Hoşlandığım bir çocuk vardı. Utangaç ve biraz da özgüvensiz olduğum için elime fırsat geçmişken geç kaldım. Özgüven sorunum da kilom olmasıydı. İlk tanıştığımız, ilk bakıştığımız zamanlar kiloluydum. Ama ondan sonraki sene 10 kilo verdim spor yaptım gerçekten farkediliyodu. Normalde de boyum var herkes diyor senfe farkedilmiyor ama sırf bu yüzden beğendiğim, hoşlandığım erkeklerin beni beğenmeyeceğini düşündüm hep..
Yüzüm güzel erkekler teklif ediyor bilmiyorum ama. 2 senedir bir çocuktan hoşlanıyorum ama açılamadım. Bu sebep yüzünden açılamadım. Son halimi görmüştü de hoşlandığım çocuk ama.. Erkekler böyle şeye dikkat eder mi sizce, napsam ya sırf bu yüzden red yer miyim?
Yüzüm güzel erkekler teklif ediyor bilmiyorum ama. 2 senedir bir çocuktan hoşlanıyorum ama açılamadım. Bu sebep yüzünden açılamadım. Son halimi görmüştü de hoşlandığım çocuk ama.. Erkekler böyle şeye dikkat eder mi sizce, napsam ya sırf bu yüzden red yer miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hayır ya naptın. Valla bence hoslandigini ona söyle. Yoksa Boyle yaparak onu kaybedersin.
Ya bilmiyorum of onu da çok kırdım
Adını falan bilmiyorken araştırdım onu buldum ama o da bana inanmadı bana oyunlar çevirdi
Bende anlayamadım hislerini çok kırıldım beni oynatıyor zannettim açılamadım
Şimdi yüzüme bakmıyor her sabah yüzüme bakıyordu artık bakmıyor
duygularını belli et. Bu seni zaten doğal yapacaktır.
Nasıl belli edicem ki artık ya bakışmak yetmiyor artık
2'ye eklemiştim geçen yaz o kırdığım zamanlardı onu o yüzdendi sanırım kabul etmedi şimdi ekli değilken nasıl konuşma başlatabilirim
2ciye*
tekrar ekle onu Instagram veya nerden ekliyebiliyosan. Ve sonra da direk basla. Onu bekleyip kaybetmek mi istersin? Yaz gitsin ve seni istemese demeki seni sevmiyormuş ama enkazından sansini denemiş oldun. Hem boylece icinde de kalmaz.
Ya eklemek biraz sıkıntı yani bilmiyorum 2. de reddetmişti ama direk mesaj atsam sence bakar mı yani geri dönme zahmetinde bulunur mu onu kırdım da biraz bi aralar soğuk da davranmıştım şimdi o yüzden yüzüme de bakmıyor ama
Görünüşün için değil seni sen olduğu için isteyen kişi olması daha önemli bahsettiğin konular gereksiz takintilar bana göre
Bilmiyorum red yemek umrumda değil istemem derse anlayışla karşılardım ama eğer kiloma laf etseydi gerçekten çok kırılırdım bu yüzden zayıflamaya çalıştım ama bu sefer de ona geç kaldım
Ya erkekler bu kilo olayına takıyorlar mı bilmiyorum ama zaten o zaman da fazla değildi ve şimdide zayıfladım yani ama
Yakanda var takmayanda var bana göre karakter huy anlamında kafa yapım uyuyormu fikirlerimiz uyuyor mu ben istediğim için değil kendi istediği için birşeyler yapan kişi olması
Ya bende öyle bi insanım bende onun ağır ve sakin bir tip olmasını beğendim zaten tip falan çok az etkili bende. Bende öyle biriyim zaten sakin ağır başlı yani terbiyeliyim çevrem de bilir
O da beni gördü yani aynı ortamdaydık
Git konuş ama reddedildiğinde de sebep ne olursa olsun takılma
Ya takılmam ama işte şu kilom yüzünden oluyor ne oluyorsa. Bilmiyorum ya inşallah yapabilirim
Bide zamanında benimde ona karşı ters davrandığım zamanlar oldu onu kırdım galiba yani eskiden bakıyordu yüzüme ama artık bakmıyor. Nasıl açılıcam bilmiyorum 🥺
Yani konuya nasıl giricem bana kızgın veya kırgınsa acaba cevap verir mi
Yaa fiziksel görüntü göre cevap verenle ne işin var diyelim çok fir bir vücudun var ve hayatında biri oldu ama ilerleyen zamanda fit vücudunda biraz değişim oldu beğenmemeye başladı bıraktı sence bu saçmalık değil mi insanlar vücutları için değil karşısındakinin düşünceleri karakteri huyu için sevmeli
Hicbirsey yapmamaktansa sonucu ne olursa olsun duygularını ifade et ama senden başka anlamlarda faydalanmasına da imkan verme
Yani evet ama işte insan kendine güvenemeyince böyle utangaç olunca
Niye utanıyordum ki ayıp bir şey mi yapıyorsun hayır
Ya hayır yani bilmiyorum bana baktığından emin olamıyordum yani kendimi güzel bulmuyorum ama çevremdekiler bana güzelsin der ama bir de kilom olunca diyordum ki bu çocuk bana bakmaz filan yani öyle
Yanlış ve saçma bir düşünceye girmişsin
Yani bilmiyorum bence saçma değil karşımdaki insanı anlayamayınca her insan böyle düşünür. Erkeklerle de fazla takılmıyorum yani arkadaş bakımından da çok arkadaşım yok öyle o yüzden anlayamıyorum erkekleri 🤷🏼♀️
Hic sevgilin oldumu
Olcaktı ben istemedim yani yazanlar vardı açıldılar bana karşı ama benim de o zamanlar sevdiğim birileri vardı o yüzden onlarla oynamak istemedim. Ben kalbimde biri varken başka biriyle ilişki yaşayamıyorum bilmiyorum karakterim böyle sevmeden olmuyo bende
Daha oncedenmi acildilar yoksa bu 2 sene icindemi acilan oldu
2 sene içinde konuştuğum insanlar oldu. Yakın çevredendi zaten yakın okullardan falan
E neden kabul etseydin biriyle sevgili olurdun
Kalbimde biri vardı onlarla konuşurken bile o vardı hep aklımda yani sevdiğim insanlar ama işte bende de açılmak korkusu vardı açılamıyordum
Sonradan devam ederse falan diye yani ortada bırakmak istemedim kimseyi
Vaybe kalbindeki com degerli demekki☺☺
Cok
Evet öyle sevince öyle değer veriyorum 🤷🏼♀️