Aşk İlişkileri Bayramda erkek arkadaşımın ailesi ile tanışacağım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sizce giderken bir sey götürmeli miyim, tatlı götürsem mi diye düşündüm ama annesi zaten gel sana baklava yaptım dedi sizce bir sey götürmeli miyim Güncellemeler+1 yıl Ayy çok güzel geçti hepinize teşekkür ederimm Bayramda erkek arkadaşımın ailesi ile tanışacağım? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Ciddi ciddi eli boş gitmeyi düşünmüyorsub değil mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl düşünmediğim için buraya sordum ya zaten Yorumla
mundodelafresa Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kendi elinle yaptığın kurabiye olur mesela. İki üç çeşit yap güzel bir kutuya koy götür, bayram tatlısı yanında senden de tatlı bir şeyler olsun. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl ayy evet bunu yapmaya karar verdim cok teşekkrler Yorumla mundodelafresa +1 yıl Rica ederim iyi bayramlar şimdiden🙂 Yorumla Soran +1 yıl tesekkürler size deeee Yorumla
Askokusko1isi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Götür bence nezaketen de olsa. Mesela tatlı götğrmek zorunda değilsin. 2li kahve fincanj alıp gidebilirsin. 1 0 Yorumla
çileklimufin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İçecek alabilirsiniz giderken ya da böyle ev hediyesi tarzı bir şey olabilir 1 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ufak bir hedıye götürülmeli ama cidden ne götürülür hiçbir fikrim yok 😀çiçek mi alsan acaba 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ay bilemedim Yorumla enthusiasticpq +1 yıl Aşağıda birisi fincan demiş mantıklı aslında böyle madame coco tarzı bir yerden hedıyelık bak bence Yorumla Soran +1 yıl tamamdır tteşekkür ederimm Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Annesine en azından çiçek götür bence. 1 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bir çikolata ve çiçek al götür en azından.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ciddi ciddi eli boş gitmeyi düşünmüyorsub değil mi
düşünmediğim için buraya sordum ya zaten
Kendi elinle yaptığın kurabiye olur mesela. İki üç çeşit yap güzel bir kutuya koy götür, bayram tatlısı yanında senden de tatlı bir şeyler olsun.
ayy evet bunu yapmaya karar verdim cok teşekkrler
Rica ederim iyi bayramlar şimdiden🙂
tesekkürler size deeee
Götür bence nezaketen de olsa. Mesela tatlı götğrmek zorunda değilsin. 2li kahve fincanj alıp gidebilirsin.
İçecek alabilirsiniz giderken ya da böyle ev hediyesi tarzı bir şey olabilir
Ufak bir hedıye götürülmeli ama cidden ne götürülür hiçbir fikrim yok 😀çiçek mi alsan acaba
ay bilemedim
Aşağıda birisi fincan demiş mantıklı aslında böyle madame coco tarzı bir yerden hedıyelık bak bence
tamamdır tteşekkür ederimm
Çikolata götür adettir boş gitme
Götürülür kahve fincanı iyi sanki ha
Annesine en azından çiçek götür bence.
Bir çikolata ve çiçek al götür en azından..
Valla erkek olsan bi cicek gotur derdim
Kek kurabiye götür
Eli boş gidilmez