Babam olacak adam yüzünden başıma gelenler? Uzun ama duzgun yorumlar yazin lutfen?

Annemle kavga ettik onunla gorusmedigim icin. Bu yaz evleniyorum ve annem illa babanida nikahina cagir erkek tarafinin ailesi başında baba gormezse seni ilerde cok ezerler uzerler diyor. Ama sevgilim asla oyle biri degil babamla gorusmedigimi zaten biliyor ve kendisininde ailesiyle arasi iyi degil bu yuzden birbirimizi anlayip fikirlerimize saygi duyuyoruz. Babam olacak adama gelirsek onunla görüsmeyeli 3 yili geçti. Onu affedemiyorum onunla ilgili hicbirseye tahammul bile edemiyorum. Bana cok eziyet etti. Okumak istedim git zengin koca bul evlen o okutsun seni dedi. Kufurler beddualar etti hep. Liseyi aciktan okudum 17 yasimdan beri calistim eve baktim o ise bize bakmadi parasini hep akrabasina yedirdi. En son olayda bir aksam vakti kış ayindaydik benim işten dönüş vaktimde bi aksiklik oldu cuzdanimi kaybettim babami aradim yardim istedim eve donebilmek icin. Yardima bile gelmedi. Beni o soguk havada sokakta birakti eve kadar yürü dedi. Etmedigi kufurler kalmadi para yuzunden. Ben zaten tum parami ona verip birtek kendime yol parasi harclik aliyordum. Onun tek istegi benim sırtımdan geçinip zengin biriyle beni evlendirmekti. Onun yuzunden ilk iliskimde cok hatalar yaptim. Ondan kurtulmak icin gercekten zengin evlenmek istedigini beni sevdigini iddia eden biriyle oldum (özel seyler yasadim)19 yasimda. Sonra gun gectikce eziyet etti siddet gosterdi ama ben kendimi ona ait hissettigim icin kimseye birsey diyemedim. Arkadasim bile yoktu. Bu özel olayi kimseye anlatamadim babama gidip baba benim basima boyle birsey geldi diyemedim. Deseydim sirf zengin diye evlendirirdi beni ya da herkese rezil ederdi. Bu olaylarin uzerinden 5 yil gecti ben bi sekilde tek basima calistim evden ayrildim ayrilirken babama "evet birgun evlenicem ama zengin biriyle degil sevdigim biriyle evlenicem seni asla affetmicem" dedim. Yine agza alinmayacak kufurler etti. Ben yillarca cabaladim bu zamana kadar kendi hayatimi kurdum baska eve ciktim. Ondan nefret ediyorum ve bu mutlu gunumde onu gormek istemiyorum. Annem babanim rizasi olmadan evlenirsen mutsuz olursun diyip duruyor. Sen cagirmazsan ben getiririm babani nikaha dedi. Bende sinirlendim o zaman senide silerim anne dedim. Bunu diyince hayirsiz evlat dedi bana herseyi saydirdi. Lutfen olgun birisi bana duzgunce bi akil versin ben nasil bir yol izlicem ben hayatimi kurup mutlu olmaya calistikca ailem olcak insanlar onume engel koyuyor.
Babam olacak adam yüzünden başıma gelenler? Uzun ama duzgun yorumlar yazin lutfen?