Soruyu beğenen olursa bir aşk itirafı gelmesi dileklerimle. ❤️
He bir de soruyu beğenmeyi ihmal etmeyin bunu biliyorsunuz artık,
Geceniz güzel olsun. ☺️
Davet için tsk
Beğendim soruyu
Hem sevmek hem sevilmek
Yoksa çok bi tadı çıkmaz
Ne dağlar delinir ne yollar gidilir karşılıklı olmazsa
Beraber sarılıp uyumak var kütüğe sarılıp uyumak var
Sevmedigin birinin peşinde pervane olması kapıda bile beklemesi batar adama
Ama karşılıklı olunca tadından yenmez olur
Zorunlu olsa ikisinden biri dersen insan duygusal olarak sevmek der
Şiirler yazmak şarkılar bestelemek sabahlara kadar kapisinda yatmak sokak lambasının altında beklemek isterdim
Büyük çoğunluk sevilmek isteyecektir seçilmek için bir şey yapmak gerekmiyor ve biz ne yazık ki sevilmeye aç insanlarız ve sevmek daha zorlu olanıdır çaba ister sabır ister fedakarlık ister çogunluk ise hazıra konmak ister yorulmadan kendini yormadan sevilmek karşı taraf seni hersekilde kabul etmiştir yanlış doğruya bakmadan sevmiştir bunu kim istemez ki belkide herkesin istediği tam olarak bu ne kadar hatalıysam hatalı yanlışsam yanlış olayım beni kabuk edin hor görme aşağılama kabul et bunları istemeyen insan oldukça az olmalı ben hem sevmek hemde sevilmek isterim bir insanı sevmeden seviliyorsaniz pek bir anlamı olmaz sevilmenin
Seviyorsan sevilmenin tadını alabilirsin ve anlayabilirsin sevilmenin ve sevmenin değerini
ikisi de ütopik şeyler benim için. çocuktum sevgisiz büyüdüm, yaşım az büyüdü birine aşık oldum çokta güzel gidiyor sandığım bi ilişkim vardı aldatıldım, iyi bi puan yaptım hukuk yazdım garanti bi senem uzadı bölümle birbirimize ısınamadık, hayatı en az benim kadar zor biri çıktı sonra karşıma aha bu kızla kesin mutlu olursun bak dedim literatürde ismi olmayan tuhaf bi ilişkimiz var djdjdjjd. anlican sevmek ya da sevilmek ansızın insanla birleşen duygular bence, sen isteyince ya da hayal edince olacak şeyler değil. bu yüzden ben onu değil o beni bulsun, seçsin..
Sevmek önce kendini sevmekle başlar. Sonra bu sevgi çevresine yayılır. Ve diğer insanlar da bu sevgiye ayna tutarlar. Kendini sevmeyen , hayata olumsuz bakan, herşeyden şikayet eden insanlar da başkasını sevemezler. Ve ilişkileri genellikler olumsuz olur.
Bir başka açıdan; Sevmek ve sevilmek birbirini tamamlayan duygulardır. Bunlar arasında fark olduğu zaman ayrılık olur. O yüzden her iki duyguyu da eşit derecede yaşamak daha makbuldür
Cevap
102Cevap
Sorunu beğendim ama aşk meşk itirafı istemiyorum haaa😎😂
Neyse konumuza dönelim, 😌 her ikisini istiyorum yaaaa, ama karşılıklı tabi ki kanka.
Haa illa birini seçmem gerekirseee 🤔🤔 🤔 🤔 🤔 "sevilmek" isterim tabii kiii 😎
O ne öyle manyak gibi başkasını sevicem deee, o da bana 1 gram sevgi vermeyecek deeee...
Öyle insanların elinde bomba patlatırım yemin billah 💣 😈💣
Kalamdı artık ne sevmek ne sevilmek daha yeni dizi izlerken aklıma geldi bu Türkiye şartlarında türk kızalrının içinde gerçekten adam insan gibi kız var mı diye yani sevebilecek ona değer verebilecek onun için herşey yapabilecek onun peşinden koşulabilecek saçinın bir tek teline dahi kıyamıyacağın bir tırnağının kırılmasına kıyamıyacağın bir türk kızı var mıdır diye düşündüm sence var mı böyle bir kız
Severken sevilmek istiyorum. Kendim ne kadar seviyorsam, değer veriyorsam karşılığını isterim. Kaybetmekten korksun isterim.
Karşılıklı her ikiside olmalı aşk, sevgi , hayat o zaman anlamlı oluyor. Bir kadin çıkıyor ve aklını alıyor. Her an onu gormek yanında. Kocaman bir ev , havuz , kort, yelkenli , spor araba , hepsi değer kazanıyor. Sauna , kapalı havuz , sinema salonu.
İkisini de isterim ama sevmeyi daha çok isterim çünkü benim için sevmek hiç kolay değil.
Sevmediğim biriyle bir saniye bile fazla vakit geçiremem. Sevilmediğim yerde de duramam. O yüzden karşılıklı olması lazım.
Sevilmek güzel olduğu kadar Zorluğu da sorumluluğu da Var çünkü bir beklenti var Netice karşın daki İnsan ile Yakın isen Sorun olmaz Evli isen de Öyle ama Uzak olunca durgun ve Katı olmak gerekiyor içine atıyorsun Ki daha da kıymete bin sin
Hep şuana kadar sevdim karşilik beklemesemde ama çok yiprandim artik onlar beni sevsinler tabi severlerse... artik umurumda değil
İkisini de isterim tek ben sevsem acı da çekerim tek sevilsem de karşı tarafa acırım yine içime sinmez ikisi de olmalı belki de açgözlülük yapıyorumdur kim bilir
İnsan sevildiğinden hiç bir zaman emin olamaz en ufak bir şeyde şahibe düşer akla acaba dersin ve belirsizlik, kararsızlık kaplar içini ki en kötü karar kararsızlıktan iyidir. Sevmek isterdim çünkü insan sadece kendi sevgisinden emin olabilir. Ben şu anda seviyorum çok şükür karşılıklı lakin karşılıklı olmasa da sevmeye devam ederim ne demişler " Yaradılanı sevdik YARADANDAN ötürü" ☺️
Beni seven insanı ben severim ya. O yüzden beni gerçekten sevmesi saygı duyması önemli. Aksi takdirde sevdiğim insanın peşinden gitsem yani sevip sevmediğini de bilmiyorsun zaman kaybı
Sevilmek şu hayatta sevdiğim kadar sevilmedim değer verdiğim kadar değer görmedim hiç olmayacak insanlara hak ettiğinden fazla değer verdim bu da benim hatam hayatın bana dersi
Tabiki sevilmek ve sevilmek daha onemli aslinda cunku kendin sevdigini bilirsin ama sevildiginden emin olamazsin emin oldugundada dunyanin en mutlu insani olursun
Eskiden hiç aşık olmadan önce diyordum ki seveyim yeter ki seveyim platonik olsun yeterki o duygu tadayım ama sevilmek gibi bir duygu yok değer verilmek özlenmek
Simdi keko konuscam hazir miyiz?
Sevmek çay, sevilmek şeker... Bizim gibi garibanlar çayı şekersiz içer. 😂😂😂
Böyle şeylerin tek taraflı olması her zaman için yıpratıcı olacağını düşünüyorum ikisini aynı anda yaşamayı Rabbim nasip etsin
Ben sevdim olmadı
Beni seveni ben sevemedim yine olmadı
Bu hayat bana uymadı...
Ben ikisi de olmalı derim sevilmek isterim demek egoist bir yaklaşım olur sevilmeden severim olmaz zavallılık belirtisidir.
İnsanda toprak gibidir ne ekersek onu biçeriz. Sevgimi veririm karşılığında sevilirim. Toprağı bozuksa emeklerim boşa. Erkek içinde geçerli.
Hiçbir zaman kimsenin beni seveceğini sanmıyorum o yüzden sevilmek isterdim ama ben her iki tarafında birbirini sevdiği bir aşkı tercih ederdim.
İnsanın hoşuna gitmek çok isterdim ama böyle çıkar ilişkisi olan insanlar oldukça sevmek allaha yakın olsun
Eskiden olsa sevmek ti sevdiğimden emin olduğum için ama artık sevdiğimden de emin olamadığım için hiç değilse yüzümüz gülsün o yüzden sevilmek
Kuru kuruya sevmenin veya sevilmenin bir anlamı yok , çiftlerin birbirlerine karşı saygısı ve güveni olmalı.
Sevmekle alakalı sorunum pek olmadı ama sevilme konusunda eksikliği her zaman hissettim. O yüzden sevilmeyi hem de çok isterdim.
İkisi de olmayacaksa ben almayım hocam. Bunlardan birisi olunca iki taraftan birinde bencillik oluyor. Her türlü sıkıntı :D
Asıl kalitelisi sevmek tercihim. Bonus olarak da sevilirsem harika
Sevmek benim için çok zor gelmeye başladı. aodowkekd sevmek isterdim.
İkisi de kalsın. Sevenin sevdiğine inancı yok, sevilenin de sevene.
Karşımdaki kişi beni seviyorsa ben sevmiyorsam o iş olmaz sevmeyi daha çok tercih ederim
Delicesine sevileyim ve ona köle olayım.. Sevilmek muhteşem bir şey.
Sevmek. Çünkü sevildiğinden hiç bir zaman emin olamazsın.
Valla ben artik kendim de ne istedigimi bilmiyorum😂
Ben sevmek hep sevmek isterdim
Nereden bilirdim sevenler aglarmış
İkisi birden olursa tamam da tek başına ikisi de değersiz ve anlamsız.
Sevmek güzel şey ama sevilmemek boşluğu dolmayacak tek şey.
Sevmek çünkü sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazsın.
Sevilmek isterim, ben beni seveni zaten zamanla severim.
Sanırım sevilmek isterim. Ama ikisi olursa evlenirim 😂
İkisine de uzak kalmanın çok iyi hissettirdiği dönemlerdeyim.
İkiside hikaye. Tek gerçek sekstir. Sikersen sevilirsin, seversen sikersin.
Ben sevmek isterdim. O duyguyu heyecanı tekrar yaşamak isterdim.
Biri bana hep derki sevdiğinle değil de seni sevenle evlen ki el üstünde tutulasın.
Sevilmek sevişmek, amaaann yani sevmek güzeldir..
Sevelim sevilelim..
Oh ne güzel hayat
Erkek adam sevmez sevilir. Sevilmek daha zor ayrıca.
sevmek. seviyorum da. ama tercih etmem gerekse sevmek derim
Bence de sevilmek çok sevdik birazda onlar sevsin ve💔
Şimdi sevilirsem ben mi sevmiyorum seversem o mu beni sevmeyecek duruma göre değişir
Gönül isterdi ki sevilmek ama bundan emin olamayacağımıza göre sevmek
Hicbiri umrumda degil aman beni sevmeyende ne bilim xd
Sevmek. Çünkü sevmediğim biri beni sevse uyuz oluyorum. Benim sevmem önemli
Her ikisi de güzel. Karşılıklı olmasını tercih ederim.
Sevdiğim tarafından sevilmek
Sevdiğim tarafından sevilmek
Sevgi tek taraflı değildir, sevmeden sevilmeyi beklemek biraz şahsi ilgi istemek demektir. Insan sevince sevgi olur. Sevmeden sevilinmez, yani Sevgi tek kalpte yol yürümez, iki kalpte de olmalıdır.
Sevmem için önce sevilmem lazım.. eskiden tam tersiydi önce seviyordum sonra bekle ki feleğin kızı sevecek😆 gerek yok öyle seylere önce sevsin sonra biz severiz:)
Galiba her ikisini de istemiyorum
kimsenin sevgisine ihtiyacım yok ve inanıyorum ki başkasının da benim sevgime ihtiyacı yok. teşekkür
Sevmek istemiyorum artık yeter isyanlardayım sevilmek benimde hakkım değil mi
Bir koşula bağlamak gibi bir eğilimi yoksa insanın en güzel şey sevmektir.
Sevdiğimle kavuşamayacağız. Onunla olmak icin bütün bir ömrümü feda ederdim ama olamaz. O yuzden beni sevenle olmak isterim.
Sevdiğim birinin beni sevmemesi de acı olur sevmediğim biri tarafından sevilmekte. O yüzden sevdiğim kişi beni sevsin isterim.
İkisi de çok önemli aslında sevdiğin kadar sevilebilmek.. İlişkilerin en büyük derdi de bu aslında sevdiği kadar sevilememek..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?