Kayınvalideme İlk kez hayır dedim?

Bazı tatsız sorunlar yaşadık ve bunu hiç kayınvalideme iletmedim üzüldüğümü ve kırıldığımıı kayınalidem nasıl çay demlemem gerektiğine nasıl giyinmem gerektiğine yanı kıyafet rengime bile yorum yapan ağzına geleni düşünmeden söyleyen birisi bende sınırlarımı çizdim ve evine 2 aydır felan toplasan 3 kere gitmişimdir. Sorum şu kayınvalideme temizliğine dahi yardım istedi gittim ben nişanlıyım üstelık gocunmadım gittim. Bayram için baklava açıcak mıs yarın gündüzden gel dedi telefonda bende dışarıda işim var gelemem kuzenımle buluşucam bayram alışverişi için dedim Ne yani ben şimdi Adem babanlamı baklava açıcam ozaman anneni çağrıyım diyor annem gelirmi bilmiyorum dedim. Sonra neyse ozaman adem baban şekil verir ben açarım dedi iyi ozaman anne görüşürüz dedim. Sınırlarımı çizmek istediğim için böyle davrandım hiç saygısızlık yapmadım süreklı benı yönetmek istiyor o istediğindegelip gideyim işini göreyim istiyor ama bu şekilde ol az birde ben kücük geliniyim büyük gelinine altınları serdi serpiştirdi ben bir yüzükle duruyorum diğerine herşeyi yapıyor ama her yardıma ihtiyaç duyduğunda benı arıyor müsaitmisin bile demiyor direk yarın gündüzden gelde yapalım diyor konuşma uslubu yok bir şeye tamam diyince hep onu görev halıne getiriyorlar şimdi gelemem deyince direk laf soktu adem babanlamo yapayım yanı ben diyor bana. Hayır dedim çünkü sınır çizmek istiyorum hep tamam anne dedim olur anne dedim aorun olmasın saygısızlık yapmıyım huyuna gidiyim diye ben mutsuz oldum hep yanında oldum benim kıymetimi bilmiyor çok yanlışları oldu bana karşı sizce doğrumu düşündüm davranıyorum yardımcı olun lütfen
Kayınvalideme İlk kez hayır dedim?