Uygulamadan toplasan 5 cümle kurmamışızdır ama restoran ismi verip pazar günü burada buluşalım diyor.
daha ismi nedir cismi nedir hobisi nedir yaşadığı yer nedir vs. Hiç bir şey bilmiyorum.
Erkeklerin bu emrivaki tavırlarına kızlar genelde evet der ve deme sebebi de “hayır dersem çok kezban kaçar” dır ve MECBUREN evet derler. Aslında sorarsan tanımak istiyoruz.
Ama ben bu sefer önceden yaptığım hataları yapmayıp bu emrivakiye karşı gelecem ilgisi de biterse bitsin benden daha mı önemli.
sorum şu: bir insan tanımadığı insanı niye ısrarla dışarıda görmek ister? Naiflik nereye kayboldu?
daha ismi nedir cismi nedir hobisi nedir yaşadığı yer nedir vs. Hiç bir şey bilmiyorum.
Erkeklerin bu emrivaki tavırlarına kızlar genelde evet der ve deme sebebi de “hayır dersem çok kezban kaçar” dır ve MECBUREN evet derler. Aslında sorarsan tanımak istiyoruz.
Ama ben bu sefer önceden yaptığım hataları yapmayıp bu emrivakiye karşı gelecem ilgisi de biterse bitsin benden daha mı önemli.
sorum şu: bir insan tanımadığı insanı niye ısrarla dışarıda görmek ister? Naiflik nereye kayboldu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Seks icin csgırıyor ilk bulusmadan ellemeye calısıyor. Nerden mi bilyom? Ulan ben bi kızla konusmaya baslayalı 1 ay gecince bulusalım diyorum burdan bşlyom
Doğrudur
Hemen gitme. Kim bilir kaç kızı böyle iki cümlede çağırdı
Hemen gitsem de hemen gitmesemde bu onlar için fark etmez. O sebeple hiç gitmemek en iyisi.
Aynen bencede gitme
Mesela bir olayım anlatıyım. Bundan birkaç sene önce birisi bana yazmıştı ve hemen kahve içelim vs demişti. Bende tabi hayır gerek duymuyorum demiştim. Çünkü hemen kahve içmek isteyenden ne hayır gelir diye düşünüyordum. Aradan bir ay geçti, biz bunla hala konuşmaya devam ediyorduk. En sonunda kahve teklifini kabul ettim ve gittim. Gittiğimde bana yakınlaşmaya çalıştı ve ondan uzaklaştım. Konuşmayı kestim. Işte böyleler..
Evet işte o sebeple. Hemen gitsen zaten amaçlarını belli edecekler, bir ay 5 ay ertelesen belki öyle değildir diye gidiyorsun ama bir bakmışsın beş aydır yine aynı şeyi yapmak için beklemiş. Adam olmayan zaten adam olmaz bu sebeple bu sırtlanlar çok taktik geliştirip kadınları zora sokmayı seviyorlar dikkat etmek lazım.
hepiniz aynısınız ki aşağı yukarı
evlenip doğurmak isteyen canlılarsınız
ne soracak?
Anlamadım ne diyosun? Sen kadınları doğurma makinesi olarak mı gördüğünü söyledin?
farkın ne
diğer kadınlardan?
Dana anlatacak değilim. Diğer kadınlardan farklı olduğumu da söylemedim ve farkımın olduğnu söyleyip sana yaranacağımı mı zamnediyorsun? Hangi mağaradansın beyim?
yaşın geçtiği için koca bulma peşindesin daha ötesi var mı?
Şimdi sen sözlerinle beni tahrik edeceğini mi düşünüyorsun o bezelye kadar beyninle?
sulandın bile
Seni görsem yakında anandan doğduğuna pişman ederdim de sen hayatı prnolarda ve sosyal medyada yaşamaya devam et igrenc varlık.
Şuanki yaşadığımız devir sadece ve sadece işine geliyorsa devridir arada bizim gibi 3 5 kişi serpilmiş onlarıda nadir görürüz
Knk kendimden söylim diğerlerini bilemem ben sosyal medyadan çok konuşamıyorum veya kendimi ifade edemiyorum bu yüzden yüz yüze buluşup konuşmak daha mantıklı olur
Bunu böyle söyleseler ne güzel olurdu ya da en azından bir süre geçmesine izin verseler. Merhaba, restoran ismi buluşalım diyorlar resmen.
İşte çekinen erkek söyleyemez
Adamda ki hıza bak ya
Yatakta biter bu iş düşünüyorum
Bizde öyle düşünüyoruz
Sen istiyor musun
İstiyor gibi mi duruyorum
Hayır sksksk
Öpmek icin sakin gitme oynayip birakir
Oynayıp bırakır demek için çok düşündün mü?
Salkmisn gercekleri söyluyorum gitmek istiyorsun madem kezban gibi buraya sormicaksin
skcem belanı mk aç profilini
Beginsz schlampe
restoranta çağırmış en azından
Uzak dur amacı belli
adam yemek sonrası seni tatlı yapacak :)
Sápık
Cinsellik için
Gittin mi
Yoo okumadın mı
Sıcak kalnı diyeceğim de değil
Pompa pompa pompa
Hemen gitme