Aşk İlişkileri "Yağmurda dans et benimle" demek istediğiniz birisi var mı? ᗩYSEᒪ Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor "Yağmurda dans et benimle" demek istediğiniz birisi var mı? "Yağmurda dans et benimle" demek istediğiniz birisi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Birhayalimvargibi Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Oha simgenin şarkısını dinliyordum dans et kısmında bu soruyu görmek jsjsj 2 0 Yorumla
hemde-çoook Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl yok istemem sinüzitim var, bir makine çıkıcak kirli çmaşır falanekşın yapmaya degmez 1 0 Yorumla
SER34KAN34 Takip Et Yoda Yaş: 50 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. kusura bakma elbiselrimle ıslanmak kadar nefret ettiğim bişi yok... 1 0 Yorumla
Kaplanahmedov01 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl Yok, bence şimdi erkekler bir ton edebiyat yapacak ama amaç belli hep yalan dolan, hepsi yağmurda değilde yatakta dans etmeyi tercih eder, gerçekler!!! 0 0 Yorumla
Selimozen34 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Yaz yağmuru olması şartıylaRomantizm ayağına yorgan yatak yatamam bu soğukta 0 0 Yorumla
Badbadboy Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gece gece bu nasıl bir fantezi 😂 1 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Var evet 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Biri etsin benimle 1 0 Yorumla
Kotusi Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yok bulsak mi napsak 1 0 Yorumla
bugencyazar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. yok üşürüz :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Oha simgenin şarkısını dinliyordum dans et kısmında bu soruyu görmek jsjsj
yok istemem sinüzitim var, bir makine çıkıcak kirli çmaşır falan
ekşın yapmaya degmez
kusura bakma elbiselrimle ıslanmak kadar nefret ettiğim bişi yok...
Yok, bence şimdi erkekler bir ton edebiyat yapacak ama amaç belli hep yalan dolan, hepsi yağmurda değilde yatakta dans etmeyi tercih eder, gerçekler!!!
Yaz yağmuru olması şartıyla
Romantizm ayağına yorgan yatak yatamam bu soğukta
Yok ama o anı yaşamayı kim istemez ki...
Gece gece bu nasıl bir fantezi 😂
Yok. Kendim de dans edemiyorum
Bekliyorum bakalım birileei çıkacak mı 😬
Var evet
Dans etmeyi bilmiyorum.
Teklif edenler var 😅🙈
Var..
Biri etsin benimle
Sabaha kadar dans edebileceğim biri var
Evet var
Yok bulsak mi napsak
Var ama etmez