Aynı göğe baktığım karşımdaki gece mavisi denizle yanımda olacak insanın silueti yandan gördüğüm gülümsemesi benim için en güzel manzaralardan biri olacaktır. Belki bir gün nasip... 🎈🌠
İlk geldiğim de tek arkadaşım sendin güneş admin. Unuttun mu? 🥲 Bizde şarkılarını ve aşkını seviyoruz. Dayanağını tasvip etmiyoruz. Yanlış yanlıştır ama adam güzel sevdi.
O kısmı güzel değil tabi ki. Hastalığı ilerledikçe, beyine baskı ve alkol etkiliyse yanlış çok şey yapmış. Duygularının önüne bedensel hissiyat geçmiş. Keşke yapmasaymış ama sevmiş.
Önemli olan güzellik mi hanfendi kimse kusursuz değildir siz kusursuz sevdikten sonra bi önemi yok güzel de seviyorsunuz belli Leylam sizin gibi olamadı... Olmadı siz ayrılın sen benimle sevgili ol cidden tip bile önemli değil güzel sev yeterli benim gibi sev yeterli burada size yürümüş gibi oldum ama sizi de kıskandım... Yorumlarınıza baktım çok karakterli ve hoş bir bayansınız...
Sizinle tipiniz için çıkıyorsa bu şahıs bırak çıkmasın daha iyi o zaman sizi gerçekten sevmemiştir... Siz gelin benimle sevgili olun ben severim sizi 😁😁
Bana niye kendini tanıştırma gereği duyuyorsun amacım yürümek değil demişsin ama sende zaten karakter olsa sevgilisi olan birine bu şekilde yorumlar yapmazsın