Gerçekten bütün askeri personeller aynı mı?

Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne Sevgilim hayatıma girmeden önce hiç asker tanıdığım yoktu mesleği asker olan yani arkadaşlarımdan cevremden çok duyardım asla güven olmaz askerlere falan diye ama sevgilim hepsini yanıltmıştı bana karşı o kadar iyi ki gerçekten anlatamam ama son zamanlarda beni cok yanıltmaya başladı tinderdan tanıştık 2 buçuk yıldır devam eden bir ilişkimiz var beni çok önemsiyor çok değer veriyor ama yetmiyor geçen telefonu karıştırırken birine yazdığı bir mesajı gördüm benim hakkımda onunla burada takılıyoruz tayin dönemi gelene kadar diye çok gururuma dokundu madem takılmalı neden her şeyime karışıyorsun maaş kartını bile bana veriyor her zaman insanlar karılarına bile vermiyor çalışmama izin vermiyor bütün ihtiyaçlarımı o karşılıyor hediyeler alıyor kaç bin defa söyledim çalışayım kendimi kötü hissediyorum böyle diye ama yok anlamıyorum takılmalıksam madem benimle gönül eğlendiriyorsun yapma bunları o zaman abicim amaç ne çok saçma geliyor bunu ona nasıl söylicem ayrılıcam yarın ondan hâlâ unutamıyorum yazdığı şeyi ben onun için o kadar çabalarken böyle demesi yenilir yutulur değil
Gerçekten bütün askeri personeller aynı mı?