Parayla ilgili konu açılıyor ve sen, benim param yok suanlık diyorsun erkekte sana para verme teklifinde bulunuyor ve sonra önce bir kem küm sonra tamam diyorsun ve para yağmuruna tutuluyorsun, bu kadar kdnnd tabi konunun açılışına göre değişir, durumlar.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
En İyi Cevaplar
Hayatımda olan kişi güvenimi kazanmış ise, a dan z ye herşeyi dürüstçe paylaşıyor ise, ben o istemeden veriyorum, elbise mi alacak, eğitim masrafı mı, kredi kartı borcu mu, cüzdanın da harçlığı mı yok, hayatımda olan insanın hep destekçisi oldum, ayrıldım, ama her şey helal hoş olsun,
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kızın erkek arkadaşından para alması çok küçük düşürücü bir hareket bence. Ben onun işçisi miyim de ondan para alacakmışım diye düşünürdüm. Asla kendini bu duruma düşürme.
01 Yorumla
Soran+1 yılSözlüm olacak ilerdede kocam hani ciddi ilişki diye istiyorum daha öncede sevgilim flörtüm oldu ama istemedim gerek duymadım ama kocam olacak
- Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılArada o samimiyet oluyor paraya ihtiyacım var diyebiliyorsun kasma kendini eğer seni tanıyorsa zaten yanlış anlamaz yani. Ama eğer baban hayattaysa baban önceliğin olsun
010 Yorumla
Soran+1 yılBabam önceliğimde babamin işleri sıkıştı bayram ya işçilerin maaşını yetiştirmeye çalışıyor ve zaten ciddi ilişki onunda vermesini istiyorum artık
- +1 yıl
Ozaman soyle ona da çekinme hiç paraya ihtiyacım var kuzum de bitti gitti
Evleneceğim adamsa versin yani
Soran+1 yılDemi versin yani ben uzakta bekliyorum onu hep anlayışlı davraniyorum
- +1 yıl
Şunu anlamıyorum sana sorması lazım paraya birseye ihtiyacın var mi diye ben hep böyle gördüm çünkü demiyor mu
Soran+1 yılBabamın maddi durumu iyi diye umursamıyor bence
- +1 yıl
Benimde iyi ama soruyordu sen söyle söylemiyorsa millet neler aldırıyor
Soran+1 yılNasıl soylicem peki çok utanıyorum ya
- +1 yıl
Utanma soyle bende oyleydim sonra alistim erkek erkekligini hissediyor hemde
Soran+1 yılHarbi mi yani öyle mi hissediyordur gerçekten
- +1 yıl
Tabiki erkekliğini hisseder ne var onda utanma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seven insan para talep etmez bence
01 Yorumla
Soran+1 yılHarçlık ya adam kocam olacak adamı kullanmaya çalışmıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılBu olayi anlamiyom ya babamdan bile cekinirim para istemeye. Utanmadan elin adamindanmi isticem bide. Nkdr samimi olursak olalim evli degiliz bisey degiliz ne munasebet sevgilim bana para veririp bakcak. Saligim yerinde gider calisir parami kazanirim kazandigim paraya gorede ihtiyaclarimi karsilarim. Ha cok lazim olduysada sevgiliden once birsuru baska insan var para isticek. Boyle kizlari gorunce ben utaniyom vallah
23 Yorumla
Soran+1 yılBabamin işleri sıkıştı ve sevgilim değil sözlüm olacak ciddi ilişki olmasa bende istemem açıkçası daha önce de ilişkilerim oldu ama istemedim çünkü ciddi değildi ve çalışma konusuna gelirsek bir yıldır iş arıyorum ama yaşadığım şehir küçük şehir ve tecrübem olmadığı için iş bulamıyorum yine de arıyorum tabi ki ve parasal olarak sıkıştım ve kocam olacak sonuçta ama seninde deidgin gibi ben daha babamdan bile para isteyemem anneme söylerim o ister şimdi nasıl dicem bilmiyorum
- +1 yıl
Sozlude olsa nisanlida olsa sahsen ben istemem utanirim. Ama istiyen birsuru kiz var herkese saygim sonsuz
Soran+1 yılİşte sorun orada bende isteyemiyorum 😂
İhtiyacınız varsa sevgilinizden ya da yakın arkadaşınızdan istemeniz doğal ama tercihen çok acil bir ihtiyacım olmadığı sürece kimseden istemem, acilse de önce aile bireylerimden isterim, onlarda da yoksa son çare en yakınımdakinden sevgilimden ya da yakın arkadaşımdan isterdim. (Olsaydı tabii) neyse sözün özü istenebilir ama sürekli değil ve sadece gerçekten ihtiyacınız varsa ve aynı şekilde beyler de ihtiyaç duyduklarında kız arkadaşlarından isteyebilirler. Ben böyle düşünüyorum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimseden istemedim ben, istemem de. Erkekleri yürüyen ATM olarak görenlere sormak lazım.
00 Yorumla ince düşünceli adam ihtiyaçlarını analiz eder kendisinden birşeyler duymasına gerek koymadan gerekeni yapar. Hususi bir ihtiyaçsada değer çaktırmadan gururunu incitmeyecek şekilde bir şekilde verir
12 Yorumla
Soran+1 yılUzakta çok nadir görüyoruz birbirimizi
türk erkeği kadar enayisi çok azdır e ülkede cinsel baskı olduğu için kız da bulamıyor bu avereller bulduğu kezban bir kız da bana şunu bunu al diyor kaybetmemek için alıyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılTürk değil 😂😂😂
+1 yılZamanında para için çok kullanıldım, ilk olarak bir kızı tanımaya başladığımda bi yemek yersek alman usulü yapmak istiyorum aradan seneler geçerse belki bu huyumdan vazgeçebilirim. Çalışan emekçi kadınları sevin arkadaşlar, para yemek isteyen kızlar genelevdede var :)
02 Yorumla
Soran+1 yılCano benimde sevgilim flörtüm oldu hiçbirinden para felan almadım ama adamla sözlencem kocam olacak yani
- +1 yıl
o ayrı bir şey
+1 yılGerçekten lazımsa istem..
De sana bişi sormak istiyorum..
Bu ay biraz paraya sıkıştım de.. Bana para konusundan biraz destek olurmusun de..02 Yorumla
Soran+1 yılYa mesele bunu demek zaten çok utanıyorum
- +1 yıl
Ne yapm ben mi diyim 😂🤦🏿♂️
Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı. hiç almadım ama ihtiyacım olur diye zaten sürekli sorardı sormasaydı ve istemem gerekseydi ya böyle böyle der anlatırdım ve hiç sıkıntı etmezdi
12 Yorumla
Soran+1 yılBu babamın durumunun iyi olduğunu biliyo biraz bu yüzden sorma ihtiyacı duymuyo
+1 yılErkek arkadasinin senin neye ihtiyacin olduğunu bilmesi gerekmezmi
04 Yorumla
Soran+1 yılGerekir ama babamın maddi durumu yerinde belki bundan dolayı önemsemiyor
- +1 yıl
Saçma bence
Soran+1 yılNapim yani nasıl belli edeyim utaniyorum
- +1 yıl
Neye ihtiyacın varki
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKredi kartı havale atm kartı eft fast ile para alıyolardır Bir kadın isterse herseyi yapar
03 Yorumla
Soran+1 yılYa sorun istemek çok utanıyorum
- +1 yıl
Niye ilişkin çok mu yeni?
Bence ne için borç istedigini direkt söyle
Soran+1 yılHayır yeni değil ama ben babamdan bile isteyemem ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden para lazim oluyorsa soyleyebilir ama süreklilik olmamali. sureklilik olursa o metres olayina girer
04 Yorumla
Soran+1 yılAnam ne metresi adam kocam olacak metres evli erkeklerin parayla sevgili tutmasi demek
Cevap sahibi+1 yılSurekli surekli sana para vermesi itici
Soran+1 yılSürekli değil ayda 200 Euro yeterli
Cevap sahibi+1 yılArkadasina sor
+1 yılEvet aliyorlar kendini kullnadirarak opturup yalatip tav etmeye calisiyorlar karsisindakini
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye nişanlısindan harçlık alan çok etrafımda
- +1 yıl
O olur tabi sonu evllik ona bisey demem masumane
Soran+1 yılYa detaya yazdım ya kullanmak için değil sözlüm olacak
- +1 yıl
Tamaam insallah devami gelir mutluluklar dilierim
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyacı varsa ister ve alır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHala bu durumda olan var mi. Gerci turkiyede vardir olabilir tabi bu durumlar sonrasi, o da dogru…
00 Yorumla
+1 yılBende bilmiyorum nasıl yapılıyorsa öğrenmek isterim sjdjdj
11 Yorumla
Soran+1 yılGel öğrenelim 😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bak bak bir de 200 Euro istiyor 😂😂😂
15 Yorumla
Soran+1 yılYa o benim için büyük ama onun için elinin kiri öyle soylim 😂😂
Soran+1 yılAilem var ama babam sıkıştı bu aralar bayram ya işçilerin maaşını yetiştirmeye çalışıyor bide yakıt fiyatlarından dolayı çok sıkıştı babam. Ama o da benim kocam olacak yani o da benim ailem olacak sonuçta hani flört değiliz sonuçta
Soran+1 yılBabamın işi arabayla ve gelen maaş eskiden hayli hayli yeterdi ama şimdi yakıtlar pahalı olunca araba öpücükle çalışmıyor ve askeri ücrete her maasa zam geldi ama babamın maaşına zam gelmedi ve babam para veriyor zaten ama şimdi daha çok paraya ihtiyacım var zaten hani git çalış diyeceksin 1 yıldır iş arıyorum ama tecrübesizim diye iş vermiyorlar yine de arıyorum tabi ki ve yaşadığım şehir bütün şehir değil bu yüzden iş imkanı biraz zor ve evet kocam olacak sonuçta adamı ben bıraksam o beni bırakmıyor
Arkadaşlar benim acil paraya ihtiyacım var maddi durumu iyi olan bana destek ola bilir mi boşandım oğlumla yaşıyorum maddi sorun yaşıyorum
00 Yorumla
+1 yılAzıcık bişeler yaparak bende veriyordum hediyeler telefonlar falan alıyordum
02 Yorumla- +1 yıl
Been
Soran+1 yılErkek aramıyorum zaten adamla sözlenecegim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik aşamasındayız ona rağmen hiç bir şey isteyemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBende isteyemiyorum sozlencez utaniyorum
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Ben alamazdım.
01 Yorumla
Soran+1 yılAlamıyorum zaten utanıyorum
+1 yılona göre adam seçicen
05 Yorumla
Soran+1 yılBence istesem verir ama çok utanıyorum
- +1 yıl
iste isteyecek ardam arıyosanda söyle bana buluruz :D
Soran+1 yılAdam aramıyorum zaten sözlenecegiz
- +1 yıl
ne akdar isticenki
Soran+1 yıl200 Euro
+1 yılErkek vermesi lazım söyle sende
012 Yorumla- +1 yıl
Senin ciddiyse ilişkin bunda bir şey yok iste derim ama o düşünmesi gerekir
Soran+1 yılBabamın durumu çok şükür iyi belki bu yüzden hiç sorma ihtiyacı duymuyordu
- +1 yıl
Şimdi nasıl babanın durumu
Soran+1 yılŞimdi de iyi de bayram geldi işçilerin maaşını felan verecek eskiden sıkışmazdi ama yakıt fiyatları çok pahalandi bu yüzden gelen paranın çoğu yakıta gitmeye başladı
- +1 yıl
Doğru bende aylık yakıta 8000-9000₺ arası para veririm bende ticaretle uğraşıyorum ama benim işlerim iyi
Soran+1 yılUmarım benimki de verir o kadar fazla olmasına gerek yok harçlık sadece
- +1 yıl
Erkek teklif etmeli vermeli zaten
Soran+1 yılEvet o sormalı ama babamın durumu iyi olduğu için umursamıyor herhalde
- +1 yıl
Abi ne alaka sana sorma zorunluluğu mu var iki yetişkin bireysiniz babanın da durumu varmış zaten ne diye sana para versin saçma sapan sorular
- +1 yıl
İşleri şu an iyi değil ama yav ben olsam parasız asla bırakmam benim param onun parasıdır
Soran+1 yıl@shhshshzhshsnsnns bana sorma zorunluluğu yok ama düşünmesi hoşuma giderdi ve kocam olacak flörtüm değil
- +1 yıl
Tamam kocan olunca düşünsün ama şu an kocan değil sana para vermek zorunda da değil senin de istemen aşırı saçma olur ona gelene kadar ailenden isteyebilirsin veya 200€ diyosun her ay versin diye part time çalış bir yerde çıkar paranı
+1 yılİnsanlık hali böyle şeyler abartılıyor
00 YorumlaHepsi paragoz soyguncu ucuz onlarin
00 Yorumla
+1 yılHayatım bir beşlik çak yapıştır felan olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Biraz gtö yalayacaksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi ilişki olmadan bile alanlar varr
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet var ama ben ciddi ilişki olmadan doğru bulmuyorum çünkü ilişkinin ne olacağı bellisiz bende hakkı kalsın istemem
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde ben kullanmak için verdim hep
08 Yorumla
Soran+1 yılKullanma durumu yok sözlüm olacak kendisi
- +1 yıl
Direk işte ne var bunda
Soran+1 yılUtanıyorum
- +1 yıl
Ne var utanacagin bişey değil sonuçta tanımadığın biri değil yani oda sevinir yani
Soran+1 yılSevinir mi gerçekten
- +1 yıl
E yani elden değ benden istiyor beni seviyor bana güveniyor der
Soran+1 yılElden derken babamdan istiyordum ama hem sıkıştı hemde her şey çok pahalandi ve zaten kocam olacak
- +1 yıl
Doğal bişey ondan bişey istemek beklemek direk istemese de bişey beğendiğini şöyle o zaman ben alım derb
Gizli Üye(25-29)+1 yılLimitsiz kart versin daha aşağısı olmaz
00 Yorumla
+1 yılHavale eft yoluyla?
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin 😂
- +1 yıl
Yesss
+1 yılKızlar Bir Adım Öne hiç olmadığı için bilmiyorum🥲
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. Ben almazdım ya
05 Yorumla
Soran+1 yıl@UğurKoç_ ya adam kocam olacak ben de almadım bu vakte kadar yabancı mi sanki
bir öpücük halleder :)
02 Yorumla
Soran+1 yılUzakta ya yüz yüze olsak belki daha kolay olurdu
+1 yılBen istemem
01 Yorumla
Soran+1 yılBende istemiyordum ama kocam olacak sonuçta
+1 yılHarçlık gibi ya da bi ihtiyacı
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet harclığa ihtiyacım var zaten o 200 Euro gönderse bana bir ay rahat yetiyo
- +1 yıl
Ee iliikiniz o boyutta degıl mi
Soran+1 yılYa o boyutta ama para istemek çok farklı ne bilim utanıyorum ya
- +1 yıl
İhtiyacını belirt
Soran+1 yılBilmiyorum deneyeceğim
- +1 yıl
Mesela ayakkabı çanta ya da özelini biliyorsa ona göre
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Özeliniz var nı samimiyet
Soran+1 yılCinsellikten bahsediyorsan yok zaten uzakta ve ben yanaşmadigim için engellerim diye korktuğu için o da açmaz konusunu
- +1 yıl
Pekı gercekten oyle mi
Soran+1 yılEvet yaşasak yaşıyoruz derim sonuçta gizlideyim ve iki yetişkin insanız yaşamama sebebim ciddi ilişki olduğu için ve ailesi önem veriyor böyle şeylere ve bende istemiyorum zaten evlencez ne gerek var
- +1 yıl
Öyle mi dersin
Soran+1 yılAy öyle yemin ederim cinsellik yok
- +1 yıl
Peki canım oyle diyosan
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizlar genelde bana verir
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır isteyeceksen iste niye kasiyonki
Soran+1 yılUtanıyorum 🤦
Cevap sahibi+1 yılNeyin den utanıyonki ya başka birinden bul ya da de kimseden isteyemiyorum seni yakın gördüm de
+1 yıldogru degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara alan kız karşılığını veriyor merak etme 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılAy anam sözlüm olacak adam zaten istesemde istemesemde karşılığı alacak cinsellikten bahsediyorsan eğer çünkü kocam olacak yani
+1 yıldirek istiyorlar :D
014 Yorumla
Soran+1 yılHiç yapamam öyle yerin dibine girerim herhalde
- +1 yıl
utanma be knka sende :D
Soran+1 yılYa direk istenmez ne diyecegimi bilmiyorum zaten 200 Euro gönderse bana bir ay yeter
- +1 yıl
söyle işte direk :D millet neler neler yapıyor utanmıyor da sen mi utanacan
Soran+1 yılYa ne bilim ben babamdan bile isteyemem ki anneme söylerim o ister
- +1 yıl
biraz girişken ol çekinme :D
Soran+1 yılErkekler çok fenasiniz erkekler kız olsaydı yemin ederim siz daha paragözsunuz soyup soğana çevirirdiniz 😂
- +1 yıl
ne ya :D biz sizden istediğimizi söylüyoruz alıyoruz da sizde isteyin :D
Soran+1 yılEvet ya ben mesela bu vakte kadar kimseden para istemedim ama mesela tanıştığım erkekler cinsellik isterken hiç utanmıyorlardi hatta daha tanıştığımızin ikinci günü bile lafı cinsellige getiren ap tallar vardı
- +1 yıl
:D bak sende şahit olmuşsun biz utanmıyoruz isterken sende utanma işte :D
Soran+1 yılUtanmazlar sizi 😂
- +1 yıl
sende utanma :D cinsellik istemek kötü bir şey mi sanki dfdfgdf
Soran+1 yılHer şeyin bir yeri zamanı vardır ben buna inanan biriyim bu yaşıma kadar tabiki sevgilim flörtüm oldu ama para istememe sebebim hiçbirinin ciddiye binmemesi
- +1 yıl
cinsellik 1 2 saat yapıp bitiyor tabi :D parayı geri isterse diye kafanda dolaşıyor birde haklısın da umursama ya her şey 2 dk da bitecek gibi düşün :D
+1 yılhiç almadım
10 Yorumla
+1 yılAlmıyor
00 Yorumla
+1 yılİncekeyelim mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞebeklik yaparak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltatlım param yok de
021 Yorumla- +1 yıl
Erkek arkadasi bundan para istemiyor. Kiz soruyoki: “kizlar nasil erkek arkadaslarindan para alir?” Soru bu.
Soran+1 yılYa öyle de şey gibi 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Honeycumbbbb ne fark eder
- +1 yıl
@evliseever616161 fark edio soruyu yanlis anlamisin cunki 😅
Cevap sahibi+1 yılcanım de
Cevap sahibi+1 yılaynı şey ortada para yok
- +1 yıl
@evliseever616161 ya sabir ya selamet senin zaten trabzonlu oldugunu gordugum an tartismamaya girmemem gerektigini anlamistim ama tutamadim kendimi
Cevap sahibi+1 yıl@Honeycumbbbb trabzonla ne alakası var bunun
- +1 yıl
@evliseever616161 hepiniz aynisniz bak simdi asla suslicaksin aksama kadar laf yaristircaksin benimle burdan okdr elinimki
Soran+1 yıl@Benramo ortalığı karıştırma😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Diyince*
Cevap sahibi+1 yıl@Honeycumbbbb oşt oşt oşt
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri