Evet filmlerdeki o bilindik sahnemiz izlendiğinde deneyimlemek istenen o sahne deneyimleyen var mı yoksa deneyimlicem ama beyaz atlı prensimiz çevirmeye yakalandı onu bekliyorum mu?
Dans etmeyi bilmiyorum, yağmurun altında bile isteye ıslanacak kadar da kafayı yemedim zaten. Romantizminiz sizin olsun bi zatürre olun da göreyim romantikliği
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Günümüzde tıp gelişti diyorlardı yalanmıymış beyfendi.
Valla eğer tıp günümüzde romantiklik yapıcam diye yağmurun altında sarmaş dolaş hastalanan çiftlerin zatürre olmasıyla ilgileniyorsa yazıklar olsun öyle tıpa. Bırakın ahmak gençlik heveslerinin cezasını 15 gün yataktan kalkamadan çeksinler ki birdaha sağda solda kar fırtına varken öpüşen aptalları görmeyiz en azından
Demi günümüz tıbbı estetik çerçevede insanları şekilden şekle sokabilecek kabiliyete sahip olduğu için romantiklik çerçevesinde olan iki hastanın zatüreliğiyle ilgilenmicek derecede duygusuz olmalı demi. Ya da sırf sadece bir insanın hastalık anında ona yardımcı olmalı sonrasında alkol kullandığı için kaza yapan bir insanda hiç bakmamalı. 15 günün yataktada çifter koyun koyuna yatsınlar o zaman bunada ahmaklığın cezası deyin o zaman. Bizde koyun koyuna yatan o çifte romantik bir çift diyelim malum hastalar.
Her şeyin fazlası zarar demişler ya, vicdanın da öyle. Alkollü bir sürücüyü, bütün trafikteki insanların hayatını tehlikeye atıyor oluşunu gözardı edip iyileştirdiğinde ona bu sorumsuz davranışı tekrar yapma hakkını tanımış oluyorsun. Nerden biliyorsun birdahaki alkollü sürüşünde insanların ölümüne sebep olmayacağını? Ben bunu sadece örnek olsun diye söylüyorum asıl anlatmak istediğim sınıflandırma yapmamayı marifet sanmayın, size vicdansızlık gibi gelde de bazı sınıflandırmalar çok daha kötü şeyler olmasının önüne geçer.
Romantik bir çift de demiyorum herkesin romantiklik algısı farklıdır sizin gibi ama sınıflandırma yaparken bir çiftin dans etmesi sonrasında hastalığına siz bakmadığınız için bence sınıflandırmanın sonuçlarını göze alırken bunada göze almak gerekir. 😊👍
Zaten hastalanıp iyileşme süreçleri zerre umurumda değil, sorudan dolayı bunun bana neden ters olduğunu açıklarken bahsetmek durumunda kaldım. Böyle boş bir heves için hasta olma riskine değmeyeceğini söyledim o kadar :)