Arkadaşlar nolur ya bir bakın konuşacak kimsem yok?

Arkadaşlar eski sevgilimle konusmayi bitirmistik takip etmedigi halde hikayelerime bakiyordu sonra bir şekilde konuşma basladi neyse hani konusuyoruz normalde aşırı ilgiliydi ilk konustugumuzda hep o mesaj atardi arardı sorardı neyse biz konusyoruz ben hep mesaj atiyorum sonra o ariyor aradiginda iki saat boyunca konusmuslugumuz bile var niye hikayelerime bakiyodun diyorum ozledigim için diyodu neyse bu hiç yazmiyodu bugun artık dayanamadim ona paragraf yazdım işte istemiyosan söyle bu nedir diye sonra aradı beni işte ben tekrar dedim yazdiklarimi oda ben işte çok yoğunum ilgilenemem onuda gectim şu an kendimi hiç psikolojik olarakta hazir hissetmiyorum dedi bende bu sevmemek oluyor kısaca dedi oda hayır ne alakası var seviyorum konuşmak istemesem ararmiydim dedigim gibi hazır hissetmiyorum dedi bende peki bb dedim oda görüşürüz dedi arkadaşlar inanin şu an napacagimi bilmiyorum yani şu an ona yazıp hani seni beklememi istiyosun napayim diyeyimmi yoksa direk silip unutmayami çalışayım şu an kendimi çok kötü hissediyorum
Arkadaşlar nolur ya bir bakın konuşacak kimsem yok?