Aşk İlişkileri Sevmek mi istersiniz, yoksa sevilmek mi? blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Soru açık ve net... Sevmek Sevilmek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevmek mi istersiniz, yoksa sevilmek mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ayla_B Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevilmek isterdim ama nasip olmayacak galiba 3 4 Yorumla blackman3419 +1 yıl Bu dünyada herkesi sevecek birisi vardır Yorumla Ayla_B +1 yıl Umarım öyledir Yorumla blackman3419 +1 yıl Aslında önemli olan sevilmek değil... Sevenin kıymetini bilmektir...Maalesef ki, biz bunu yapamıyoruz, bizi sevenlerin kıymetini bilmiyoruz...Kısacası; sevdiklerimizi elde edemiyoruz, elde ettiklerimizi sevemiyoruz. Yorumla Ayla_B +1 yıl Birileri beni gercekten sevseydi eminim kiymet bilirdim ama haklisiniz genel durum sizin dediginiz gibi Yorumla
Sensizolmass Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Karşılıklı olarak sevmek ve sevilmek 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Biri eksik olsa olmaz yapamam.O yüzden ikiside olsun.Kapıyı aç 🙄 2 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl sevmek isterdim çünkü gerçekten sevildiğimi asla bilemem 2 0 Yorumla
cazgırmerve Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 52% +1 yıl Hep sevdim birazda gerçekten sevileyim 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sevilmek kanka 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar