Arkadaslar 6 aaa yeni giriyoruz yarin bayram Ben anneme biraz sevgilimden bahsetmistim o daha bahsetmedi sanirim iliskimiz guzel. Sizce yarin onun barramundi kutladigimda telde aileninkini de kutla demeli miyim nasil soylemeliyim?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin ve ailenin... de gitsin kendisi senden bahsederse selamini da soyler zaten
Aslinda cok dogru soyluyorsun bence de bunu soylemek mantikli
Hayır bence kutlama zaten ailesinin senden haberi yok bahsetmemiş normal onunkini kutlaman yeterli daha ilişkiniz yeni çünkü ilerleyen zamanlarda daha da ciddileşirse ailesinin senden haberi oursa kutlarsın
Sence de yeni oldugu icin degil mi Ben 23 o 31 yaşında hemen bashsetmemesi sanırım bundan hiç şüphem yok sevgisini hissetiriyor yeni yeni arkadaş cevremize giriyoruz beni yaninda göstermekten cekinmiyo ailemin bildiğini de biliyor ama evlilik konusu geçmiyor onunlayken aileme soylememi de istiyor sence ne zaman açılır
Bence o yaşı itibariyle senden daha tecrübeli olduğu için ilişkiye daha temkinli yaklaşıyor evlilik konusunu şu an açmamasının sebebi belki senin yaşından dolayı olabilir okuyorsan falan eğer ne zaman açılır dersen de bence biraz daha zamanı var gibi 2 senelik bir ilişki olduktan sonra daha rahat açılır
İnan hiç bi şüphem yok haber verir haber bekler en ufak soguklugumda sorar sen ben yok der aramizda falan. Kültürlü bi ailesi var benim ailem daha düz normal o bi kez evlenip ayrilmis bi arkadasimiz sordu daha önce onu ilgilndirmez bunu biz konuşuruz dedi evlilik olayında hiç açmadık bi daha. Bence benim fikrimin degisicegini dusunuyor ve bi kez evlendigi icin korkuyo daha cocugu yok sonucta baba olmak isticek cocuklari cok seviyor ama Ben de boyle olunca uzuluyourm:(
Aa bak temkinli yaklaşmak istiyor demek ki bir kez evlenip boşanmış ya o yüzden aceleci davranmak istemiyor daha çok senç tanımak istiyor bu güzel bir şey sende onu tanımaya çalış boşanmış neden boşanmış sebep ne bunu öğren belki ondan kaynaklı olumsuz bir şey var senin iyice gözlem yapman gerekiyor karşı taraf senden daha tecrübeli sana toy olarak bakıyor da olabilir bazı konularda
Evet o kadar haklısın ki kız kardesiyle birlikte kız benimkini maddi anlamda bi nevi dolandirmis bi yıl evli kalmış kız eve gelmiyoms nerdeyse ailesindeymiş hep çocuk istemiyormus. Kızı taniyan bi arkadaşım da anlattı benimkinin durumu iyi biz daha orta bi aileyiz kültür acisindan da öyle :( o daha tecrubeli bilgili benden Ben de duymak istiyorum hayallerim var hic konuyu acmasamda uzuluyorum tabi ailemin bildigini biliyo cekinmiyo da ama tabi o soylemedi daha sanirim ne zaman konusunu acar bilmiyorum da :( hep benimle gorusmek ister soguk yazinca bile sorgular ama bu konular yok:(
Senin eğitim durumun nedir okuyor musun çalışıyor musun
ben lise mezunuyum bi ofiste yoneticiyim
Peki seni eğitimin anlamında ne düşünüyor küçümseme tarzında bir şeyler diyor mu
Yok bana hic bisey demedi universite neden okumadin Onu oku sana katkisi
Olur dedi ilk zamanda bi daha konu acmadi Simdi ise kendi isini kurmalisin diyo arada gencsin falan diyo hic kucumsemedi Beni sadece gecen bi evli cift arkadasmla tanisti onlar sey dedi bana hani cocuk kulturlu ayak uydurabilicek misin tarzinda Ben de uzuldum
Bence haklılar imkanın varsa üni okuyup kendini geliştirmeye çalış aranızda ciddi yaş farkı var sen 20 lerindesin o 30 larda
Kutlama