2 yıllık evliyim 9 aylık kızımız var. Eşimle aynı iş yerindeydik o zamanlar bı sevgilim vardı polis ve farklı sehirlerdeydik. 9 aylık bı iliskiydi ve 3 kere yüz yüze görüştük arkadaş tavsiyesi ile tanıştık evlilik düşünüyoduk. Çok sıkmaya başladı diye tartıştık ve 1 hafta kadar hiç konuşmadık kesinlikle. Sonra bana özür çiçeği gönderdi bende Instagram da paylaştım o zamanlar arkadaşlar olarak takip ediyorduk şimdi ki eşimle birbirimizi. Çiçeğin fotoğrafini oda gördü hayatımda biri olduğunu biliyordu. Aramız bozuk diye duyunca bana mesaj atıp arayıp sormaya başladı hatta kendi de diyordu tekrar barışirsiniz diye ödüm kopuyordu o yüzden her şeyi hızlı hızlı halletmek için sana koştum 2 ay içinde biz eşimle yüzük taktik ve 3. gun askere gitti pandemi falan 7 ay askerlik yaptı gelince de 15. gun düğün oldu pandeminin patladığı dönemde evlendik. Hala aynı iş yerindeyiz. Skype grubu var eşimin dün ordan sohbet ediyorladi iş arkadaşları ile burcu diye bı kız vardı sonra onunla özelden iş ile mesailer ile ilgili konuşmaya devam etmişler okudum mesajları hiç bişe yok, eşime WhatsApp grubundaki leri kaydetme demiştim rehbere bı tek burcu yu kaydetmiş. Instagram dan ben çıkarmıştım eşim tekrar onu eklemiş. Sahurda eşim hızlı hızlı çocuğu uyuyalım sende uyu derdi bana hep sonra kendi mutfakta sigara içip bu kızla konuşuyormus meğer. Kız beni tanıyor çocuğumuz olduğunu biliyor eşime herkes abi der o kız demiyor. Nedense bunu görünce eşimi hiç kiskanmadigimi fark ettim için cız etti. İnsan eşini kiskanmaz mı? Çocuğunun babasını? İstediği kadar konuşsun hatta buluşsun bana yalan söylese bile yakalayınca kızmak gelmiyor içimden. Ama diğer sevgilimi deli gibi kiskanirdim inice cinine bakardım gece uyku girmezdi gözüme sürekli düşünüp dururdum sizce neden eşimi kıskanmıyorum? Normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Normalde güven olursa insan sevdiğini kıskanmaz ama bunlar resmen yürüyorlar geçenim o saatinde yazışmalar normal bi durum değil sanıırm içindeki sevgi yetersiz ondan kıskançlık olmuyor
04 Yorumla
Soran+1 yılEşim benim duygusal boslugumdan faydalandı ve iki ay içinde yüzük takıldı 7 ay sonra düğün oldu daha tanıyamadım bile doğru dürüst
Soran+1 yılGeçen sene fark ettim eşim dışarı çıkınca tüm gün nerde ne yapıyor aklıma gelmiyor hatta gelince diyor hiç aramadın diyor. İstediğini giyer asla kıskanmıyorum istediği ile görüşsun umursamıyorum ama önceki sevgilim kuzeni ile yan yana fotoğraf çektirdi diye günlerce ağladım niye senin yanında durdu diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
9Cevap
instagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiye yardm edyo sana da yardımcı olur.,
00 Yorumla
+1 yılDestan yazmışsın okumaya üşendim. İnsan eşini sevmediği için kıskanmaz
11 Yorumla
+1 yılNe tuhaf hayatlar var be
Şu sitede dah neler duyucaz acaba12 Yorumla
Soran+1 yılCokda abartma yani istersen ne hayatlar var diyeceğin bı olay değil kendine gel
- +1 yıl
Tamam abla dövme
+1 yılOna karşı bomboş Bi tablosun ölmüş içindeki o geçmiş olsun boşa dönüyorsun vur taşı bit ve kalk masadan
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir şey hissetmiyorum inan ki daha önce dile getirdim bosanalim böyle olmuyor ruhsuz evlilik bu dedim ben mutsuzum dedim kızım için seninle aynı evdeyim dedim akşama yatak döşek hastalandı kafaya takan bir yapısı var
- +1 yıl
Ee belli ki o da seni aldatıyor ne demeye ugraşıyorsunuz ki evet kız var ortada ama ikinize de eziyet
+1 yılAranızda duygu yok belliki. Aşk da yok. Saygı belki vardır ama duygu bitmiş. İlgi de yoktur kuvvetle muhtemel.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblacım evlenmek için evlenmişsin ortada duygu yok demekki insan sevdiğini arar sorar merak eder beraber bişiler yapmak ister paylaşmaz sende bunların hep tam tersi
00 YorumlaÖnceki polisle olan ilişkinin açık olmasından olabilir.
00 Yorumla
+1 yılhepsını okudum ve sn arkadasım neyse ya boş ver ıcımde kalsın sonra uzulme...
00 Yorumla
+1 yılNormal değil bu ama sevgin tükenmiş artık bi noktadan sonra ona karsı bişey hisedememişsin ayrıca onu severk evlenmemişsin o bi hevesle senle evkenmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ama ben bunu geçen sene fark edip boşanmak istediğimi söyledim eşim akşam acillik oldu nefes alamadı göğsü daraldı falan psikolojik dediler kaldıramıyor ne zaman konu açsam susturuyor
- +1 yıl
Seni hep tutmak istiyor ama bç başkasıyla da olmak istiyor yinede sen nilirsin haytını mahfetme
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü ona karşı artık bişi hissetmediğin için olabilir mi bende olduğu gibi?
00 Yorumla
1 yılBelkide yorulmuşsun artık, duyguların kalmamış
10 Yorumla
1 yılBence eşini cok da begenmiyorsun neresine bakacaklad ki ya diyorsun kiskanilmaya layik gormuyorsn
00 Yorumla
+1 yılDemek ki eşini sevmiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmek ve kıskanmak arasında bağ mi var sizce seven mi kıskanır sadece
- +1 yıl
Evet sevsen kıskanırsın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninde canin başka erkekler istiyor büyük ihtimal sence öyle mi dürüst ol?
00 Yorumla
+1 yılaldatırsın sen bu gidişle eşini
00 Yorumla
+1 yılCocuk da oldu gitmez der
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı