Takıntılı mıyım yoksa alışkanlık mı?

4 yıllık bir ilişkim vardı ayrıldık 3 hafta falan oluyor ama ben hiç vazgeçemiyorum alışkanlık mı bu takıntı mi? Onu başkalarıyla hayal etmek bile beni delirtiyor. Zaten her kavgalardan sonra ilk adımı dayanamayıp atan hep ben oldum şu an da ise ben adım atmadığım için karşıdan da gelmiyor çünkü dayanamayacağımi düşünüyor olmalı. Ama ilk defa 3 hafta dayandım dayanmak denirse. Hergun ağlıyor hergun stalk yapıyorum mutsuzum ve acı çekiyorum nefes dahi alamıyorum kalbim sıkışıyor. Kavgalar ağır küfürler ağır hakaretler ağır ithamlar suçlamalar bi çok şey yaşadık bu 4 sene içinde hep affettim yerimde olsa çoğu insanın affetmeyeceği şeyleri affettim. Bana vurmuslugu bile vardı onu bile affettim. Ben takıntılı bir aşık mıyım yoksa benimki alışkanlık mı? Bu aşk değil bu sevmek değil biliyorum ama adını koyamadım takıntı mi alışkanlık mı? Neden kopamıyorum ben bu adamdan?
Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım soruma yanıt ne alışkanlık ne aşk bu sadece bir takıntı... Peki arkadaşlar takintidan kurtulmak mümkün mü? Ne yapmak lazım bu takintidan nasıl kurtulurum?
Takıntılı mıyım yoksa alışkanlık mı?