- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar dürüst olmalı, yalan söylemek bir şeyi düzeltmez aksine daha kötü yapar, keşke herkes bunu anlasa
04 Yorumla- +1 yıl
Maalesef öyle herkes özel olmayı düşünmüyor ki artık
- +1 yıl
Bu zamanda bu tür hatalar çok oluyor maalesef, herkes kendine denk olan biriyle beraber olmalı, bu birazda insanın kendisine karşı olan saygısıdır
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkesin geçmişinde bir sıkıntı var.. Bundan ötürü en başında söylemek lazım her şeyi. Sonradan söyleyince çok sıkıntı oluyor. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
gecmisi temiz olanada deger vermiyorsunuz gecmisi kirli olanlarin hep sansi var onlar seviliyo hep
02 Yorumla
+1 yılYok kanka aşırı nadir var geçmişi temiz kız onlarda yüzüne bakılmayacak kadar çirkinler
0106 Yorumla- +1 yıl
@aylası20 güzel olup da geçmişi temiz kız pek görmedim. Gorduklerim de güzel degildi
- +1 yıl
@aylası20 beni de birçok kız yakışıklı buldu ama sevgilim olmadi
- +1 yıl
Çünkü karakterim bozuk değil. Kızlar pij serseri erkek seviyor
- +1 yıl
Keşke kendim gibi hem içi iyi hem de dışı iyi bir kız bulabilsem
- +1 yıl
@aylası20 alnında yazıyor demedim yaptıkları şeyleri biliyorum o yüzden öyle bir genelleme yaptim
- +1 yıl
@aylası20 kariyerine odaklanmış sevgili istemiyor gayet normal
- +1 yıl
Zaten bir insanın neden sevgilisi olmaz ya çok ders çalışır inek olur ya da kimse tarafından ilgi görmez ya da yalnızlığı seviyordur
- +1 yıl
@aylası20 güzel kizmisya o yüzden ediyorlardır. Kızların zaafı para bizim zaafımiz güzel fizikli kadin
- +1 yıl
@aylası20 ya teklif edenlerin hepsi bilmiyordur kızın istemedigini. Veya biliyorlarsa da o kızı belki ben tavlarım birde ben deniyim demişlerdir
- +1 yıl
@aylası20 lise mı yoksa üniversitede mı o kız?
- +1 yıl
@aylası20 niye kiskaniyorlar ki?
- +1 yıl
Üni mı bende üni okuyom o kız beni tanısa kabul eder çünkü benim de hiç sevgilim olmadı tipimi de beğenir büyük ihtimal görse beni😂😂
- +1 yıl
@aylası20 ama ortak noktamız varmış kızla. Hangi üni okuyor kız? Belki aynı okuldayizdir
- +1 yıl
@aylası20 oha afyon fen edebiyattayım ben de yemin ederim bak
- +1 yıl
😲
- +1 yıl
Bolumu soyleyemem dmden konusuruz
- +1 yıl
@aylası20 ark olurduk en azından onla ya da senle
- +1 yıl
@aylası20 ben de yakısıklıyim valla
- +1 yıl
Kıvırcık kumral saçlı beyaz yuzluyum
- +1 yıl
@aylası20 benim de olmadı işte ben o yüzden isterim tanışmak aynı okuldayız bide nasıl denk geldiyse valla. Haftasonu erenlerde olacağım.
- +1 yıl
@aylası20 niye istemiyor peki? Tek sebep okul ve dersler mı?
- +1 yıl
Birde kız sarışın mı onu merak ettim?
- +1 yıl
@aylası20 hem güzel hem de namusluysa bulunmaz hint kumaşı gibi kız o zaman. Onla birlikte olacak kişi çok şanslı.
- +1 yıl
@aylası20 bende 21 yasındayım. Benim olmama sebebim hicbir kıza teklif edecek kadar çok aşık olmadım. Fazla ciddiye almadım şimdi de yalnızım diye üzülüyorum. Aşık olursam birdaha gidip acilicam ama.
- +1 yıl
Tesettürlü biri mi?
- +1 yıl
@aylası20 şey diyecektim tesetturluyse belki dindardır o yüzden istemiyordur
- +1 yıl
Hep hayalini kurmusumdur hem içi güzel hem de dışı güzel bir kızı allah nasip etsin diye.
- +1 yıl
@aylası20 çok fazla yakından tanımıyorsun galiba
- +1 yıl
@aylası20 memleketi İzmir mı çok güzel diyorsunya güzel kızlar ege bolgesinden çıkıyor hep
- +1 yıl
Bende egeliyim aydın memleketim
- +1 yıl
@aylası20 tamam öyleyse güzeldir bence de. Instasi varsa istek atıyım 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Şimdi cidden hiç mı yok tanışma ihtimalim o kızla veya senle?
- +1 yıl
@aylası20 normal arkadaş da mı olmuyor?
- +1 yıl
@aylası20 senle olalım olmaz mı?
- +1 yıl
@aylası20 ismi ne kızın?
- +1 yıl
@aylası20 kızı çok merak ettim ya
- +1 yıl
@aylası20 ama çok güzel diyorsun o yüzden yapisiyorlardir
- +1 yıl
@aylası20 ayla ben berkay, beni engellediğin için yeni eposta oluşturup buradan da yeni hesap açtım, sen beni yanlış anladın benim kötü bir niyetim yoktu , ve uzun zamandır konuşuyoruz sapık olsam zaten sana uygunsuz şeyler yazıp uygunsuz fotolar isterdim, lütfen bana bir istisna yap arkadaşın oluyum buradan , zaten aynı okuldayız istersen yüz yuzede arkadaşın olurum
- +1 yıl
@aylası20 😅😅😅😅
- +1 yıl
Dedektif gibi aradığım birseyi çoğu zaman bulurum
- +1 yıl
@aylası20 arkadaşın olmak
- +1 yıl
@aylası20 Ayla ben sana iftira atmadım attığımı düşünüyorsun peki özür dilerim. Ben sana dedim 1 tane bile kötü bir şey yaparsam engel at Bir Daha yapmiycam dedim. Bana 1 defa daha şans verir misin?
- +1 yıl
Engel attın yine bak kiriliyorum bu şekilde bitince konuşma
- +1 yıl
Şu an aktifsin gördüm. 🤗🌹. Haketmiyor muyum bir şansı? Arkadaşın olmayı çok istiyorum. Sen kötü biri sandın beni ama değilim zaten anlarsın tanırsan daha çok
- +1 yıl
@aylası20 burada konuştuğun birisi var anladım. Biliyor musun sen gem serseri erkek seven hem de erkekler kızları uzuyor diyen ahmak aptal bir kızsın. Bırak ya senin gibi kızlara müstehak kötülük yapmak. Istesem seni bulurum aku iktisadi idari bilimler fakültesine ama uğraşamam artık senle
- +1 yıl
Hem*
- +1 yıl
Çünkü değmezsin.
- +1 yıl
Zaten namuslu düzgün kız da değilsin büyük ihtimal
- +1 yıl
@aylası20 hakkım da haram olsun benim gibi birini istemediğin için
- +1 yıl
@Fenedebiyat03 kardeşim sen psikopat mısın yoksa sizofreni misin? Hadddini bil bana hakaret edemezsin. O dediğin kişi serseri değildi bana göre fazla sevgili yapmıştı sadece. Takdın bana kafayı. Beni ne tanıyorsun iftira atıyorsun seni Allaha havale ediyorum bu hesabını da engelliyorum. İstiyorsan 100 hesap aç.
- +1 yıl
@aylası20 senin için hicbir önemi yok mu aynı okulda okuyor oluşumuzun?
- +1 yıl
Burada konuştuğun başka kişiler var zaten o yüzden beni umursamadin
- +1 yıl
Tamam önyargılı oldum iftira atmış gibi oldum özür dilerim o yüzden
- +1 yıl
@aylası20 😓😓 sırf iyi biriyim diye efendiyim diye umursamıyon. Zaten demistin ağzın laf yapsın konuş yoksa sevmez kızlar diye. Serserilerin tabi ağzı iyi laf yapar konuşkan olurlar ama karaktersiz de olurlar ayrica
- +1 yıl
@aylası20 ya bakar mısın bir şey diycem. Arkadaşımı 2 hesabindan da engellemişsin. O senin emin diye bir hesapla konuştuğunu düşünüyormuş o yüzden biraz sana sert çıkışmış. Aktif olduğun hâlde geç cvp vermişsin o hesabı da sen takip ediyorsun o da seni takip ediyormuş. O kişiyle konuştuğunu düşünmüş berkay. Onun gözünden bir şey kaçmaz dedektif gibidir. Senle sanırım bu sorudan tanışmış ilk defa aynı okuldaymışsınız senle sadece arkadaş olmak istiyor sans verir misin rica ediyorum umarım terslemezsin iyi geceler👍🏻😊😊
- +1 yıl
@Buradayımbenaga bak bu arkadaşın takmış kafayı bana benim sitede konuştuğum kimse yok zaten ki bundan onane ki. Benim onla kafa yapım uyuşmadı. Kafa yapının uyuşmadığı kişiyle arkadaş olmak garip olur. Ayrıca bana bir ton hakaret etti. Olan şansını da sıfırladı. Yeter artık!!!2. arkadaşısın sen. Hakkını helal etsin yoluna baksın.
- +1 yıl
@aylası20 sen misandrist olduğun halde o kalbi temiz biri olduğu için ona karşı bir istisna yapıp bu tutumunu onun için de geçerli tutmazsın diye düşünmüş .
- +1 yıl
@aylası20 engelini kaldır konuşun isterseniz, kafalar uyuşmadı derken ne oldu ki?
- +1 yıl
@aylası20 ve onu tanıyan herkes efendi saf masum biri diye bahseder arkasından. Sen bu profilde birini istemiyorsan bir şey diyemem kendi tercihin. Fırlama tekinsiz belalı tipleri seven kızlar daha çoğunlukta sonuçta yani
- +1 yıl
Daha seni görmeden hoşlanmış kıskanmış sanırım 😅😅
- +1 yıl
@aylası20 boyu uzun sayılmaz 173 174 falan ama tipi iyi birisi
- +1 yıl
@aylası20 senin boyun kaç?
- +1 yıl
@aylası20 arkadaşlarına sor tamam da arkadaşlarınla tanışması için ilk senle tanışması lazım sonuçta.
- +1 yıl
Neyse yani sen hem içini hem dışını tam tanımadan sert cevap verip olmaz diyorsun ama bir sans daha vermelisin
- +1 yıl
@aylası20 selamun aleykum 🤗🌹
- +1 yıl
@aylası20 nasılsın?
- +1 yıl
@aylası20 engelimi açmışsın konuşabilir miyiz?😊🤗
- +1 yıl
@aylası20 tamam konuşabilir miyiz?
- +1 yıl
@aylası20 ayla iyi geceler. akufeste birde mavigri konserine gittin mi? ben gittim keşke senle gitmek nasip olsaydı 🤗🌹
- +1 yıl
Kullanıcı adımı troll olsun diye yazdım ciddiye alma
- +1 yıl
Bana haksızlık yaptın yanlış anladın, ben bütün açık giyinen kızlar kötü demedim sana da kötüsün demedim😊. Senden özür diliyorum, arkadaşın olabilir miyim? Çok ısrar ettim şansı hakediyorum 😓
- +1 yıl
@aylası20 tamam
- +1 yıl
Yeni gördüm daha. Mizojinistden yazarim
- +1 yıl
@aylası20 bu üyeye mesaj gönderemezsin diyor bana istek atman lazim
- +1 yıl
@aylası20 yazdım
tüm kızlar adına genelleme yapmak yanlış olur
05 Yorumla
+1 yılseninki ne kadar temiz acaba
010 Yorumla- +1 yıl
sadece arama geçmişine baksam kim bilir neler bulurum gelmiş burada çoğu kızdan temizdir diyorsun git işine ya
- +1 yıl
belki kucaktan kucağa gezemezsin ama daha çok kucaktan kucağa gezdirirsin
- +1 yıl
dostum çevrende s*kmediğin kız kalmamışken karşında meryem ana beklemen gerçekten çok tuhaf. sen boku yerken sıkıntı yok kimse hayal kırıklığına uğramıyor ama nedense bu bir kız olunca ülkecek hayal kırıklığına uğruyor
- +1 yıl
takmak için zahmet etmeme bile gerek yok
Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı. Yemediği nane kalmamıştır
00 Yorumla
+1 yılGeçmişim kipkirli uzak durun bendne
22 Yorumla- +1 yıl
Belli
- +1 yıl
@Mizojinist03 aynen
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe fotosu gordunki
00 Yorumla
Detaylı bilgi