5 yaşında oğlum var. O ne isterse her gün onu yemek yaparım eşim bu gün iftara karnı yarık yapsana dedi bende tamam dedim oğlum anne ben köfte istiyorum diyince oğlumun istediğini yaptım ve eşim bende bu evde bostan korkuluğu değilim arada değer görmek hakkım bir yemek istedim dedi sizce abartmıyor mu
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İkisine pişirseydiniz ne olacak.. Böyle devam ederse kıskançlık olur ve düşmanlaşırlar. Dikkat et
Saçma sapan konuşma. Benim kocam oğlumu deliler gibi sever. Küçük çocuğu kıskanacak kadar olgun olmayan bir beyinsiz ile evlenmedim onun demek istediği oğluma paşaşar gibi bak ama o bir çocuk çok şımartma babasının otaristesi olduğunu bilsin
Tanımıyorum sonuçta ne eşinin ne de senin karakterini ama böyle insanlar var. Şımartma sen de öyleyse. İkinizin ortak çocuğu sonuçta. Sadece babasının değil annesinin de otoritesini koruması gerekir çocuğuna bu arada.
Ben kıyamıyorum o öyle tatlı tatlı anne akşama şunu yap dedi mi bende bitiyor olay
Mesela yemek konusunda haftalık program yapabilirsin. Hafta da örnek veriyorum 2 gün çocuğun en sevdikleri ve istediği yemekler, diğer günler sağlıklı ev yemekleri…Bunu buzdolabına asıp, çocuğuna bak oğlum bu günler böyle diye izah edebilirsin bence.
Sağlıklı şeylerde istiyor oğlum mesala ıspanak sever karnabahar sever. U
Hatta o 2 gün onunla birlikte mutfağa girip birlikte hazırlarsanız çok daha güzel okur onun geleceği için
Öyle yapıyoruz zaten herşeyğ beraber yaparız. Sofra kurar. Yemek malzemelerini verir.. şimdi kardeşi olıcak hamileyim. Kızım olucak geçen bizden habersiz mutfağa girmiş bana ballı süt yapmış heryeri batırımuş ama öyle mutlu oldum ki
Ama bir düzen olmalı bence evde ve oğluna da bunu aşılamalısın. Ben mesela haftanın 6 günü ev yemeği yapıyorsam 7. gün dışarıdan söylüyorum durumuma göre. Ya da hamburger patates tarzı yemek hazırlıyoruz eşimle
Maşallah 🧿 Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Ama düzen önemli bence 🙏🏻
Anlamadım. Zaten bir düzenimiz var. Oğlum İspanak istediği zaman İspanak. Köfte istediğinde köfte üst üste abur cubur istediği zaman yapmıyoruz
Gergin misin sen biraz? Soru sorup cevap verince tersliyorsun? Ben de diyorum ki oğlunun siparişine göre değil , ortak belirlediğiniz günlere göre.. Mesela haftada 2 gün çocuk ne istiyorsa o pişsin gibi.. Diğer konuya gelince de eşini sokarsın mutfağa hep birlikte yaparsınız. Hem çalışıyorsun hem evde çalışıyorsun. Böyle saçmalık mı var. Hayat müşterek olmalı. Şimdi , eşim giriyor zaten mutfağa sen nereden bileceksin , diyebilirsin ama umrumda değil. Kendini ezdirme. Evlilik ortak bir müessese. Çocuğunuz da ortak ve Allah ın size emanet ettiği bir can. Üstüne bu kadar gidip şımartma. Bir kaç sene sonra pişman olursun
tamam
Uzun süredir böyle ise haklı. Bir kere olan bir durumsa abartı.
Yok genelde oğlumun istekleei
Yani yapsan kötü olmazdı bence adam istemiş sonuçta
Ne var eşinin istediğini de yapsan?
Küçük çocuk ama. nasıl kırarım
E tamam ikisini de kırma ikisinin istediğinden de azar azar yap ortayı bul
Ben bir günde hem karnı yarık hem köfte nasıl yapayım
Atomu parçala demiyoruz 20 köfte yapacağına 10 köfte yap iki patlıcandan da karnıyarık yap ne sanki zor yemek değil bunlar 😀 zaten ikisinde de kıyma kullanıyosun köfte kıymasından birazını soğanla kavurup patlıcanın içine koyacaksın gerisini fırın yapacak. Ne abarttın
Evde yatan için kolay ama ben çalışıyoeum akşam 7 de eve geliyorum!!! Bir saatte iki çeşit yemek nasıl yapayım biede pilav pattes de yapıyorum yanlarına. ? Karnı yarık soyup aynanasa köfte yoğurup aynı anda köfte kızartıp karnı yarığın koymasını hazırlayıp yani hayır. Kolay değil evet 5 gibi evde olsam kolay ama iftihara bie saat kala giriyorum
O zaman bi kocanın dediğini yap bi çocuğunun!!! Ya da bize soru sorup görüş paylaşınca tersleme!!!
Kendimi açıklarım
Ne alakası var küçük çocuk o
İkisini bi arada tutman gerek
Şimdi sen eşini memesiz de bırakmışsındır.
Evet bizde seni bekliyorduk. Kadınsızlıktan başına vurmuş tek kadının bakmadığı , kendine ezik gibi 31 malzemesi arayan. Ramazqn günü bile ahlaksız olan herşeyi yatağa çekmeye çalışan abaza ezik hoş geldin
Hoş buldum
Bir şey sorucam senin yaşıtların şu yakışıklı ve zengin olanlar var ya onların peşinde bir sürü kadın koşarken sana tek bie kadının bile bakmaması nasıl bir duygu rkwğxjdheow yazık ya
Kötü bir duygu
Neyse daha fazla üzerine gitmeyeceğim böyle bir bokl gibi yaşamak sana layık. Benim kocam her hafta beni başka arabaya bindirirlen en lüks yerlerde yemeğe götürürken sen asla bunları sevgiline veya karına yapamayaycaksın felek çarpmış ben bir şey demiyorum
Haklısın
Çalışan kadın olduğunu belirtse idin keşke
Anneler öyledir
Bence haklı adam
Kıskanmış sizi 😁😁 kaç yaşında oğlun
adam haklı