Sevgilimin 2 yıl önce çıkıp ayrıldığı eski sevgilisiyle olan mesajlarını gördüm biz flört ettiğimiz sıralar konuşmuşlar sizce?

Henüz üç aylık olan ilişkim de sevgilim askere gitmişti iki gün önce buluştuk onunla ve telefonunu elime aldım direk Instagramına girdim Instagram’ını benimle ilişkiye başladığı zaman kapatmıştı yani dondurmuştu sonra askere gitmişti üç gün önce askerden geldi ve Instagram’ını açmış gecesi küs olduğumuz için bana söylememiş ve eski sevgilisiyle önceden 9 ay süren ilişkileri varmış ama onun öncesinde 3 yıllık bir arkadaşlıkları varmış ve ayrıldıktan bir süre sonra arkadaş olarak ara sıra konuşmuşlar ben o kızla mesajlarını görünce kızın kim olduğunu biliyordum o yüzden onun söylemesini bekledim ama o arkadaşı olduğunu söyledi kim olduğunu ben üstüste sorunca evet eski sevgilim ama uzunca bir süre biz onunla arkadaş olarak kaldık ilişkimiz yürümeyince tekrar arkadaş olmaya karar verdik gerçekten ona karşı hiçbir hissiyatım yok dedi konuştukları sürede biz onla flört ediyorduk Bana o zamanlar sen hayatımda yoktun dedi sana asla ihanet etmem falan dedi ben de benim hayatımda olup olmaman önemli değil sonuçta birbirimize açılmıştık ben senin hayatındaydım ve sen o kızla konuşmuştun dedim ve mesajları silmeyi unutmuşum önemsiz olduğu için aklıma gelmedi dedi ne olursa olsun bana söyleseydin tepkim bu şekilde olmazdı dedim bana söylemesi ve ben telefonu elime alınca görmem ister istemez beni çok üzdü ve güvenim kırıldı ama şu an gerçekten pişman olduğunu söylüyor seni çok sevdiğini söylüyor ama güvenin kırıldı bir kere sizce napmalıyım tamamen bitirdim ama vazgeçmeyeceğini söylüyor benden bende bir süre konuşmayalım dedim ısrar edince tamam dedi ama bugün bayramdı ne olursa olsun bir mesaj atsın isterdim o atmayınca çok üzüldüm ve direk bitirme kararı aldım mesaj atarak bilmiyorum ani mi karar verdim onu seviyorum ama güvenim çok kırıldı
Sevgilimin 2 yıl önce çıkıp ayrıldığı eski sevgilisiyle olan mesajlarını gördüm biz flört ettiğimiz sıralar konuşmuşlar sizce?