Herkesin vardır bir manzarası. Sevgilisi, ailesi, dostu veya bir yeri.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aynı göğe baktığım karşımdaki gece mavisi denizle yanımda olacak insanın silueti yandan gördüğüm gülümsemesi benim için en güzel manzaralardan biri olacaktır. Belki bir gün nasip... 🎈🌠
Aynaya baktığımda gördüğüm diyeceğim ljkkl egoist diyecekler. Evet, egoist faşist narsist sadist yanım olabilir. Beni seven de böyle seviyor. Demekki onlar da egoist, sadist, narsist, fasişt şjlhljön
Şu dayakçı adamın aşkını o kadar yücelttiler ki kusacağım artık 🥲🥲🥲 manzaram ailem benim
Bir ara kapak fotonuzda sözleri vardı 🥲
Şarkılarını dinlerim o ayrı mesele ama aşkını kesinlikle tasvip edemem :( bu arada hafızan baya kuvvetli, ben bile hatırlamıyorum kullandığımı 😂
İlk geldiğim de tek arkadaşım sendin güneş admin. Unuttun mu? 🥲
Bizde şarkılarını ve aşkını seviyoruz. Dayanağını tasvip etmiyoruz. Yanlış yanlıştır ama adam güzel sevdi.
Sevdiği kadını sürekli dövmesi güzel sevmek mi oluyor 🤧 kalsın asla almayayım böyle bir aşk
O kısmı güzel değil tabi ki. Hastalığı ilerledikçe, beyine baskı ve alkol etkiliyse yanlış çok şey yapmış. Duygularının önüne bedensel hissiyat geçmiş. Keşke yapmasaymış ama sevmiş.
İşte o yüzden aşkını tasvip etmiyormuşuz 😍
Tamam etmeyelim ama adam çok güzel bakıyor
@Pandamsı_642 en güzel manzarammm❤️
Yine düştük 🤭
Maşallah maşallah 🥳
❤️❤️❤️❤️
@aleyynaa_ @Pandamsı_642 @YarabantlıRakıŞisesi vay bee leylamda beni böyle sevseydi keşke...😞
Teşekkür ederim 😊
Sevgiliniz çok şanslı Aleyna hanım
Kıskandım açıkçası 😞
Güzel seviyorumdur bilemem ama güzel değilim hahahha
Önemli olan güzellik mi hanfendi kimse kusursuz değildir siz kusursuz sevdikten sonra bi önemi yok güzel de seviyorsunuz belli Leylam sizin gibi olamadı... Olmadı siz ayrılın sen benimle sevgili ol cidden tip bile önemli değil güzel sev yeterli benim gibi sev yeterli burada size yürümüş gibi oldum ama sizi de kıskandım... Yorumlarınıza baktım çok karakterli ve hoş bir bayansınız...
Sizinle tipiniz için çıkıyorsa bu şahıs bırak çıkmasın daha iyi o zaman sizi gerçekten sevmemiştir... Siz gelin benimle sevgili olun ben severim sizi 😁😁
Cevabınızı bekliyorum acil
Nereye kayboldunuz hanfendi sizin için fotoğraf koyacağım... Sizin gibi kalbi güzel kız benim olmalı👍
Beğenirseniz sevgili olalım
Aleyna profilde koydum arabam da var 1.78 boy 94 kilo sorun olmaz demi
İzmirliyimm bu arada burcum kova 🤭🤭 düşün beniii boş ver ben tipe bakmıyorum...😁
Bana da güzel manzaramsın de hadi☹️
Bak dükkan var giyim üzerine orada çalışıyorum bizim kendimizin iyi para var bende sana taktım niye ki🤷
@kimsesengibideil Sen hayırdır lan benim manite yürüyorsun?
@Pandamsı_642 evet sanane keyfim misin?
@kimsesengibideil keyfine de sana da sokarım bak
@Pandamsı_642 tabi popişin yemedi engelli çaktın 😏
Bana niye kendini tanıştırma gereği duyuyorsun amacım yürümek değil demişsin ama sende zaten karakter olsa sevgilisi olan birine bu şekilde yorumlar yapmazsın
Cevap
13Cevap
Yanında kendimi bambaşka ve huzurlu hissettiğim kişilerdir. Aile, dost, sevgili gibi
Benim en güzel manzaram kızım...
Annem, sevdiğimin fotosu, kedim...
Bakamıyorum ki içim gidiyor ama bakamıyorum

Anlık
Oydu, ona bakmak denize bakmak kadar güzeldi gülüşünü izlemek huzur veriyordu gülünce gözleri kısılırdı tekrar aşık olurdum.
Sevgilimleyken sevgilim, arkadaşımlayken arkadaşım, ailemleyken ailem ve kedimleyken de kedim.. ayrım yapamam. Bana huzur veriyorlar 🥺
Odamın penceresine her sabah bir martı gelip cama vuruyor bende ona yiyecek veriyorum, sanırım o en güzel manzaram 💜💜
En güzel manzaram kara koltuğa oturup sigara içerken baktığım kapı
Bodrum katında yaşıyorum ne manzarası olacakmış. Yok manzara falan. 😃
Deniz manzaram. Bundan daha iyisini göremedim. Hele de bir insanda...
Sevdiğim veya yıldızlar olur. İkisinin de manzarası yok, ne yazık ki. Neyse ki zihnimde var.
O manzaranın aileme ait olmasını çok isterdim o yüzden sevdigim insan ile bir aile manzarası
Aynadaki ben xd
Evlatlarım. Gülüşlerine ölünür, o kaaa 😀
Aynadaki eşsiz yansımam efendim
Ailem.. daha güzelini görmedim 🎈🎈
Vardır bizim de bir manzaramız rakı
annem, ablalarım ve yeğenlerim
Sevdiğimin güzel gözleri.
Adı lazım değil baş harfi ben ❤️😃
benim minik prensim olan evcil hayvanım..
Sisterim ve penceremden ayrilmayan kedim😍
Ailem
Bobam tabii ki ❤️
Sevgilim
Ailem🌸Eşim
Ayna jşjljkk
Özel birisi
ayna
Kahve rengi gözlerim
yok öyle biri
Ayna 🥰🐍
Beyim ❤️🥳 (🐈)