Bu yüzden sevgilim olmuyor resmen ya 24 saat seninle mi konuşcam ben? Canım çeker yazarım yeri gelir 3 gün konuşmayız herkesin işi gücü var.
Bir de özledim seni konuşalım deyince madem öyle niye 2 gün önce yazmadın aramadın diyorlar. Çünkü o zaman değil şimdi özledim mıy mıy sesini.
garip valla ya, içimizdeki şu arzu olmasa hiç yaklaşmazdım kızlara ama işte hiç olmadığı kadar yakınım çok güzel geliyor, neyse işte bu da böyle bi anımdır
Bir de özledim seni konuşalım deyince madem öyle niye 2 gün önce yazmadın aramadın diyorlar. Çünkü o zaman değil şimdi özledim mıy mıy sesini.
garip valla ya, içimizdeki şu arzu olmasa hiç yaklaşmazdım kızlara ama işte hiç olmadığı kadar yakınım çok güzel geliyor, neyse işte bu da böyle bi anımdır
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belkıde hız yazan yoklayan yoktur senı :)
BEn gerkelı ınsana gereklı ılgıyı gostermelı dıye dusunuyorum her kız ıcın genelleme yapmak dogru degıl ama genelse bırbırını seven ınsanlar devamlı ıletıımde olmak ıstıyorlar
Bendede tam tersi ben konuşmak istiyorum kiz geç cevap veriyor
aga ne konuşuyosunuz ki?
insan sevdiği kişiyle tabii ki sürekli konuşmak ister 3 gün konuşmayız falan demişsin yok artık
sürekli konuşulmaz arada konuşulur bol bol sevişilir, ki onun da bir sınırı var her şey ayarıyla
her dakika konuşulmaz tamam ama arada da değil
Allahım iyi ki senin gibi biri yok etrafımda…
umarım mutlusundur çok güzelsin, ben de böyle biriyim ne yapayım yahu 24 saat konuşulur mu
Elbette konuşulur. Sevdiğin insanla ne kadar konuşsan dahi yetmez
yeter, herkesten sıkılırsın. Benim bu zamanki sevgililerimde belli bi noktaya kadar iyiydi ama sonra muhabbet illa ki azalıyor ve ne bileyim zor geliyor boş boş konuşmak. Sevişmek daha eğlenceli en azından ter atıyorsun boş boş dedikodu yok.
Kızları kullanmak oluyor bu. Evlendiğinde ne yapacaksın eve mi gitmeyeceksin. Bir de kız özlemiş olamaz mı ilişki senin adıma yürütülecekse sen bir bez bebekle sevgili ol bakalım.
yok be ne kullanması bence kızların düzgün ilişkiye girebilecek güvenilir birisini bulması çok zor o beni kullanmış oluyor ve ayrılmak da istemiyor konuşmamama rağmen, eğer ki seviyorsam başka kızlarla da beraber olmuyorum ama çok darlarsa ayrılıyorum napayım. Son cümleni anlamdaım kusura bakma
Yani her kız konuşmak yaşadıklarını paylaşmak ister. Seven konuşmak ister.
bilmiyorum ben o kadar sevip bağlanamıyorum, güzel bir kız görünce inanılmaz bir arzu oluşuyor içimde ve onun erkeği olmak beni sevmesi çok hoşuma gidiyor. Ama sonrası devam etmek istemiyorum. O kıza sahip olmak bana yetiyor.
O zaman özgüven problemlerin var biraz sanki hı…
psikolog değilim bilmiyorum, sen öyle misin? Ama dediğim gibi kadınları çok seviyorum onlara nazik davranmayı beraber olmayı sevmeyi. Ama bir yere kadar. Başka güzel bir kadın görünce ipler kopuyor hepsine sahip olmak istiyorum.
Hepimiz sana aitiz efendimissss…
işte böylee yapınca daha da tahrik oluyorum. Gel bakiyim efendinin haremine. Onun kadını olmak için can atıyorsun biliyorum ama çok konuşmayacaksın lütfen asdasfsaf
Ah ya kanka benim çenem düşüktür ilgi bağımlısıyım ben kskdkdkdk sana hayatta başarılar
erkeğin sus deyince susmasını öğrenirsin merak etme, ilginin de kralını hissedersin sevişirken
Derdin büyükmüş baya.
dert kıyaslaması mı yapıyoruz hayırdır?
Neden kızdın.
kızmadım sordum sadece, herkesin derdi kendine büyüktür sonuçta, kızların çenesinden yakınıyorm
Konuşma sende.
konuşmasan da hiç olmuyor, zaten sevişme isteği olmasa kızlarla hiç konuşmam. Bu kadar güzel varlıklardan vazgeçemiyorum pamuk gibisiniz.
Ayıp
ne alaka
Takılıyorum
fazla takılma bana, kurtulamazsın sonra ;))
Uzak durayım en iyisi.
evlisin sanırım, uzak dur lütfen kimsenin eşini elinden almak istemiyorum, bir de güzelsin üstüne üstlük hiç dayanamam
Niye sana mı kalmış alıp almamak.
eşinle mutluluklar dilerim, almiyorum
Teşekkür ederim.