Kimse sevgilimi yanıma yakıştırmıyor, neden?

Çok iyi kalpli merhametli beni mutlu etmek için çırpınan bana bakarken gözleri parlayan biriyle birlikteyim. İlk başta hoşlanmamıştım çünkü tipim değildi. Boyu uzun erkeklerden hoşlanırım ama onunla aynı boydayız. Ama ben bunları boşverdim. Ama onun fotoğrafını arkadaşlarıma göstermek istemiyorum. Israr ettikleri için 2 arkadaşıma gösterdim. Yüzleri düştü. Bir tanesi çok kötü şeyler söyledi. Sen kendini buna mı layık görüyorsun güzel olduğunu biliyorsun değil mi? vb. Sanki özgüvenle ilgisi varmış gibi. Onu tanımıyorlar ne kadar iyi biri olduğunu bilmiyorlar. Her şey yakışmak mı dış görünüm mü? Onun hakkında böyle şeyler söylediklerinde çok üzülüyorum. Kimseye anlatmak istemiyorum. Sonuçta bir gün hepimiz yaşlanacağız ve görünüşler gidecek sadece karakter kalacak. Beni mutlu etmesi değil mi önemli olan. Sevmesi değil mi? Benim fotoğrafımı ablasına gösterdi bu kız sana bakmaz yalan söyleme demiş. Bu da beni çok rahatsız etti. Neye bakmam. Neye bakmalıyım. Kusursuz bir yüze mi? Karakterlerinin bir şekli olsa yanyana dursalar bu çocuk bu kıza nasıl bakmış derlerdi. Ama ilerde annemin öğrendiğini düşündüğümde onun da benzer bir tepki vereceğini biliyorum. Peki neden? Ben yanlış bir şey mi yapıyorum.
Kimse sevgilimi yanıma yakıştırmıyor, neden?