olabilir hamile olduğu için bence
Severek evlendim ama bu mutluluk fazla sürmedi hamile olduğumu öğrenince hayatım kaydı psikolojik olarak tamamen gittim.
Henüz hamileliğe hazırda değil gibisin, biraz acele etmişsin bence
Kaç yaşındasın
Hazır değilim zaten. Istememiştim hamile kalmayı. Afedersin ama ishalden dolayı ilaç o hafta fayda etmemiş doktor öyle dedi 🤷♀️
Eşim ikinciye hamile ve ben çok mutsuzum
Neden
5 aydır ev arkadaşıyız
O nasıl oluyor 5 ay evli olupta 2. Ye hamile kalmak
5 aylık hamile ve 5 aydır seks yapmıyoruz anlamında söyledim
Anladım bebeğe zarar gelmesin diyemi yoksa eşinmi isteksiz benim gibi
Eşim isteksiz. Siz de mi öylesiniz 😔😔
Bende öyleyim 😕
Eşim gibi birini bulmak az da olsa mutlu etti beni. Kafayı yemek üzereyim
Ben internetten okudum çoğu kadında varmış bu durum buda hamilelikten kaynaklanıyormuş tabi her kadın hamilelikte aynı değil demek ki bizde isteksiz olanlardanız bu süreçte çünkü ben eskiden bukadar değildim
Dertleşmek isterim sizinle takip ederseniz arada
Kocanız şikayetçi mi bu durumdan. Yani dillendiriyor mu hiç
Evlenince bu soruna cevap vericem
En azından sekse doydun
Belki de.. çok kısa süre de doydum ve soğudum
Hanimefendi hamilelik hormonları saçma düşünceler getirir zaten normal bu. Çoğu kadın kocasından nefret eder yatağa girsin istemez.
Ben ilk başlar yüzünü bile görmeye tahammül edemiyordum:)
Doğurun lohusalık bitsin normale dönersiniz
İnşallah
Merak etmeyin her şey yolunda. Evlilik o kadar güzel bisey ki inanin. Şu an bekarım yorgan delcem nerdeyde. D
İnşallah sende evlenince benim gibi hayal kırıklığı yaşamazsın 😅 bende hep çok istemiştim
Ben yaşamam ya gerçekten yaşım dolayısı ile çok zorlaniyorum ve bakirim ( hem ben eşime çok tölerans gösteririm hamile iken
Bende 29 yaşımda evlendim zaten. Eşimde bana çok tolerans gösteriyor keşke bende soğumasaydım
Davranislariniz normal ve tatlı) . 29 yaşına kadar zorlanmadiniz mi? Yani hiç cinsel ilişki yasamadiniz mi evlilik öncesi
Yaşadık bu benim ikinci evliliğim aslında ama ilki çok kısa sürdü hiç bir şey anlamamıştım zaten o evlilikten
Seks açısından ben kadar talihsiz değilsiniz anladim ahahaha
😂😂 bakir misin?
Evet. Ben normalde sabırlı kendi halindeyim de. Bu sene çok zorlanmaya basladim yaş 24
Yokmu kız arkadaş falan
Çekingen biriyim hiç olmadı) görsen beni dışardan bu istekli çocuk bu olamaz dersin
Bilmem belki eşini sevmiyosundur
Evet hamile kalınca sevgim bitti ona karşı sanki bence bununda çok etkisi var sanki ilk zamanlar bebekle bağ bile kuramadım kimseyi istemiyordum etrafımda şimdi biraz daha iyiyim ama tam eskisi gibi olmadım hala
Buna sebep olan ne peki?
Bilmiyorum hamile kalınca birden başka bir insan oldum karakterim değişti sanki hayattan soğudum resmen ilk zamanlar kendimi öldürmek bile istedim
Bunlar hormonal etkiler bence
Inşallah öyledir çok korkuyorum hep böyle kalıcam diye hayat böyle hiç çekilmiyor bebeğin gelmesine daha 5 ay var 😔
Yani evliliğinde hiç bi sıkıntı yok ise kesinlikle öyledir bence
Benim için herşeyi yapıyor aslında seviyorda çok ama nedense bir türlü tatmin olamıyorum ben içimde hep bir sıkıntı ve mutsuzluk var çok soğudum herşeyden
Çok acele etmişsiniz çocuk için, beraber vakit zaman geçirseniz önce böyle olmazdı, sen hazır değilmişsin
Plansız oldu mlsf 😔
Önlemler yeterince alınmamış :D
Önlem aldık hep ilaç kullandım ama bazen istediğin kadar al nasipte olabiliyor bazen
Bende özgür olmak istiyorum
Bebeğin doğunca gecer korkma herseyin bebeğin olur
Herkes öyle diyor ama İnşallah geçer 😔
Geçer korkma herseyin bebek olur
Özgü gün ne
Seks mutlu etmedi mi
Etmedi bence bu seksi ben çok büyütmüşüm gözümde bumuymuş yani?