2018de tanisdim 1ay flort ettim gercek yuzunu gordum biraktim konusmayi 73737 hesap acip bir sekilde duygu somurusuyle 2 yil konusmaya devam ettik. hep dedim. sevmiyorum seni diye. Instada tanisdom. Umut vermedim. Arkadas olarak sevdim. Fotomu istedi atmadim. nereli oldugumu sordu söylemedim. Bunlara ragmen nasil 4 yildir takintili olabilir? 2020 de konusmayi kestim. Fakat profilinr surekmi sözler yaziyo yok ruhu kirlenen insanin vicdani ayar tutmaz yok yanindan gectim. tanimadi yahu bu nasil bi kafa vazgec artik beni bi sal kötü enerjisi beni cok yoruyo ya.
Yazmaz dedim artik gecen sene yine bi fake hesapla yazdi. Gercekten nefret ediyorum ondan ya hicbizaman sevmedim sevmicemde bana yaptikalrini asla unutmam. Kendisi yazilimci oldugu icin ip adresimi falan buluyodu. Ona bi foto attim ama yuzum gorunmuyo sadrce saclarim falan ve hepsini kydetmis silmiyo ruh hastasi. Pek umrumda degil silmemesi zaten yuzum gorunmuyo sadece sacim filan ve maske var ama brni bir salsin ya dile kolay 4 yil şaka gibi.. 21di tanisdigimda Şu an ben 21im. Ben okuldan 10 dk gec gelsem 727273 kez ariyodu halbuki hicbiseyim degil sevmiyorum seni dememe ragmen. Engelle gec de olmuyodu 727373 hesap aciyodu psikolojik baski vardi
ve en kotusu hala bana takintili ya napcam
Yazmaz dedim artik gecen sene yine bi fake hesapla yazdi. Gercekten nefret ediyorum ondan ya hicbizaman sevmedim sevmicemde bana yaptikalrini asla unutmam. Kendisi yazilimci oldugu icin ip adresimi falan buluyodu. Ona bi foto attim ama yuzum gorunmuyo sadrce saclarim falan ve hepsini kydetmis silmiyo ruh hastasi. Pek umrumda degil silmemesi zaten yuzum gorunmuyo sadece sacim filan ve maske var ama brni bir salsin ya dile kolay 4 yil şaka gibi.. 21di tanisdigimda Şu an ben 21im. Ben okuldan 10 dk gec gelsem 727273 kez ariyodu halbuki hicbiseyim degil sevmiyorum seni dememe ragmen. Engelle gec de olmuyodu 727373 hesap aciyodu psikolojik baski vardi
ve en kotusu hala bana takintili ya napcam
Güncellemeler
+1 yıl
Yardim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat