Sanal ve real hayatımda sıkışıp kaldım…?

Merhabalar 26 yaşında bir bayanım, 3 Senelik bir iliskim var ama son 1 senedir sosyal medyada bir yayın uygulamasında sohbete muhabbete giriyorum sevgilimden gizli. orada bir çocuktan hoşlanmaya başladım ama ilk başlarda kendisinin bir iliskisi olduğunu ve asla olmayacağını söyledi ve kabullendim daha sonra kendisiyle dostane bir şekilde arkadaşlığımız devam etti. Kendisi bir akşam beni aradı ve sevgilisinin kendisini terkettiğini söyledi ve bende arkadaş olarak ona teselli vermeye akıl vermeye devam ettim. Kendi kabuğuna çekildi ve kendisiyle 3 ay ara ara konuşup hayatına devam etmesi gerektiğini vs anlattım. Kendisi tekrar sosyal medya ortamına geri döndü ve bana bir kızdan hoşlanmaya başladığını söyledi. Bende konuşun tanısın dedim. Kızla olmadı ve konuşmayı kesti bir süre sonra ve bendeki duygular tekrar gün yüzüne çıktı kendisiyle su an konuşuyoruz ama geleceğe dair bir planımız yok kendisi sevgilim olduğunu biliyor 1 sene boyunca ayrılıp barıştgmi biliyor takar şimdi ayrı değiliz ona ayrıldık dedim ama onun da bana karşı duygusal bisey hissetmediğini hissediyorum gelince bulusuruz biseyler paylaşırz diyor. Ama bunu yapıp yapmama konusunda emin değilim. Ona karşı cinsel duygularım beğenmem on plan da ama sevgilimi de çok seviyorum. Su son 1 aydır devamlı onu düşünürken buluyorum kendimi. Telefonda konuşuyrz hemen hemen herseyi paylaşıyoruz ama sanal zaten kendisinde Türkiye de yaşamıyor. Kafam allak bullak. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Yardım lütfen.
Sanal ve real hayatımda sıkışıp kaldım…?