Geçenlerde kız bir konum paylaşmış dükkanına yakın. Altına da eskiyi ziyaret iyidir yazıp emoji koymuş. Sevgilim de BURAYA DA GEL yazmış Kız misafirperversen geleyim demiş. sevgilim de he he değilsem gelmezsin zaten yazmis kizde elbette gelmem demiş sevgilim cevap vermemiş. Anlamadim
Daha önce de kız bi konum paylaşmış benimki de senin okul nere demiş Kızda söyleyince senin okul benim evin orada fotoğrafı çektiğin yerden yukarı çık dükkan sağda demiş kızda akşam cvp vermiş hımm orada mi oturuyorsun hımm sonrada şurası senin eski çalıştığın yerdi değil mi demiş sevgilimde evet yazmış kız hımm demiş sevgilim de cvp vermemiş
Ya kız bi konum paylaşmış benimki de senin okul nere demiş kız söylemiş. Benimki de senin okul benim evin orada fotoğrafı çektiğin yerden yukarı çık dükkan sağda yazmış. Kız akşam cevap vermiş orada mi oturuyorsun hımm yazmış sonrada şurası senin eski çalıştığın yerdi değil mi demiş benimki de evet yazmis
Bir ay önce de kız bi konum paylaştı altına da eskiyi ziyaret iyidir yazıp emoji koymuş sevgilim de BURAYA DA GEL yazmış Kız misafirperversen geleyim demiş sevgilim de he he değilsem gelmezsin zaten yazmış kızda elbette gelmem demiş bnmki cevap vermemiş
Geçenlerde kız bir konum paylaşmış altına da eskiyi ziyaret iyidir yazıp emoji koymuş benimki de BURAYA DA GEL yazmış Kız misafirperversen geleyim demiş sevgilim de he he değilsem gelmezsin zaten yazmış kızda elbette gelmem demiş bnmki cevap vermemiş niye öyle sence
7 8 ay önce bir konuşma geçmiş aralarında. Kız bi konum paylaşmış benimki de senin okul nere demiş Kızda söyleyince senin okul benim evin orada fotoğrafı çektiğin yerden yukarı çık dükkan sağda demiş kız da akşamına cevap vermiş hımm orada mi oturuyorsun yazmis Sonrada şurası senin eski çalıştığın yerdi değil mi demiş sevgilim de evet yazmış.
Bir ay önce de kız yine bi konum paylaşıp eskiyi ziyaret iyidir yazıp emoji koymuş sevgilim de BURAYA DA GEL yazmış Kız misafirperversen geleyim demiş sevgilim de he he değilsem gelmezsin zaten yazmış kızda elbette gelmem demiş bnmki cevap vermemiş
Erkekler Ne Diyor
Büyük bir karaktersizlik bu.
Geçenlerde kız bir konum paylaşmış dükkanına yakın. Altına da eskiyi ziyaret iyidir yazıp emoji koymuş.
Sevgilim de BURAYA DA GEL yazmış Kız misafirperversen geleyim demiş. sevgilim de he he değilsem gelmezsin zaten yazmis kizde elbette gelmem demiş sevgilim cevap vermemiş.
Anlamadim
Aldatmak bu
Daha önce de kız bi konum paylaşmış benimki de senin okul nere demiş Kızda söyleyince senin okul benim evin orada fotoğrafı çektiğin yerden yukarı çık dükkan sağda demiş kızda akşam cvp vermiş hımm orada mi oturuyorsun hımm sonrada şurası senin eski çalıştığın yerdi değil mi demiş sevgilimde evet yazmış kız hımm demiş sevgilim de cvp vermemiş
Sende başka erkek çağır yanına
Ya kız bi konum paylaşmış benimki de senin okul nere demiş kız söylemiş. Benimki de senin okul benim evin orada fotoğrafı çektiğin yerden yukarı çık dükkan sağda yazmış. Kız akşam cevap vermiş orada mi oturuyorsun hımm yazmış sonrada şurası senin eski çalıştığın yerdi değil mi demiş benimki de evet yazmis
Bu konuşma 7 8 ay once
Bir ay önce de kız bi konum paylaştı altına da eskiyi ziyaret iyidir yazıp emoji koymuş sevgilim de BURAYA DA GEL yazmış Kız misafirperversen geleyim demiş sevgilim de he he değilsem gelmezsin zaten yazmış kızda elbette gelmem demiş bnmki cevap vermemiş
Ne demek bu sizce
Geçmiş olsun, terketme vaktin gelmiş
Knka s1kmismidir sence?
Yok
O zaman icin rahat olsun
Geçenlerde kız bir konum paylaşmış altına da eskiyi ziyaret iyidir yazıp emoji koymuş benimki de BURAYA DA GEL yazmış Kız misafirperversen geleyim demiş sevgilim de he he değilsem gelmezsin zaten yazmış kızda elbette gelmem demiş bnmki cevap vermemiş niye öyle sence
Ben anlam veremedim
Knka yatmak istemiş işte anla off
Gerçekten mi peki neden değilsem gelmezsin zaten yazmis
Bide kız öyle yatacağı biri degil
Klasik erkekler
7 8 ay önce bir konuşma geçmiş aralarında.
Kız bi konum paylaşmış benimki de senin okul nere demiş Kızda söyleyince senin okul benim evin orada fotoğrafı çektiğin yerden yukarı çık dükkan sağda demiş kız da akşamına cevap vermiş hımm orada mi oturuyorsun yazmis Sonrada şurası senin eski çalıştığın yerdi değil mi demiş sevgilim de evet yazmış.
Bir ay önce de kız yine bi konum paylaşıp eskiyi ziyaret iyidir yazıp emoji koymuş sevgilim de BURAYA DA GEL yazmış Kız misafirperversen geleyim demiş sevgilim de he he değilsem gelmezsin zaten yazmış kızda elbette gelmem demiş bnmki cevap vermemiş
Ne demek sizce
Boynuz
Ayrıl o zaman canim
yaaaaa
Acıma defet
Ooo boynuz