Bence şov yapiyorlar
Dışını beğenmediginin içine zaten bakmazsin 😬😅
Dışını beğenmediginin içine zaten bakmazsin 😬😅
Katılıyorum. İnsanların yükselmiş egosunun kaynağı tipi yahut bedenleri iken yapmacık ve saçma halleri yetmez gibi lafa gelince ben herkesten farklıyım kimseyi özenmem deyip herkesin herkese benzediği şu dönem de içi güzel insanları tercih etmek daha doğru.
Ya tabiki içi güzel olmalı da hani biraz da göze hitap etsin bence
Göze hitap eden bir çift göze kalmıyor insanlar yamyamlaşmış nefsi ile öyle haller almışlar ki zamanla sende gördükçe benim görüşüme gelirsin
Doğru aslında güzellik yakışıklılik gelip geçici ama güzel huylar kalıcı
Tıpkı dünyanın yok olacağı ama amellerin daim olacağı gibi.
Yasamsızımla dosta doğru Sahur programına hoş geldiniz biasneodkdkd
Bugün dosta doğru yarın kıbleye doğru inananlar için
Kendimi böyle görüyorum, romantik olarak, şov değil bunun adı, bazı insanlar böyledir. Bazıları ise sadece seks ister. Türkiye'de romantik sayısı az. Hatta romantiğim diye geçinip seks yapma isteğiyle tutuşan erkekler, romantizmin üstünü lekeliyor. Sana açıkça söylemeliyim ki, Türkiye'de romantik kadın bulmak, romantik erkek bulmaktan daha zor. Kaç kişiye sxktiri çektiğimi inanamazsın.
Romantiklik ne alaka onu anlamadım ama zjsnxjsnxj
Bir de eklemek isterim; üzerimize çok yük biniyor. Erkekler bir taraftan, kadınlar ise bir taraftan suçlanıyoruz. Tek sebebi ise romantik diye geçinen seks bağımlıları.
İçe önem veren insan romantikdir.
İçe önem veren her insan romantik değildir bence
Bana bağımlı olan kızların birçoğu, karşısında sapık erkek görmediği için afallayıp, yalana başvuruyor. Yani yalana başvurması da kişiliğindeki kaybetmeme arzusundan dolayı. Dostum, kadının iki kelimesinden herşeyi anlayabilmek çok zor bir şey.
Sende sanki kendini çok beğeniyor gibisin bana bağlı kızlar yok s. tiri çektim falan 😂
Hegeldimkörmisinn, demek ki pek insan tanımamışsın, içe önem veren insanın romantik olmaması absürt kaçar.
Hegeldimkörmisinn, görünen köy kılavuz istemez. Yaşadıklarımı bilseydin, kendimi beğenmekle alakasız olduğunu da bilirdin. Önyargılı davranmak da Türk insanına yakışır.
Sana göre romantiklik ne gerçekten merak ettim sen nasıl birisin misal
Cevap
11Cevap
Katılıyorum, bana da şov geliyordu ama haklılar. Dışı seni içi beni yakar diye bir laf var. Yastığa başını huzurla koyuyorsan o yeter bence.
Doğru diyorsun
Çirkinlik demek istemedim be
Hani bı göze hitap etse iyi olur yanına yakışsa.
Sana da kötü kalplileri denk gelmiş 🥲
Ay evet doğru bu 🙄
İnşallah sende sende 😂
Aynen fakat herkesin disini begendigi kisi illa mukemmel olacak diye bir sey soz konusu degil herkesin begenmedigi birinide begenebilirsin yani
Önemli olan dışı. Çünkü kimsenin içini bilemeyiz...
Benim için pek iyi ama gel gör ki iyi niyet kullanılıyor bu devirde içinde güzel olmucak
Kesinlikle öyle 🥲
Onlar hepsi balon laflar
True 👌
off bu yaşa bu zeka fazla
Ne sandın yaaaaar sjendodmdkdk
Dabbe dabbeee xkemcormcm
katilmiyorumm tipe onem veriliyor 🙂
içi derken? :) neyin içi
Kalp güzelliğinden bahsediyoruz
İnsanın içiii
Yooo doğru diyor bazıları. Mesela ben..
Zeka daha onemli