Arkadaslar yaklasik benden 20 yas felan buyuk bir adam senelerdir pesimde evli ve cocuklu kendisi yanima kac kez tanismaya geldi istemedim anlamiyor sürekli bana bakiyor elde etmek icinde hersey yapiyor takmis durumda yani neyse diyelim tatile gitcek ailesiyle gitmeden bir hafta önce sürekli bana bakiyor ediyor el salliyor ne demekse dünde mesela ailesiyle piknige gidicekti sanirim bana bakip eliyle birseyler diyor uzaktan sürekli bakiyor ne haber vermek istiyor hep uzak biryere gidecekken veda ediyor felan sanki nikahli karisiyim kendince duygusal bağ kurmuş çok komikk
Güncellemeler
+1 yıl
korkagın teki annemle benı dısarda görse hemen korkup uzaklasıp kaçıyor
kar yagdıgı zaman hava buz cok kar yagıyor bu yalandan arabasını temızlıyordu ben camdan resım cekıyordumm benı gormek ıcın 1 saat donmayı goze almıs asık olmus ama kızı yasındayım ınsan utanırrrr
gecen avmye gırcem baktım bu adam benım yanımdan arabasıyla gectı bana bakıyor avmye gırcek oda benı takıpmı etmıs dıye dusundum ama ben mınıbusle gıttım avmye
bır ekre elımde cıcekle gordu benı arkadasım gondeermıstı kudurdu adam daha cok ılgl olduuu balkonda oturuyordum geldı balkonun altına sısstt dıye seslenıyor mal
gecen ben babamla kavga ettım balkonda tartısıyordum arabasını vermedı al arabanı basına cal dedım sonra bu duymus bizi heralde bindi gitti arabasına son ses müzık acmıs elını camdan cıkarms arabanın keyıf yapıp guluyor malmı ne ne demekse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
zenginmi bu ne özgüven
evet zengın arabası felan son model herlade zengındır calısmıyor sureklı goruyorum
amacı çapkınlıktır ama aşkaına çok inananmıadm
kar yagdıgı zaman hava buz cok kar yagıyor bu yalandan arabasını temızlıyordu ben camdan resım cekıyordumm benı gormek ıcın 1 saat donmayı goze almıs asık olmus ama kızı yasındayım ınsan utanırrrr
valla rituelle uzaklaştıralım
keske..
Ablacım istersen döveyim bunu?
süper olur valla
Nerdesin
ıstanbul
Bende istanbuldayım
Ee hadisene ablacım
Ne icin
Abla dövecemde nasıl döveyim hani bana yardımcı olmıcan heralde
Hani yer konum vs.
Sen gelecen bide yanımızda
Yok mahalleye rezil olcam sonra anam babam diycek olay ne sonra babam ogrencek adam katil bile olur
Sen bilirsin haddini bildirebilirdim bi kaç kişiyle gelecektim
burada bununla uğraşmak yerine polise gidebilirsin
Karısını ara söyle
karısı zaten anlamıs karısı varken bakmıyor felan karısı bana tip tip bakıyor mal karı
Söyle o zaman karınla konuşayım sonra konuşalım diye söyle bakalım ne diyecek
karısı bunu kapının onunde koymus gecende baktım bankta oturmus aglıyordu gebrsın
Kaymakamlığa haber ver kimsesizler yurduna bıraksınlar
hahahahah s... ktrsn gitsin
Karım beni aradı de bir daha gelirsen yanına çağıracağım de
allah bılır karısına kız benım pesımde felan dıyordur ama karısı anlamıs agzına etmıs
Parayla veriyor bana der çıkar... en iyisi polise bildirdim de
bu gıdısle polıse gıdıcem polıste dıycek delıl var mı adam deer bana ıftıra atıyor ne dıcem
Taciz ediyor de yeter
delıl cekmem lazım
Evet yapabilirsin
gecen avmye gırcem baktım bu adam benım yanımdan arabasıyla gectı bana bakıyor avmye gırcek oda benı takıpmı etmıs dıye dusundum ama ben mınıbusle gıttım avmye
Çıktığını görmüştür... sevgilim var de söylerim de... Benim numarayı ver
bır ekre elımde cıcekle gordu benı arkadasım gondeermıstı kudurdu adam daha cok ılgl olduuu balkonda oturuyordum geldı balkonun altına sısstt dıye seslenıyor mal
Kafasına saksı fırlat saydın
haha hıc aklıma gelmedı bıde adam bunları karısının cocugunun gorcegı yerde yapıyor oylede rahat sok edıcı ya
Yapacağın şey çok kolay ama burada yazmayayım... gizlisin
yaz nolcak
Olmaz canım herkes yok diyor
Herkes okuyor hesabı kapatıyorlar
gecen ben babamla kavga ettım balkonda tartısıyordum arabasını vermedı al arabanı basına cal dedım sonra bu duymus bizi heralde bindi gitti arabasına son ses müzık acmıs elını camdan cıkarms arabanın keyıf yapıp guluyor malmı ne ne demekse
Sen karısına konuş söyle de ki kocan da hastalık var galiba sürekli bizim evi kontrol ediyor beni takip ediyor de haberin olsun de
lan sana karısı bılıyor adamı evden kovmus fırcalamıs dıyorum sen ne dıyorsun bellıkı adam capkın hep yapıyor kadın alıskın
O zaman arabasının tekerlerini patlat kes
oha bu bır suc
Bir şey olmaz korkma😅😅 iki kere yapsan üçüncüye bak Haline
arabasını kendınden cok sevıyor kesın kahrolur :D :D
Bugünkü bilgi bu kadar yeter tatlı kız
peki ala :D
Sen hep böyle tatlı mısın ya
evet sarısın ve tatlı :D
Merak ettim seni
Şikayetçi ol sende de var bir sey
ne gıbı
Polise git taciz ediyor diye